ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΥΜΙΣΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΥΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΙΕΡΟΥΣ ΑΘΛΟΥΣΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΑΝΙΕΡΑ ΣΥΜΒΟΛΑΣΕΛ. 347-356 

"... Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ 


ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΕΝΣΑΡΚΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΗΡΩΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ, ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ, ΑΠΟ 1 ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ, ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΝΕΛΙΣΣΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝΕΛΙΓΜΕΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ, ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΣΜΙΚΟΤΗΤΑΣ.

"ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΗΡΩΙΚΕΣ ΘΕΙΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΝΣΑΡΚΩΘΟΥΝ ΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΦΡΑΓΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΔΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ.

ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ"

ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ.

Η ΘΕΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΗΡΩΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΛΛΑΝΙΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΔΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ, ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΜΑΣ, ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ.

ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΝΙΕΡΗ ΘΕΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΗΡΑΚΛΗΣ.

ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

ΤΟΣΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η 9 ΕΝΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ ΜΟΝΟ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ....

"... ΑΡΑ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ.

ΚΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗΣ, ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΝΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΛΕΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΙΕΡΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΑΣ ΗΡΑ.

ΑΡΑ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΟΣ ΤΗΣ ΗΡΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΙΘΕΡΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΗΡ.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΤΟ ΑΗΡ,
ΑΡΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΛΕΜΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΑΙΘΕΡΑ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ, ΟΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΝ ΜΟΡΦΟΠΟΙΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ.

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΟΥΣ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΟΥΣ, ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΑΙΘΕΡΑ ΚΑΙ ΑΗΡ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ. 

ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ, ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΖΩΑ, ΦΥΤΑ, ΕΝΤΟΜΑ, ΨΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΙΘΕΡΑ.

ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΩΜΕΝΑ ΜΕ ΑΙΘΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΩΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΑΗΡ, ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΑ.


ΑΡΑ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ, "ΤΟ ΚΛΕΟΣ ΤΗΣ ΗΡΑ", ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΤΕΜΜΑ ΤΟΥ ΑΙΘΕΡΑ, ΤΟΥ ΑΗΡ, ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΜΜΑ ΤΟΥ ΑΗΡ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ, ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΟΥΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΠΑΝΙΕΡΟΥΣ ΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΟΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΗΡ ΤΟΥ ΠΥΡ.

ΑΡΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ, Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΥΠΕΡΗΡΩΑΣ, ΗΡΘΕ ΚΑΙ, ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ, ΠΡΩΤΑ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΗΝ ΟΡΘΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.

ΕΚΟΨΕ ΚΑΙ ΕΚΑΨΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΕΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΟΥΣΙΩΣΕ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ. 

ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ. 

ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΟΡΘΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ.

ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ, ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑΣΗ. 

ΕΔΡΑΣΕ ΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ, ΣΤΟ ΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΟΡΑΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

"ΔΙΟΤΙ Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΟΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΕ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ, ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΠΕΡΑΝ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ ΤΑ ΠΑΝΙΕΡΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ 12 ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΗΡΩΑ ΜΑΣ ΗΡΑΚΛΗ, ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΥΠΕΡΝΟΗΣΗ, ΣΤΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ, ΩΣ ΜΙΑ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι, ΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ".

ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥΘΥΜΙΣΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ, ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΥΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΙΕΡΟΥΣ ΑΘΛΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΘΕΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΑΝΙΕΡΗ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΠΑΝΙΕΡΟ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ, ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι 1 ΕΝΑΟΠΩΣ:

1+2+3+4+5+6+7+8+9+10+11+12+13=91=9+1=10=

1+0=1 ΕΝΑ

ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΙΟΣ ΕΛΛΆΝΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ 1 ΕΝΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟ ΤΟΥ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΙΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΓΕΝΑΘΛΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΓΕΝΑΘΛΟ ΤΟΥΣ.


ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ, 
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΟΥΝ ΤΗΝ 13η ΔΕΚΑΤΗ ΤΡΙΤΗ ΩΡΑ ΤΟΥ ΓΕΝΑΘΛΟΥ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ 13ο ΔΕΚΑΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΟΛΙΚΟ ΑΘΛΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ, ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΖΕΥΞΗ


ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΓΕΦΥΡΩΜΑ ΟΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ, 
ΚΑΙ ΩΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΗ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ 1, ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΤΟΥΣ, ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΤΟΥΣ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ,, ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΚΛΕΟΣ ΤΗΣ ΗΡΑ,
 ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΗΡ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΙΘΕΡΑ.

