ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΧΩΡΟ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ


ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΛΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΣΑΡΚΩΘΕΙΣ Η ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΙΚΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ, ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΙΚΩΝ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΩΝ ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΔΙΟΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΛΤΑ ΟΙ ΓΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ 60ο ΜΟΙΡΕΣ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ, ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ 666.

ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΜΙΚΗ ΖΩΗ ‘Η ΒΙΟ, ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΤΟΝ ΑΔΗ, ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ.

Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΣΕ ΚΗΡΥΣΣΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΗ, ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΙΩΚΕΣΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ, ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΟ, ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ, ΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΑΣΧΗΜΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΒΔΕΛΥΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΚΑΡΤΕΡΙΚΑ ΤΙΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΑΜΕΙΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΒΔΕΛΥΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΞΕΙ.

ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΖΩΟ ΤΗΝ ΕΠΑΡΣΗ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΛΙΣΣΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ, ΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ, ΝΑ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙΣ, ΝΑ ΚΛΕΒΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΧΩΡΟ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΗ.

ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΟΡΚΟΙ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΜΗΝ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΗ.

ΑΡΑ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ‘Η ΔΕΝ ΤΗΡΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΑΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ, ΠΕΡΝΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΛΛΟΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΦΘΟΝΟ, ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ, ΕΠΑΡΣΗ, ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΥΣΕΒΗΣ ΣΟΥ ΠΟΘΟΣ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ …

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

“ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ”

ΣΕΛΙΔΕΣ 4 – 5

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: https://www.e5-esy.gr/.../dhmiourgima-pou-den-dhmiourgei.../