ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΟΧΙ ΧΡΕΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ ΠΛΟΥΤΟ ?


 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΟΧΙ ΧΡΕΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ ΠΛΟΥΤΟ ?

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ" ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΟ ΔΕΜΕΡΤΣΙΔΗ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΡΕΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΩΘΗΣΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΗΤΑΝ ΑΡΧΙΚΑ Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΟΔΔΗΧ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΙΣ 31/12/20 ΕΙΝΑΙ 374 ΔΙΣ ΕΥΡΩ.
ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2021 ΠΟΥ ΚΥΡΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΥΠ. ΑΡΙΘΜ. 4762 ΣΤΙΣ 16/12/20 ΟΠΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΕΣΟΔΑ 793 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΩΡΑΙΑ ΕΣΟΔΑ ΕΧΟΥΜΕ 793 ΔΙΣ ΧΡΕΟΣ 374 ΔΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ 420 ΔΙΣ; ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ…ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

 

https://www.youtube.com/watch?v=dbMGwKICnDM


ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.e-synews.gr ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3r... ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8...