ΑΡΑ ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΑΘΛΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΒΙΟ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΤΟΥΣΟ ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΥΠΕΡΗΡΩΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΗΡΘΕ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟΥΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΑΘΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ 13ο ΔΕΚΑΤΟ ΤΡΙΤΟ ΑΘΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΜΑΣ.

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟΥΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΑΘΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ. ΑΛΛΩΣΤΕ, ΗΡΘΕ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΗΡΑΚΛΗΣ, ΟΠΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΗΡΑΚΛΗΣ.

"ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ, ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΔΟΛΙΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΒΕΒΗΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΥΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΑΘΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΥΠΕΡΗΡΩΑ ΗΡΑΚΛΗ...."

"... ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΩΣΕΙΣ! ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΟΕΣ ΑΛΟΓΕΣ ΒΑΡΒΑΡΕΣ ΒΔΕΛΥΡΕΣ ΜΙΑΣΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ.


ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΗ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΣΟΥ "ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΑΘΛΩΝ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ".

ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑΤΟΥΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΑΘΛΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΜΑ, ΤΟΝ 13ο ΔΕΚΑΤΟ ΤΡΙΤΟ ΑΘΛΟ ΣΟΥ.

ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΟΥ, ΟΤΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ. ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΗΡΘΕ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ, ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΑΘΛΟΥΣ ΣΟΥ.

ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΦΟΣΟΝ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΣΑΣ.

ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΡΘΩΤΟ ΚΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ.

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΚΑΙ ΙΣΟΜΕΤΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΑΘΛΟΥΣ ΣΟΥ.

12 ΔΩΔΕΚΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ
12 ΔΩΔΕΚΑ ΑΘΛΟΙ ΣΟΥ

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΤΗΝ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ:
ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΙΑΣΩΝΑΣ ΚΑΙ ΗΡΑΚΛΗΣ. ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟ, 2 ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΘΕΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ, ΚΑΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΝΑΥΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΝΙΑΥΤΟΥ ΜΑΣ, ΣΤΟΝ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΥ ΕΝΙΑΥΤΟΥ, ΠΡΙΝ 25.600 ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΗΙΝΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΕΤΗ.

ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΑΘΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΑΣ.ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΑΘΛΩΝ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΠΑΝΤΟΥ, ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΥ ΤΟΥΣ.
ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΩΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΑΣ.

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΑΘΛΩΝ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΑΘΛΩΝ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ, 
ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ.

ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ ΤΟΥΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΑΘΛΟΥΣ ΣΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,
ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΤΕ ΣΤΟΝ 13ο ΔΕΚΑΤΟ ΤΡΙΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΜΟΝΑΧΙΚΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΑΘΛΟ ΣΑΣ, 
ΟΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΣΕΛΘΕΤΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΘΡΟΝΟ.


ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΣΑΣ ΘΡΟΝΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΑΣ, ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΤΕ, ΘΕΙΟ ΝΟΗΜΟΝ ΟΝ ΤΟΥ ΘΡΟΝΟΥ, ΘΕΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ. 
ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΘΕΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟ ΘΕΙΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ, ΟΜΟΙΟ, ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟ ΘΡΟΝΟΥ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ.

ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΑ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΛΥΠΗΡΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΘΕΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ. ΔΙΟΤΙ ΤΟΤΕ ΑΚΥΡΩΝΕΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΟΜΟΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ, ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

ΑΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΤΟ ΘΕΙΟ ΟΝ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΘΡΟΝΟΥ ΤΟΥ, 
ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΗΔΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΑΘΛΩΝ ΤΟΥΣ.
ΑΛΛΙΩΣ, ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΤΟΥ ΩΣ ΜΟΝΙΜΟΣ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ.

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΟΗΣΑΤΕ, ΟΣΟΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΟΗΣΑΤΕ, ΩΣ ΟΛΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΝΑ ΝΟΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ.
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ "ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ" ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΔΩ.

ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ ΤΟΥΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΠΕΡΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΣΑΣ, ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΟΝΤΑΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ Ή ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΗΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΝΟΥ ΚΑΙ ΚΕΝΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΣΗΣ.
ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΤΩΝ ΓΕΛΟΙΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ.πηγη «ΜΕΛΕΤΗΣΕ 

ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

 ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ

 ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΕΝΘΥΜΗΣΕΙΣ ΣΟΥ,

 ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ

 ΘΕΙΑΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ

 ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΠΑΝΙΕΡΗΣ 9 ΕΝΝΕΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ». 


ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ :  https://www.aitherikigrafi.gr

ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ : https://www.aitherikigrafi.gr/epikliseis

ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ : https://kosmotheasi.com