ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Φ.Π.Α. = ΦΟΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ

 

 Φ.Π.Α. = ΦΟΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ


 Τον Φ.Π.Α. (Φόρος Προστιθέμενης Αξίας) και ποιος δεν τον γνωρίζει, αφού τον πληρώνουμε σε κάθε μας συναλλαγή, σε κάθε αγορά προϊόντος ή υπηρεσίας, φόρος που τον πληρώνουμε στον ύπνο μας και στον ξύπνιο μας.  Όσο πολύ και να δυσκολεύει ο φόρος αυτός τους πολίτες που τον πληρώνουν άλλο τόσο κάποιοι άλλοι τον καπηλεύονται και κάνουν έναν καθαρά ψηφοθηρικό αγώνα.  Το τελευταίο διάστημα ο Φ.Π.Α. έχει γίνει μέσον με τον οποίο ασκούν πολιτική και οι κυβερνώντες αλλά και η αντιπολίτευση.

     Ένα χαρακτηριστικό ψηφοθηρικό δείγμα είναι οι δηλώσεις του Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη εδώ που με θράσος λέει “Ας είχαμε πάντα Δεξιά στην εξουσία και σήμερα θα είχαμε 0% Φ.Π.Α.” τονίζοντας μάλιστα πως “Όσο φέρνεις κομμουνιστές στην κυβέρνηση οι φόροι ανεβαίνουν, ενώ όσο φέρνεις δεξιούς οι φόροι πέφτουν”...!!!


Εκτός όμως από τις δηλώσεις του ανεκδιήγητου Υπουργού Ανάπτυξης υπάρχουν κι άλλες ενδιαφέρουσες δηλώσεις όπως αυτές του Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα που υπολογίζει τα ποσά που θα χαθούν αν κατεβεί ο συντελεστής του Φ.Π.Α. και τον Αλέξη Τσίπρα του δοκιμασμένου ΣΥ.ΡΙΖ.Α. που είπε πως αν ξανακυβερνήσει θα κατεβάσει τον συντελεστή του Φ.Π.Α. ενώ 4,5 χρόνια που ήταν στην εξουσία δεν το έκανε.

     Και ενώ όλοι αυτοί κάνουν πολιτική με εξαγγελίες για τον Φ.Π.Α. ένας άλλος άνθρωπος ο οποίος έχει κατηγορηθεί για πολλά από τους "τηλεδικαστές" αλλά αθωώνεται πάντα από την Ελληνική Δικαιοσύνη και τα 600 δις γίνονται εδώ και 8 χρόνια νόμοι του Ελληνικού Κράτους...


 ...έφερε μια αλήθεια στην επιφάνεια.  Ο κύριος Αρτέμης Σώρρας δηλώνει περίτρανα ότι ο Φ.Π.Α. είναι ένας Ευρωπαϊκός φόρος τον οποίο πληρώνει ο Έλληνας πολίτης με το όποιο χαμηλό του εισόδημα που το καταντά ακόμη πιο χαμηλό και τον εισπράττει το κράτος μας αποδίδοντάς τον στην Ευρωπαϊκή Ένωση.  Ακούστε τι λέει στο 6.14 λεπτό...


     Δεν είναι φοροεισπράκτορας μόνον το κράτος μας αλλά όλα τα κράτη της οικονομικής αυτής κοινοπραξίας που λέγεται Ευρωπαϊκή Ένωση και εκτελούν όλα την ίδια διαδικασία.  Δηλαδή αδειάζουν τις τσέπες όχι μόνον των πολιτών της χώρας μας αλλά τις τσέπες όλων των πολιτών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για να γεμίσουν τα Ευρωπαϊκά Ταμεία Φ.Π.Α. που είναι καθαρά ένας Ευρωπαϊκός φόρος τελεία και παύλα.  Όποιος θέλει και αν μπορεί ας αποδείξει το αντίθετο.  Εμείς έχουμε το Φ.Ε.Κ. που αποδεικνύει αυτά που λέμε.

