ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Σε μάχη η δύναμη του εγώ, εναντίον της συλλογικής ενέργειας…

Όλοι μας ως άνθρωποι, έχουμε ένα απαραβίαστο χρέος προς τον εαυτό μας, να τον σεβόμαστε να τον αγαπάμε και να του προσφέρουμε μόνο τα καλύτερα. Έχετε παρατηρήσει ποτέ τον εαυτός σας σκέφτεται για ένα θέμα συλλογικά και στη συνέχεια αυτό να γίνεται πραγματικότητα; Είμαι σίγουρος ότι όπως και εγώ, έτσι και πολλοί άλλοι έχουν παρατηρήσει αυτά τα σημάδια στην καθημερινότητά τους.

Τώρα που έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε έναν κόσμο που είναι δίκαιος για όλους, που προσφέρει τα προνόμια που είναι στη φυσιολογία του ανθρώπου να έχει σε αφθονία και όχι να παλεύει καθημερινά για αυτά, χάνοντας την ουσία της ζωής του. Άρα, τι λέτε; Θα συνεχίσουμε να βλέπουμε μόνο το τι θέλουμε προσωπικά ή τι μπορούμε να πετύχουμε σκεπτόμενοι συλλογικά;

Και ας μην ξεχνάμε την παιδεία, την εκπαίδευση. Μέσα από τη συλλογικότητα, μπορούμε να μοιραστούμε γνώσεις, να μάθουμε ο ένας από τον άλλο, να εμπλουτίσουμε την κατανόησή μας για τον κόσμο και να αναπτύξουμε τις δεξιότητες που χρειαζόμαστε, για να ζήσουμε πλήρεις ευτυχισμένες ζωές.


Ας αφήσουμε πίσω το εγώ μας. Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας, τις καρδιές μας, τις ψυχές μας, για να χαρούμε όλοι την ενέργεια της συλλογικότητας, της αλληλεγγύης, της αγάπης. Ας δημιουργήσουμε μαζί έναν κόσμο που αξίζει σε όλους μας.





Συντάκτης: Χαράλαμπος Κοκκινίδης.



   Όλοι μας γνωρίζουμε την κατάσταση που επικρατεί σήμερα, και όμως μπορούν όλα να αλλάξουν, πάτησε εδώ για να ενημερωθείς

 Αποδείξεις πραγματικών γεγονότων που σου κρύβουν… δες εδώ!





ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΡΗΤΗΣ
Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΣΜΥΡΙΛΙΟΥ 43, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ Τ.Κ. 71303

ΤΗΛ. - FΑΧ: 2814006906

Email: esy.perifereiakritis@gmail.com