ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Ε ΣΥ



ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Ε ΣΥ

 Υουκ ολίγες αναφορές από πολιτικά πρόσωπα τα οποία είναι κυβερνητικά και όχι μόνο βέβαια τα οποία επιβεβαιώνουν όλα αυτά τα οποία συζητάμε εδώ πέρα περί { σχεδίου }και θα ήθελα να δούμε ένα βίντεο έτσι μία και ήρθες στην κουβεντα μας να δούμε ένα βίντεο σχετικό απ τα πολλά Δηλαδή με τον Πρωθυπουργό της χώρας να δούμε τι λέει Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες καλεσμα προσκληση απηύθυνε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε όλους τους αλλοδαπούς στη συντριπτική πλειοψηφία τους μουσουλμάνους είτε προέρχονται από τη Βόρεια Αφρική και από την κεντρική Ασία να μην πάνε στην Ευρώπη και να έρθουν στην Ελλάδα όπου οι δουλειές είναι άφθονες όλα αυτά κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου στο CNN στο πλαισιο των εργασιών του οικονομικού συνεδρίου του νταβός ο ίδιος υποστήριξε ότι έχει μειωθεί η ανεργία και έταξε δουλειές στους λαθρο μετανάστες να μείνουν στην Ελλάδα όπως είπε λέμε στους ανθρώπους αν σας δώσουμε άσυλο Μην πάτε στην Ευρώπη αν θέλετε να μείνετε στην Ελλάδα θα υπάρξουν δουλειές είμαστε αντιμέτωποι με έλλειψη εργατικού δυναμικού όπως πολλές Ευρωπαϊκές χώρες ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρόσθεσε πως η ανέργειά μας έχει μειωθεί κατά 6% και έχουμε ήδη έλλειψη εργατών για παράδειγμα στον αγροτικό τομέα νομίζω ότι έχουμε επιβάλει μία σκληρή αλλά δίκαιη πολιτική μετανάστευσης και αυτή τη στιγμή αν δείτε τη δημόσια αντιπαράθεση στην Ελλάδα η μετανάστευση Δεν είναι θέμα δήλωσε ο πρωθυπουργός αγνοώντας πλήρως την Ελληνική κοινωνία έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η υπογεννητικότητα των Ελλήνων και τεράστια αριθμοί αλλοδαπών που εγκαθίστανται χωρίς κανένα πρόβλημα η εγγραφων χωρας καταγωγης …..
Τώρα τους αποστέλλει και πρόσκληση διαφημίζονται ως προορισμό μία χώρα από τις αρχές της δεκαετίας του 90 έχει δεχτεί πάνω από δυόμισι εκατομμύρια αλλοδαπούς Επισημως στο έδαφος της και τετραπλασιους ανεπισημος…..πριν προχωρήσουμε την κουβέντα μας να δούμε ακριβώς εδώ τή έλεγε ο ίδιος άνθρωπος πριν από λίγο καιρό στους δικούς μας Έλληνες πολίτες νέους οι οποίοι ήταν σπουδαγμένοι ήταν μορφωμενοι και εψαχναν να βρουν δουλειά και τα λοιπά …{.Από το να είναι κάποιος άνεργος στην Ελλάδα είναι ενδεχομένως καλύτερο να φύγει στο εξωτερικό Όσο και αν αυτό μπορεί να ακούγεται σε κάποιους παράξενο γιατί θα αποκτήσει Προφανώς δεξιότητες θα αποκτήσει εισόδημα } .. Προφανώς και ακούγεται παράξενο όταν λέτε αυτά στους Έλληνες ενώ στους αλλοδαπούς λέτε μη φεύγει Ελάτε γιατί έχουμε αυτονονία δουλειών και χρειαζόμαστε εργατικά χέρια Κυριε Βασιλάκη …. 
Προφανώς Κύριε Σαλόνιτη ο πρωθυπουργός Αυτός δεν είναι της Ελλάδος δεν μιλάει για τους Έλληνες προσπαθεί να διώξει με κάθε τρόπο τους Έλληνες από την Ελλάδα πράγμα το οποίο είναι σε μία εντεταλμένη υπηρεσία αλλά και το υπουργικό συμβούλιο και όλοι αυτοί οι οποίοι θεσπίζουν αυτή τη στιγμή όλα αυτά χωρίς να ρωτάνε το λαό χωρίς να τους ενδιαφέρει καν η ύπαρξη των ανθρώπων και των Ελλήνων και βλέπουμε επίσης ότι σε ένα φόρουμ ο κύριος Μητσοτάκης είχε Αναφέρει ότι θα πολεμήσει τον { Νατιβισμο } = αυτοχθονες γηγενεις Ελληνες….Άρα προεκλογικά είχε αναφέρει το τι ακριβώς θα πράξει όπως και στην στην συνάντηση που είχε με τον κύριο Χατζηνικολάου Αν θυμάμαι καλά Διορθώστε με αν κάνω λάθος είχε Αναφέρει ότι ουσιαστικά την { εκστρατεία } που θα { πουληθεί η χώρα } θα την αναλάβει ο ίδιος ? ? ? ? ? ? ? ? ? Αρα τονιζει ξεκαθαρα οτι Υπηρετει Ξενα Συμφεροντα …?


ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ | Υποψ.Βουλευτής Ν.Φθιώτιδας
ΣΤΕΛΙΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ | Υποψ.Βουλευτής Ν.Κέρκυρας
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΕΛΗΣ | Υποψ.Βουλευτής Ν.Χαλκιδικής
ΧΡΗΣΤΟΣ ΗΛΙΑΔΗΣ | Υποψ.Βουλευτής Ν.Εβρου
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΜΠΕΡΗΣ | Υποψ.Βουλευτής Β3 Νοτίου Τομέα Αθηνών

Παρουσίαση Αθανασία Πεκλάρη | Νίκος Σαλωνίτης (σκηνοθεσία)


ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV | Ολες οι εκπομπές εδώ https://www.facebook.com/%CE%99%CE%BB...