     Στην Ελλάδα συγκεκριμένα ως Έλληνες πολίτες δίνουμε το 1/4 του μισθού μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση...!!!  Το ύψος δε του ποσού που συγκεντρώνεται δείχνει να είναι ασύλληπτο διότι το 1/4 του Α.Ε.Π. (Ακαθάριστού Εθνικού Προϊόντος) φεύγει από τον Έλληνα πολίτη και πάει στα ταμεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.  Δεν υπάρχει πουθενά...!!! καταγεγραμμένο το ποσό που δίνει η Ελλάδα στην Ενωμένη Ευρώπη.  Όσο και να ψάξαμε δεν καταφέραμε να βρούμε καμιά επίσημη πληροφορία.  Δεν υπάρχει κάπου αποτυπωμένο...!!!  και δείχνει να είναι ένα καλά κρυμμένο μυστικό όπως καλά κρυμμένο ήταν για 60 και πλέον χρόνια από το 1957 που η Ευρώπη για πρώτη φορά συζήτησε.  Ένα ακόμη μυστικό το οποίο μας αποκάλυψε ο κύριος Αρτέμης Σώρρας.

     Σκεφτείτε συμπολίτες μου πως ανά 4 χρόνια ένας ολόκληρος Α.Ε.Π., ένας ολόκληρος τζίρος του δικού μας κράτους φεύγει και πάει στην ευρωπαϊκή Ένωση...!!!  Μια Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία δεν έχουμε δει όλα αυτά τα χρόνια να ανταποδίδει και πολλά στη χώρα μας.  Άρα η ανταποδοτικότητα είναι πολύ χαμηλή και να μην πω ανύπαρκτη και όσες φορές είδαμε κάποια πακέτα να έρχονται στη χώρα μας ως Ευρωπαϊκά πακέτα στήριξης, πίσω τους κρύβονται οι ίδιοι οι κυβερνώντες μαζί με τους παρατρεχάμενους τους, τα καπηλεύονται προς ίδιον όφελος χρησιμοποιώντας τους δικούς τους γνωστούς ή συγγενείς ώστε να μην φαίνονται οι ίδιοι.  Ελάχιστα από αυτά τα χρήματα έφτασαν εκεί που πραγματικά άξιζε και ήταν δίκαιο να πάνε, κάτι που βλέπουμε να συμβαίνει και τώρα με τις κατηγορίες των πολιτικών όλων των κομμάτων για το ασυμβίβαστο.

     Την ίδια ώρα που ο Φ.Π.Α. δεν είναι φόρος που τον διαχειρίζεται το Ελληνικό Κράτος την ίδια στιγμή όλη η πολιτική σκηνή της χώρας κάνει πολιτική επάνω στον Φ.Π.Α. και όλα αυτά με αφορμή την Ισπανία η οποία χαμήλωσε κάποιους συντελεστές σε κάποια καταναλωτικά είδη για κάποιο συγκεκριμένο διάστημα και σίγουρα είναι κάτι που δεν το αποφάσισε μόνη της.

     Οι πολιτικοί μας όμως δεν γνωρίζουν ότι ο Φ.Π.Α. είναι Ευρωπαϊκός φόρος και άρα είναι ανάξιοι να είναι εκεί σε αυτές τις θέσεις ή γνωρίζουν και κοροϊδεύουν κατάματα τους Έλληνες πολίτες που σημαίνει πως είναι οι μεγαλύτεροι απατεώνες που δεν ενδιαφέρονται ποτέ για τον πολίτη αλλά ζητούν την εντολή για να κυβερνήσουν και πάλι και μάλιστα εξαπατώντας τον, λέγοντάς του ότι οι πολιτικές τους είναι προς όφελος του.

     Και τώρα απευθύνομαι σ' εσένα Έλληνα πολίτη που τώρα έμαθες ότι το 24% του μισθού σου πηγαίνει στην Ευρωπαϊκή Ένωση και οι πολιτικάντες σου προσπαθούν να καπηλευτούν τον Φ.Π.Α. για ψηφοθηρικούς λόγους, ενώ τα παιδιά σου μεταναστεύουν σε άλλα κράτη για ένα μεροκάματο κι εσύ δεν έχεις μέσα στη χώρα σου τα προς το ζην, πόσο ακόμα μπορείς να αντέξεις;;;

     Κατανόησε την δύναμή σου, ενώσου στον Πολιτικό Φορέα Ελλήνων Συνέλευσις και διώξε τους δυνάστες σου.  Τώρα μιλάς Ε.ΣΥ....

Άρθρο του Χωλίδη Κωνσταντίνου


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