ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΜΗΝΥΜΑ 2023

 

Η Ελλήνων Συνέλευσις με την Ελλήνων Πολιτεία είναι μόνο ανάπτυξη, δημιουργεί μόνο πλούτο και σταματάει κάθε χρέος!


ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ''ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ'' ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ
 ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ


        


Μια τεράστια γνωριμία με το ελληνικό κοινό συμβαίνει από το 2012 έως και σήμερα, συναπτά 11 ένδεκα έτη.

Από το 2012 ξεκινάει μία τεράστια πορεία όταν ήθελαν να πτωχεύσουν την Ελλάδα μας για 6 έκτη συνεχόμενη φορά. Εκεί ακριβώς ήρθα εγω και δεν τους επέτρεψα να πτωχεύσει. Ωστόσο, συνέλληνες, ψυχές, ηρωικές ψυχές με πραγματικούς άθλους ήρθαν δίπλα μας και θεσπίσαμε τον Ανθρωποκεντρικό Οργανισμό ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. Έτσι για να μπορέσει ο έλληνας πολίτης να θυμηθεί, να κατανοήσει την τεράστια αξία του, την αλήθεια του δικαίου.

Αυτό που έχω να δηλώσω σε όλους τους έλληνες πολίτες είναι: οι προγραμματικές μας δηλώσεις είναι κατατεθειμένες στον Άρειο Πάγο. Ένας πραγματικά ελλάνιος πλούτος που είναι στα παγκόσμια της Ελληνικής Κυρίαρχης Δημοκρατίας από τότε έως και σήμερα. Αναφέρεται δε, κάθε φορά στον προϋπολογισμό του κράτους και είναι εκεί.

Είναι δεδομένο και στοίχημα της Ελλήνων Πολιτείας ότι: πέραν όλων των φόρων των γελοίων, των απάνθρωπων, των καταπιεστικών, φόρων αυτοκινήτων, φόρων παντού σε όλα τα είδη, φόρων τελωνίων και άδικων φόρων, την επόμενη μέρα της Ελλήνων Συνέλευσις απλά αυτοί οι φόροι δεν υπάρχουν! Σταματάνε!  Οι φόροι που θα υπάρχουν θα είναι μόνο ανταποδοτικοί, θα τους βλέπεις. Δηλαδή ο φόρος που θα μπαίνει θα είναι κατανοητός από εσένα για ποιον λόγο μπαίνει, αν υπάρχει λόγος να μπει και τι ακριβώς κατασκευάζεται, δημιουργείται με αυτόν τον φόρο επειδή ο φόρος αυτος είναι ανταποδοτικός. Οι φόροι σήμερα δεν πηγαίνουν στο κράτος σου, δεν επιστρέφουν σε σένα, υπάρχει μια αλητεία που τους κλέβει και συνεχώς σε πιέζει με νέους φόρους γιατί δεν πρέπει να ξεχρεώσεις ποτέ. Αν κάνεις ένα χι και ξεχρεώσεις τα πάντα, απλά δεν θα υπάρχουν αυτοί. Αυτοί υπάρχουν για να ρυθμίζουν μόνο χρέος, όχι να δημιουργούν ανάπτυξη.

 Η Ελλήνων Συνέλευσις με την Ελλήνων Πολιτεία είναι μόνο ανάπτυξη,  δημιουργεί μόνο πλούτο και σταματάει κάθε χρέος!

 Στοίχημα της Ελλήνων Πολιτείας με την Ελλήνων Συνέλευσις είναι  ότι τα έξοδα διαβίωσης σου δεν θα υπερβαίνον το 50% του μισθού σου όποιος και να είναι αυτός ο κατώτερος μισθός. Θα ρυθμιστεί η διαδικασία αυτή και είναι εύκολο να γίνει με ένα μεγάλο πορτοφόλι, με πολύ διάθεση, αλλά και με ένα Αξιακό που δεν μπορεί να ξεφύγει πέρα και μακρύτερα από την Αλήθεια του Δικαίου της ίδια της φυσιολογίας της δικής μας, της ύπαρξής μας. Γιατί η υπαρξή μας κρέμεται από αυτούς τους νόμους άρα ποι ΝΟΜΟΙ  που θα βγούν θα πρέπει να είναι από εμάς για εμάς!

Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα μας είναι ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα και ξεκίνησε από τις ίδιες στις κυβερνήσεις μας που αυτές καλούν από άλλες χώρες κόσμο για να έλθει στην Ελλάδα. Αυτό γι αυτούς είναι ένας ψηφοθηρικός μηχανισμός, ο οποίος αυτούς τους μετανάστες θα τους βάλουν να ψηφίσουν το κόμμα που το καθεστώς θέλει, άρα γι αυτό και τους δίνουν δικαιώματα ψήφου. Αν είναι δυνατόν!

