ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Αυτό είναι Αφανισμός με ελεύθερη βούληση...ΣΕΛ 23-25
"...Η ΑΦΘΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, ΤΩΝ ΟΛΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΕΡΗΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΥΛΙΚΟ,Ή ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ.
ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΑΝ ΛΕΙΠΕΙ, ΤΟΤΕ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΣΠΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.
ΑΡΑ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΗ ΑΦΘΟΝΗ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ, Η ΑΦΘΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΦΘΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.
ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙΣ, ΚΡΥΨΕΙΣ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ.
ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΦΘΟΝΟΣ,Ο ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΣ, ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΦΘΟΝΟΣ,ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΟΛΥΝΘΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ, ΟΛΟΣ Ο ΒΙΟΣ ΤΟΥΣ, Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
ΕΠΕΙΤΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ, ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ, ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ, ΑΠΛΗΣΤΙΑ, ΦΙΛΑΡΓΥΡΙΑ, ΕΠΑΡΣΗ, ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑ, ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ, ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΠΑΘΗ, ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΣΤΕΥΤΙΚΕΣ ΔΟΛΙΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ, ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΛΕΘΡΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΠΟΛΕΜΟΙ...
ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΦΘΟΝΟ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ,ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΟΛΥΝΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΟΥΣ,(ΑΛΛΑ ΙΔΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΓΗ,(ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΙΟ ΤΟΥΣ,ΕΦΟΣΟΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΜΕΝΟΙ ΘΑ ΜΕΝΟΥΝ ΕΚΕΙ) ΜΕ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΝΟΣ.
ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΙΟ ΣΟΥ, Ή ΟΤΙ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΑΦΘΟΝΙΑ;;; 
ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ!
ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΓΗΙΝΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΒΙΟΥ.
ΟΛΟ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ, ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΜΑ ΚΑΙ ΕΛΛΙΠΗ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΤΑ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΜΕ ΕΠΑΡΣΗ, ΑΠΛΗΣΤΙΑ, ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ, ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΜΕ Ο,ΤΙ ΕΧΟΥΝ, ΔΟΛΙΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΟΛΥΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ,ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΦΘΟΝΙΑ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΠΩΣ ΝΑ ΣΤΕΡΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΦΘΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο,ΤΙ ΠΛΟΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΦΘΟΝΙΑ, ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΣΟΥ. 
ΖΩΑ; Ο,ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΖΩΑ, ΕΑΝ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΘΟΝΙΑ ΣΟΥ, ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ.
ΓΗ; ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ; ΒΟΣΚΟΤΟΠΙΑ; ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΟΛΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ Ή ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΣΟΥ, ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ.
ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΠΑΡΑΓΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ,ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΑ ΚΛΕΨΟΥΝ, ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΣΟΥ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΣΥ ΗΔΗ ΕΧΑΣΕΣ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΣΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ, ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ, ΘΑ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΡΟΦΗΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΤΟΥΣ, Ή ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΑ, ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ.
ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥ ΒΙΟΥ.
ΚΑΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΜΦΑΝΕΙΣ Ή ΑΦΑΝΕΙΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ.
ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΡΟΠΟΥΣ, ΣΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΕΣ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ, ΤΟ ΟΡΘΟ.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ...."