ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Ευρωπαϊκή Γεωργική Πολιτική : ΟΛΙΓΟΠΩΛΙΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑΚΗ ΚΑΙ ΕΠΕΤΕΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ.


Δημητριακά, έλαια, γαλακτοκομικά, σπόροι και τα περισσότερα τρόφιμα εμφανίζονται στα ράφια των μεγάλων εμπορικών καταστημάτων σε τιμές πώλησης προς τον καταναλωτή που είναι περίπου δέκα φορές υψηλότερες σε σχέση με την τιμή που καταβάλλεται στον παραγωγό. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει χειραγώγηση των τιμών και δημιουργία καρτέλ στην παραγωγή ,διανομή και πώληση.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΕΥΡΩΠΗ ΗΡΘΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΗΜΟ «ΓΥΡΟ ΤΗΣ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗΣ» , ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΝ (ΕΣΠΑ , ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΓΕΩΡΓΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ) ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑΚΗ ΚΑΙ ΟΛΙΓΟΠΩΛΙΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ.
Ο Κύριος ΠΟΥΛΑΤΣΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ, υποψήφιος Βουλευτής στο Νομό Κοζάνης με τον Πολιτικό Φορέα ‘’ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’, αναλύει τις επιπτώσεις της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής στην εκπομπή ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ’’ με την ΕΛΕΝΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ. 

 

https://www.youtube.com/watch?v=DaZ55GXK0og
ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ -

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://drive.google.com/file/d/1uB2W... ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://drive.google.com/file/d/111N4...