ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Παίρνουν φωτιά - καίγονται - μέσα στα μεταλλικά κουτιά - κοντέινερς, οι σεισμόπληκτοι στο Αρκαλοχώρι! (Βίντεο)


Μέσα στα λιγοστά τετραγωνικά μέτρα των μεταλλικών κοντέινερς που κυριολεκτικά παίρνουν φωτιά από τις υψηλές θερμοκρασίες ολόκληρες οικογένειες ζουν το δεύτερο καλοκαίρι τους μακριά από τα σπίτια τους που κατέστρεψε ο Εγκέλαδος

Με τον υδράργυρο να χτυπά κόκκινο , όλο και πιο δύσκολες είναι οι συνθήκες για τους σεισμοπαθείς του Αρκαλοχωρίου που για δεύτερο καλοκαίρι παραμένουν μακριά από τα σπίτια τους. Σε συνθήκες καύσωνα , στους μεταλλικούς οικίσκους η διαβίωση είναι μαρτυρική. Ελλείψει γεννήτριας και με τον κλιματισμό να είναι άκρως απαραίτητος οι πληγέντες ζουν με το φόβο μιας πιθανής διακοπής ηλεκτροδότησης. Απογοητευμένοι σχεδόν δύο χρόνια πια μετά τα καταστροφικά ρίχτερ ζητούν επιτέλους από την πολιτεία να δώσει το πράσινο φως για να μπορέσουν να επισκευάσουν και να επιστρέψουν στα σπίτια τους.  

Μέσα στα λιγοστά τετραγωνικά μέτρα των μεταλλικών κοντέινερς που κυριολεκτικά παίρνουν φωτιά από τις υψηλές θερμοκρασίες ολόκληρες οικογένειες ζουν το δεύτερο καλοκαίρι τους μακριά από τα σπίτια τους που κατέστρεψε ο Εγκέλαδος.  

Η σκέψη και μόνο μιας παρατεταμένης διακοπής ρεύματος κάτω από αυτές τις καιρικές συνθήκες ισοδυναμεί με εφιάλτη. 
 
Στο κόκκινο το θερμόμετρο, στο κόκκινο και η απογοήτευση των σεισμοπαθών. Η λύση ανάγκης των κοντέινερς μετρά ήδη 22 μήνες , χωρίς να υπάρχει φως στον ορίζοντα. Ακόμη και σήμερα παραμένουν σε καθεστώς ομηρίας περιμένοντας από την πολιτεία να δώσει το πράσινο φως για να ξεκινήσουν οι επισκευές και να μπορέσουν να επιστρέψουν στα σπίτια τους. 
 
Μπροστά στις τεράστιες καθυστερήσεις , για τους μεγαλύτερους σε ηλικία κάθε ελπίδα εξανεμίζεται…. Οι αλλεπάλληλες εκκλήσεις των σεισμοπαθών  πέφτουν στο κενό και ο χρόνος περνά με τους ίδιους να παραμένουν εγκλωβισμένοι στους οικίσκους. 

 

 

Πηγή

..............................................................................................................................................................

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ!

Α Π Ρ Ο Σ Τ Α Τ Ε Υ Τ Ο Ι  ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!!





ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://drive.google.com/file/d/1uB2W... ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: 

https://drive.google.com/file/d/111N4...