ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Δελτίο Τύπου: Επίθεση εν όψη εκλογών σημειώθηκε στο εκλογικό περίπτερο της Ελλήνων Συνέλευσις Χανίων


Δελτίο Τύπου

Επίθεση εν όψη εκλογών σημειώθηκε χτες 23.06.2023 στο εκλογικό περίπτερο της Ελλήνων Συνέλευσις Χανίων. Η αστυνομική διεύθυνση εκλήθη και ακολούθησαν αμέσως καταγγελίες, μηνύσεις όπως και η προσαγωγή ενός δράστη ο οποίος ενώ ήταν σε αυτόφωρη διαδικασία αφέθηκε ελεύθερος από τις αρχές με αποτέλεσμα να ξανά εμφανιστεί μαζί με άλλους (30 περίπου στον αριθμό) στο εκλογικό περίπτερο της Ελλήνων Συνέλευσις Χανίων. Αμέσως απεστάλησαν δυο περιπολικά οχήματα στην περιοχή όπου και έμειναν ως φύλαξη για το υπόλοιπο της νύχτας. 

Ποιοι είναι αυτοί που φοβούνται και χτυπούν την Ελλήνων Συνέλευσις; Ποιοι κινούν τα νήματα; Ποιους εξυπηρετούν; Και για πόσο ακόμα ο Έλληνας θα ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές; Η Ελλήνων Συνέλευσις ποτέ δεν κινήθηκε παράτυπα ούτε προκάλεσε τέτοιου είδους άδικες πράξεις και συμπεριφορές σε κανέναν. Είναι σταθερή σε γερές βάσεις με αξίες αρχές και νόμους της νομοτέλειας. 

Ο Πολιτικός Φορέας Ελλήνων Συνέλευσις καταδικάζει κάθε βιαιότητα, στάση και  ενέργεια  από όπου και αν προέρχεται  και προσβάλλει την ίδια την Δημοκρατία και εν γένει κάθε  Έλληνα Πολίτη. 

Ο Πολιτικός Φορέας Ελλήνων Συνέλευσις είναι παρών και θα δηλώνει παρών σε κάθε Εκλογική Διαδικασία μέχρι την τελική οριστική νίκη όπου δεν είναι τίποτα λιγότερο η περισσότερο από την απελευθέρωση της Μητέρας των Μητέρων Ελλάς για την εγκαθίδρυση της Ελλήνων Πολιτείας.




ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ:

Δελτίο Τύπου: Δύο εκλογικά περίπτερα εντός της πόλης των Χανίων









ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ -

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ



Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://drive.google.com/file/d/1uB2W... ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://drive.google.com/file/d/111N4...





ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΡΗΤΗΣ
Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΣΜΥΡΙΛΙΟΥ 43, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ Τ.Κ. 71303

ΤΗΛ. - FΑΧ: 2814006906

Email: esy.perifereiakritis@gmail.com