ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η ΑΑΔΕ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΕΤΗΣΙΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΛΕΓΞΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ


ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.

ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 2017 ΔΩΣΑΜΕ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ 586 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ 1,2 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΚΟΧΡΕΩΛΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ. ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΣΑ ΣΕ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 1,8 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.

ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟ 325 ΠΗΓΕ 402 ΔΙΣ, ΑΥΞΗΘΗΚΕ. ΑΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΣ.

ΑΡΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ. ΣΤΑΜΑΤΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΑΔΕ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗΝ ΑΑΔΕ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ 1Η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟΥ 2017 ΩΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ 2023 ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ 550 ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.

ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΘΕ ΕΤΟΣ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΩΣ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΛΕΓΞΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 7 ΕΤΗ Η ΑΑΔΕ ΕΧΕΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 4 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ: ΔΗΜΟΣ ΔΗΜΑΡΕΣΗΣ

https://www.youtube.com/watch?v=iK26SB2DH8M

πηγη

https://epistimonikos.wordpress.com/


ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ -

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://drive.google.com/file/d/1uB2W... ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://drive.google.com/file/d/111N4...