ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ''ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ΄΄ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ


ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ 

Μετά το πέρας της εκλογικής διαδικασίας που εκτελέστηκε στις 21 Μαΐου οδηγούμαστε ξανά σε κάλπες στις 25 Ιουνίου λόγω αδυναμίας σχηματισμού κυβέρνησης. Είναι απορίας άξιο το από που πηγάζει αυτή η αδυναμία. Διότι όταν ένα κομματικό σύστημα λαμβάνει νόμιμα αυτήν την ευρεία αποδοχή όπως ισχυρίζεται, μπορεί και να διοικήσει, λαμβάνοντας την εντολή διοίκησης. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι εμφανής. Διότι επιθυμεί αυτοδυναμία που δεν του ανήκει. Η δύναμη ανήκει στους πολίτες. Και με το να αποζητά κάθε κομματικός μηχανισμός να την οικειοποιηθεί πρέπει να μας προϊδεάζει για τα επερχόμενα.

Όπως μας έχει δείξει το παρελθόν, η αντίληψη της αυτοδυναμίας από αυτούς τους μηχανισμούς σημαίνει την επιβολή της βούλησης της διοίκησης του κόμματος στους πολίτες. Καταπατώντας βεβαίως αισχρώς την βούληση των πολιτών που στην ουσία την δύναμη αυτών διαχειρίζονται. Ο Έλλην πολίτης πρέπει να θυμηθεί ότι κατά το παρελθόν έχει δοκιμάσει αυτοκρατορίες, δικτατορίες και άλλα. Και έχει γευτεί την έπαρση τέτοιων ηγετών και των μηχανισμών τους που διαχειρίστηκαν αυτόβουλα την δύναμη του πολίτη. Το αποτέλεσμα ήταν πάντα το ίδιο. Η κλοπή της δύναμης του πολίτη, που στην παρά φύση διοίκηση που κατέληξε,  τον δυνάστευσε, τον φτωχοποίησε και τον οδήγησε σε μονοπάτια ξεριζωμού.

Το δίλημμα είναι πάντα το ίδιο. Το να εκτελεί ο ίδιος ο πολίτης την διοίκηση της πολιτείας του μετέχοντας ενεργά δια της ψήφου του στην συλλογικότητά του με ισοδυναμία, ισονομία και ισοπολιτεία, ή να προσλαμβάνει στην ουσία μηχανισμούς διοίκησης που καταπατούν κάθε δίκαιο που έχει από την δημιουργία του ως πολίτης στην κυριότητά του.

Η Ελλήνων Συνέλευσις ως ο μηχανισμός ένωσης των πολιτών είναι πλήρως έτοιμος να δεχθεί τους πολίτες που αντιλαμβάνονται την αναγκαιότητα της ένωσης στην συλλογικότητά μας. Και ως φορέας και εκφραστής της ίδιας της συλλογικής ελεύθερης βούλησης, μετέχει για ακόμη μια φορά στις εκλογές στις 25 Ιουνίου 2023 ως εντολοδόχος των πολιτών για να δεχθεί την σαφή εντολή των εντολέων πολιτών. 

Η Ελλήνων Συνέλευσις είναι και θα είναι πάντα συνεπής στην υπόσχεση που έδωσε στους πολίτες. Στο να συμμετέχει σε κάθε εκλογική διαδικασία, μέχρι την οριστική διάλυση του δογματισμού των κομμάτων και την ανάληψη της διοίκησης από τους ίδιους τους πολίτες.





ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ -

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ



Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://drive.google.com/file/d/1uB2W... ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://drive.google.com/file/d/111N4...