ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Εθνική Περιουσία στα χέρια Ανωνύμων Εταιρειών του «Δημοσίου» μέσω μεταβιβάσεων, ώστε να χαθούν Ν 2ο

Εθνική Περιουσία στα χέρια Ανωνύμων Εταιρειών του «Δημοσίου» μέσω μεταβιβάσεων, ώστε να χαθούν Ν 2ο
Αδιέξοδες μεθοδικά δρομολογημένες εμφανίσεις Ανωνύμων Εταιρειών του «Δημοσίου» κατασπαράζουν την περιουσία και τον πλούτο των Ελλήνων πολιτών μέσω χαοτικών μεταβιβάσεων, ούτος ώστε να χαθούν τα ίχνη της κατά συρροή δολοφονίας του Έλληνα. 

Διορισμένοι μηχανισμοί-άνθρωποι κατασκευάζουν επιτροπές επί των επιτροπών, οι οποίες υποδεικνύουν την υποτιθέμενη ανάγκη αποκρατικοποιήσεων, μεταβιβάσεων και στην ουσία διαμελισμού του Ελληνικού Έθνους μέσα από φαινομενικά δημοκρατικές διαδικασίες. 

Πρωθυπουργοί, Υπουργοί, Βουλευτές και Πρόεδρος της Δημοκρατίας συντηρούν, χρόνια τώρα, μέσω της Κομματοκρατίας-Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας τον μηχανισμό παραπλάνησης σε σημείο αποπλάνησης-βιασμού των πολιτών. 

Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» έχει δεσμευτεί από το 2015 εγγράφως προς το Έθνος των Ελλήνων, δια μέσω του Αρείου Πάγου, να εκτελέσει, για πρώτη φορά στα χρονικά, έναν έλεγχο αληθινό και δίκαιο προς όλους όσους χειρίστηκαν θεσμικά- και όχι μόνο- το δίκαιο, την αλήθεια τον πλούτο, την ισχύ και τα πνευματικά δίκαια των Ελλήνων ώστε να επανέλθει στην συνείδηση όλων μας πως η πολιτεία έχει κύριο και πρωταρχικό της μέλημα τον ίδιο τον πολίτη, διότι είναι αλληλένδετη με αυτόν.