ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΙΩΤΑΤΩΡΑ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ, ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΩ ΤΟΥ ΙΩΤΑ,

ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. Η Α ΑΛΦΑ Ω ΩΜΕΓΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΠΛΟ, ΧΑΡΤΗΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΤΟ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ, ΟΠΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΙΔΙΟΥ. «ΟΠΟΥ ΣΩΜΑΤΙΔΙΟ ΙΩΤΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΙΩΤΑ. ΙΩΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΜΠΑΝ. ΙΩΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΓΑΛΑΞΙΑΣ, ΕΝΑ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ».

Ο,ΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΩΤΑ. ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΩΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΙΩΤΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ.

ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΠΑΝ ΑΡΤΕΜΗ, ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΓΑΛΑΞΙΑ, ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΕΥΣΗ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΙΩΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΩΤΑ ΤΗΣ ΑΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΚΡΙΒΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΙΩΤΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΩ.


Η ΘΕΣΗ, Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΜΑΣ ΑΩ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΩ ΣΕ ΟΛΑ, ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΗΣ, ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ Α ΑΛΦΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ Α ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟ ΩΜΕΓΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ Ω ΩΜΕΓΑ, ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ, ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΙΩΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΟΡΕΙΑ.

ΕΤΣΙ, ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΛΗ Η ΓΡΑΦΗ ΑΩ ΤΩΝ 27 ΣΥΜΒΟΛΩΝ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΩ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ 27 ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΣΤΟ ΑΩ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

ΣΕΛ. 8-9


ΠΗΓΗ

https://www.e5-esy.gr/blog/ola-ta-dimiourgimata-einai-iwta/