ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ : ΚΡΙΣΕΙΣ ΜΕ ΔΙΑΦΘΟΡΑ


Στις έκτακτες κρίσεις των ανώτατων αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων που πραγματοποιούνται, κλόνισε και έφερε αναστάτωση στις ένοπλες δυνάμεις λόγω του ότι παρέμεινε στην θέση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ  ο στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ενώ είχαν βγει στην δημοσιότητα έγγραφα από την Ε.Υ.Π. για διακίνηση μαύρου χρήματος της τάξης των 600.000 ευρώ, που αφορούσε μίζα από την αγορά ελικοπτέρων!! μάλιστα δε τα διέθεσε για αγορά οικίας ύψους 1.200.000 ΕΥΡΩ!!!

Σίγουρα κανένας στρατιωτικός μισθός δεν μπορεί να δικαιολογήσει αυτά τα τεράστια ποσά που διακινήθηκαν.

Και η ΠΟΛΙΤΕΙΑ μας με τα θεσμικά μας όργανα, αντί να τον βγάλει αμέσως σε διαθεσιμότητα όπως ορίζει η νομοθεσία και να τού ασκηθεί ποινική δίωξη από τον ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, τον επιβράβευσε και τον διατήρησε στον υψηλότερο βαθμό των ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ!

Έτσι βλέπουμε  ότι την διαφορά στην αναρρίχηση και διατήρηση στις ανώτατες θέσεις, δεν τις κάνει η Αξιοκρατία και ούτε η αμεροληψία όπως μας μιλούν τα κριτήρια, αλλά έγκειται στο αλισβερίσι και  στην διαφθορά του σαθρού πολιτικού καθεστώτος.

Οι καιροί δύσκολοι για όλους μας και οι ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ μας που έπρεπε να είναι η διδαχή και να  ακτινοβολούν σεβασμό με το κύρος της ιδιότητας τους  και όχι να καταρρακώνουν το ηθικό του στρατεύματος

Ξεκάθαρο συμπέρασμα  για άλλη μια φορά η συγκάλυψη και η σύμπραξη με τούς πολιτικούς απατεώνες, είναι γεγονότα μη αμφισβητήσιμα.  

Και εδώ έρχεται η θέση μας, η θέση όλων μας, το θέλουμε; τα θέλουμε; τους θέλουμε όλους αυτούς που έχουν αμαυρώσει κάθε πτυχή του βίου μας διασύροντας τα αξιώματα και τούς θεσμούς μας;

Καλείσε να υπερασπιστείς το ΔΙΚΑΙΟ

Καλείσε να συμμετέχεις στην ΕΝΩΣΗ μας

Καλείσε στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ για να πάμε στην ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ για να αποφασίσουμε ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ


ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ
Υπ.Βουλευτής Ν.Φθιώτιδας

ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV (24/1/2023)
 ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΑΝΑ-ΛΥΣΕΙΣ
 Παρουσίαση: Γιώργος Βοντετσιάνος

Σκηνοθεσία: Νίκος Σαλωνίτης