ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Ο ΣΦΕΤΕΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ (ΜΕΡΟΣ 3)Η προδοσία κατά των Ελλήνων συνεχίζεται στο Βυζάντιο με την επικράτηση μιας νέας αντίληψης που εισήχθη κατά την πρώιμη εποχή του Βυζαντίου και ήταν αυτή της εξίσωσης του αυτοκράτορα ως "εκπρόσωπος του θεού στην γη".

Η διαδοχή της αυτοκρατορίας στηρίχθηκε στην θρησκεία αλλά και τον στρατό που πλέον αποτελούνταν από γότθους και άλλες φυλές. Το πολίτευμα με την σύγκλητο δεν υφίσταται όπως παλιά και την θέση του βαθμιαία πήρε ένα νέο σύστημα που επικράτησε τόσο στην ανατολή όσο και στην δύση και ήταν η "ελέω θεού" μοναρχία.

Η κυρία ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ υποψήφια βουλευτής στον νομό Θεσπρωτίας με την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ μιλά για τον σφετερισμό των δικαίων του Έθνους των Ελλήνων από αλλογενής φυλές που εισχώρησαν ύπουλα μέσα στην διοίκηση του Βυζαντίου βάση της δογματικής νομοθεσίας και αποκαλύπτει τις σκοτεινές πτυχές της Βυζαντινής διοίκησης στην εκπομπή ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ με τον Κο. ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΟΥΦΛΕΡΟ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ , ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ninadimitriou2019@gmail.com – 693 4141 042