ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Με θερμικές κάμερες «ξορκίζουν» τον κορωνοιό στη Λότζια!

Με θερμικές κάμερες «ξορκίζουν» τον κορωνοιό στη Λότζια!Η δημοτική αρχή επιχειρεί να καινοτομήσει, βρίσκοντας τα κατάλληλα εργαλεία που θα εξυπηρετήσουν τον σκοπό της.


Αποφασισμένοι να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την διασφάλιση της δημόσιας Υγείας και την αναχαίτιση του Covid-19, είναι στον Δήμο Ηρακλείου.

Σε αυτή τη λογική και σε αυτό το πλαίσιο, η δημοτική αρχή επιχειρεί να καινοτομήσει, βρίσκοντας τα κατάλληλα εργαλεία που θα εξυπηρετήσουν τον σκοπό της.

Τα σύγχρονα όπλα που είναι ικανά να κλείσουν την πόρτα στην πανδημία, μπορεί να είναι μία θερμική κάμερα ή μία πύλη η οποία θα μετρά τη θερμοκρασία.
(Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΔΥΣΤΟΠΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ.)

Αμφότερες εξετάζονται ως λύσεις από τον Δήμο.

Οι Υπηρεσίες, αρχικά, προκρίνουν τη θερμική κάμερα, ένα πολύ σύγχρονο και καινοτόμο εργαλείο το οποίο μπορεί να μετρά μέχρι και 30 ταυτόχρονα ανθρώπους, χωρίς πρόβλημα. Θεωρούμε ότι είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να διασφαλίσουμε τη δημόσια Υγεία. Θα το κάνουμε, πιλοτικά στην αρχή, στο κτήριο της Λότζια” εξηγεί ο Γιώργος Σισαμάκης, Αντιδήμαρχος Αναπτυξιακού Προγραμματισμού – Ψηφιακού Μετασχηματισμού & Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης Υπαίθρου.

Εάν το πειραματικό αυτό μοντέλο πετύχει, “θα το επεκτείνουμε στα δημόσια κτήρια” συμπληρώνει ο ίδιος, λέγοντας τέλος πώς “υπάρχουν και κάποιες άλλες σκέψεις σε δεύτερο χρόνο, αν δούμε ότι εγχειρήματα σαν κι αυτά μας λύνουν διάφορα προβλήματα και μας διασφαλίζουν τη δημόσια υγεία”.

ΠΗΓΗ: cretalive.gr

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ "ΜΑΧΗ" ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ.

ΜΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΟΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΚΙ ΟΧΙ ΑΔΙΚΟΣ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ....

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΙΛΛΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΑΛΩΝΙΤΗ ΜΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΛΙΑΤΣΙΟ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ Κ.Π.Δ. Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
 ΑΡΑΓΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ, ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΙΟΥ  Ή ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ, ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ;


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ facebook ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ : https://www.facebook.com/esykpdkritis

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

ΕΛΕΥΣΙΣ ΡΑΔΙΟ: 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: 

600 ΔΙΣ:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ:

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ ΕΛΛΑΣ: