ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η στρατηγική της εκλογικής διαδικασίας στη χώρα μας!!!

Άλλη μια εκλογική διαδικασία στη χώρα μας που έλαβε τέλος. Τα αποτελέσματα; Δεν θα έλεγα ότι είναι και τα καταλληλότερα για τον άνθρωπο. Προφανώς οι άνθρωποι δεν έχουν καταλάβει στο 100% τη δύναμη της ψήφου τους, αλλά και την παρουσία τους στην εκλογική διαδικασία. Τι εννοώ;;; Αυτή η διαδικασία είναι για τους ανθρώπους. Για να μπορούμε όλοι μας να συμμετέχουμε για το συλλογικό συμφέρον μας. Είναι μόνο μια μέρα τον χρόνο, που είναι καθήκον όλων μας να είμαστε εκεί.

Φανταστείτε μια εκλογική διαδικασία στην οποία θα ήταν παρόντες άπαντες… Σαν μια μεγάλη γιορτή στην κοινωνία μας… Μια γιορτή που είναι η προσωπική ημέρα του καθενός μας. Να μπορούμε να εκφράσουμε με χαμόγελο αυτό, που θεωρούμε πως θα έκανε καλό σε όλους, για να μπορούμε να επωφεληθούμε και οι ίδιοι… Και μέσα στον ωραίο αυτό συνειρμό μου, θυμάμαι αυτό!!!  Η γενιά μου είναι συνηθισμένη με τέτοιες εικόνες στην tv. Πριν και μετά από κάθε σημαντικό γεγονός στη χώρα μας τα ίδια...

Ας πάρουμε όλοι στα σοβαρά των ρόλο μας στην κοινωνία. Η Ελλήνων Συνέλευσις είναι παρών για όλους τους ανθρώπους, αναμένοντας όλους μας να μελετήσουμε τις προγραμματικές δηλώσεις που έχει καταθέσει στον Άρειο Πάγο από το 2015. Αυτός είναι ο συλλογικός τρόπος για ένα ομορφότερο και δικαιότερο μέλλον για όλους μας!!!



Συντάκτης: Χαράλαμπος Κοκκινίδης.




Ανακάλυψε και εσύ τον τρόπο, που μπορείς να δημιουργήσεις την ιδανική κοινωνία!!!

Γνώρισε το μεγαλείο του να συμμετέχεις στη δομή της ιδανικής πολιτείας 







ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΡΗΤΗΣ
Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΣΜΥΡΙΛΙΟΥ 43, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ Τ.Κ. 71303

ΤΗΛ. - FΑΧ: 2814006906

Email: esy.perifereiakritis@gmail.com