ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ


ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕ

 Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ


ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ.

ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ, ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΣΥΛΙΑ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ, ΤΑ ΠΑΡΑΣΗΜΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΙΕΡΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ.


ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑ ΧΑΖΑΡΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΥΣ, “ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ“, ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΟΧΤΥΠΗΜΕΝΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΩΣ “ΑΠΑΤΕΩΝΑ“, “ΦΤΩΧΟ“, “ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ“, Κ.Λ.Π.


ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΜΟΛΙΣ ΟΙ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΟΣΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΑΛΙΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΕΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΣ 9 ΜΑΪΟΥ ΤΟΥ 2012, Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΑ ΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΤΩΝ 678, 65 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΕ.

ΑΛΙΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΕΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΣ 28 ΣΕΠΤΕΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2012, ΤΑ 600 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΗΜΕΝΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΘΛΙΟΙ “ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ“ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΑΝ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ “ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ WOSNY“…

ΑΛΙΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΕΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΑΣΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ “ΕΞΩΔΙΚΗ – ΔΗΛΩΣΗ – ΕΝΤΟΛΗ – ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ“ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΜΕΓΑΛΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥΣ ΚΡΥΒΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΣΑΝ

ΑΛΙΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΕΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΟΤΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΜΑΥΡΕΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΕΣ, ΣΤΟΕΣ, ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΥΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥΣ.

ΑΛΙΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

ΑΛΙΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΘΟΥΝ ΟΤΙ ΑΔΙΚΑ ΥΠΕΦΕΡΑΝ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ. ΑΔΙΚΑ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΑΔΙΚΑ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΘΗΚΑΝ, ΑΔΙΚΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΔΙΚΑ ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΔΙΚΑ ΦΥΓΑΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΑΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΣΠΟΥΔΑΣΑΝ. ΑΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ, ΑΔΙΚΑ ΜΕΤΑΛΑΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΡΟΦΕΣ, ΑΔΙΚΑ ΤΡΕΧΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝ ΤΑΜΑΤΑ ΣΕ ΜΟΥΜΙΕΣ, ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ, ΚΑΣΤΑΝΑ ΚΑΙ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ.

ΑΛΙΜΟΝΟ ΤΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ  ΣΤΑ ΔΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΚΑΨΑΝ ΤΟΣΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΑΛΙΜΟΝΟ ΤΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΟΙ, ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟΣΑ “ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ“ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ, ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ, ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΟΥΒΕΣ, ΤΙΣ ΚΑΚΟΤΕΧΝΙΕΣ, ΤΙΣ ΑΠΟΤΟΜΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ, ΜΕ ΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΙΚΡΟΥ ΚΥΒΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΑΛΙΜΟΝΟ ΤΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΑΠΗΓΑΓΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΞΕΝΗΤΙΑ.

ΑΛΙΜΟΝΟ ΤΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΦΑΧΤΗΚΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ, ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ, ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.

ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΡΡΩΣΤΙΑΣ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΚΟΣΜΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΩΝ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΤΥΡΑΝΝΑΝΕ ΑΙΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ, ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΙΟΥΣ, ΜΙΚΡΟΒΙΑ, ΠΑΡΑΣΙΤΑ, ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ, ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ, ΚΑΡΔΙΑΚΑ.

ΠΗΓΗ : e-synews.gr