Όπως και να έχει όμως έτσι όπως είναι σήμερα το μεταναστευτικό,  σε μια παρθενογένεση της Ελλάδος μετά την μεταρρύθμιση, μετά τον αποστατικό ρυθμό όλοι αυτοί οι μετανάστες για εμάς είναι χέρια εργατικά για να χτίσουμε μια πραγματική Ελλάδα σε ένα πραγματικά τεράστιο Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. (Υπουργείο Περιβάλλοντος Χωροταξίας και Δημοσίων Έργων). Μια χώρα που έχει μείνει πίσω και την λένε απολίτιστη, δεν έχει δρόμους, δεν έχει τραινα…

Δεδομένο και στοίχημα της πολιτείας και της Ελλήνων Συνέλευσις είναι ότι στην ενδοχώρα και στην νησιωτική Ελλάδα θα γίνουν παντού δρόμοι, τραίνα. Σε όλες τις πόλεις θα υπάρχουν τραμ. Άρα μιλάμε για μια τεράστια δυναμική που έχει μια τεράστια ζήτηση από εργατικά χέρια πραγματικά πληρωμένα έτσι όπως θα είναι οι νόμοι στην πολιτεία μας.

Αρα έτσι όπως είναι το μεταναστευτικό σήμερα θα πω και θα τολμισω να πω να πω ότι είναι λίγο, θα χρειαστεί στις μέρες μας μέσα από μια τεράστια ανοικοδόμησι για να χτισουμε την χώρα που είναι τόσο παρθένα- ενώ οι άλλοι δήθεν έχουν προχωρήσει- σας λέω ότι αυτοί οι μετανάστες που είναι εδώ αλλά και άλλοι τοσοι χωράνε για να κατασκευάσουμε αλλά και να έχουμε δυναμικά χέρια για όλη την χώρα, για όλα μας τα νησιά τουλάχιστον για το όραμα το μεγάλο που λέγεται Ελλήνων Συνέλευση, ουσιαστικά ΟΡΑΜΑ ΕΛΛΑΣ, μια Ελλάδα έτσι ακριβώς όπως της αρμόζει να είναι στο γεωπολιτικό, στο γεωστρατηγικό, στο  Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. στο θέμα της χωροταξίας, των δρόμων και όλων των κτηρίων που θα πρέπει να αναβιώσουν σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Στις μέρες της ελλήνων πολιτείας με την Ελλήνων Συνέλευσις δηλώνουμε απόλυτα, όπως το λέμε και στις προγραμματικές μας δηλώσεις, ότι ανεβαίνει επιθετικά η βιομηχανία μας. Θα έχουμε αυτάρκεια, η Ελλάδα θα είναι αυτόνομη στον τομέα της βιομηχανίας, στον τομέα της ναυτιλίας, στον τομέα της βιομηχανίας και πραγματικά θα απογειωθεί η οικοτεχνία. Άπειρες οικοτεχνίες από όλα τα μέρη της Ελλάδος με όλα τα αγαθά και όλα θα είναι τυποποιημένα. Δεν θα φεύγει τίποτα που να μην είναι τυποποιημένο. Πρώτη υλη από την  στην Ελλάδα δεν ξαναφεύγει! Θα έχει για όλα τυποποίηση, όλα μας τα προϊόντα θα είναι τυποποιημένα, τα πάντα….

Η ανάπτυξη θα είναι ραγδαία και άμεση! Οπότε αντιλαμβανόμαστε ότι θα είναι χιλιάδες οι θέσεις εργασίας που θα καλυφθούν και τα κεφάλαια των επενδύσεων που θα πέσουν.

Φυσικά τα χρήματα και ο πλούτος σας περιμένει, αρκείς ΕΣΕΙΣ να αποφασίσετε ποια είναι η ώρα που συλλογικά θα ενωθείτε με το σύνολό σας το ίδιο.  

Αλλά και η εξωτερική πολιτική της Ελλάδος είναι λαβωμένη θα πω, χωρίς να υπάρχουν άνθρωποι να προασπίσουν δίκαια και δικαιώματα, είτε πνευματικό δικαίωμα που εμείς έχουμε σε όλον τον πλανήτη για όλα τα θέματα επί παντός επιστητού.

Το Υπουργείο Εξωτερικών θα είναι άλλη μια Ελλάδα απλωμένο σε όλο τον πλανήτη με όλα τα οπλικά συστήματα που θα πρέπει να διαθέτει και τα οικονομικά αλλά και τα διπλωματικά για να εκτελεστεί μια τέτοια διαδικασία αναδιάρθρωσης και παλιγγενεσίας σε όλον τον πλανήτη.  Απλά θα πρέπει να βάλουμε μια σειρά και ένα νοικοκυριό σε όλες τις συμφωνίες είτε είναι Ευρωπαϊκές είτε είναι παγκόσμιες. 
ΠΗΓΗ