ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Αποκάλυψη : Η συνταγματική αναθεώρηση του 2019 έκανε θεμελιώδη νόμο την ίδια την ανομία


Σύμφωνα με την τελευταία Συνταγματική αναθεώρηση η οποία, ξεκίνησε στα τέλη του 2018 και ολοκληρώθηκε εντός του 2019, διαπιστώνετε μια έντονη άλλα και εσπευσμένη δράση του πολυκομματισμού της ανθελληνικής βουλής, στο να εδραιώσει την ανομία, ενσωματώνοντας την ως πράξη συνταγματικής νομιμότητας, με απώτερο σκοπό την συγκάλυψη πολιτικών εγκλημάτων του παρελθόντος, άλλα και όσων πρόκειται να συμβούν στο μέλλον από όλους αυτούς που φαινομενικά διαφωνούν, άλλα ουσιαστικά είναι όλοι τους εκβιαζόμενοι και εξαρτώμενοι από τα ίδια κέντρα εξουσίας, τα οποία εδώ και πάρα πολλά χρόνια αποφασίζουν για μας χωρίς εμάς.


Ας δούμε όμως αναλυτικά μια εκ των 49 διατάξεων οπού προταθήκαν από την παράνομη και ανθελληνική βουλή η οποία  έχει πάντα ΦΕΚ διάλυσης της, άλλα ποτέ ΦΕΚ σύστασης της ως κοινοβουλευτικό νομοθετικό σώμα.


Η πρόταση της τότε αντιπολίτευσης (Ν.Δ) η οποία κατοχυρώθηκε συνταγματικά με 179 ψήφους υπέρ αναφέρει ότι όσο διαρκεί η βουλευτική περίοδος, ο βουλευτής δεν διώκεται ούτε συλλαμβάνεται ούτε φυλακίζεται ούτε με άλλο τρόπο περιορίζεται χωρίς άδεια του Σώματος. Επίσης δεν διώκεται για πολιτικά εγκλήματα βουλευτής της Βουλής που διαλύθηκε, από τη διάλυση της και έως την ανακήρυξη των βουλευτών της νέας Βουλής. Η σχετική άδεια δίδεται από τη Βουλή υποχρεωτικά εφόσον η αίτηση της εισαγγελικής αρχής αφορά αδίκημα το οποίο δεν συνδέεται με την άσκηση των καθηκόντων ή την πολιτική δραστηριότητα του βουλευτή. Η Βουλή, με ευθύνη του Προέδρου της, αποφαίνεται υποχρεωτικά σχετικά με το αίτημα μέσα σε τρεις μήνες αφότου η αίτηση του εισαγγελέα για δίωξη διαβιβάστηκε στον Πρόεδρο της Βουλής. Η τρίμηνη προθεσμία αναστέλλεται κατά τη διάρκεια των διακοπών της Βουλής. Δεν απαιτείται άδεια για τα αυτόφωρα κακουργήματα».

Από τα ως άνω αναφερόμενα μπορούμε εύκολα να διαπιστώσουμε το μέγεθος της πολιτικής διαφθοράς, από όλους τους κομματικούς μηχανισμούς, οι οποίοι είτε ψήφισαν υπέρ είτε κατά, είναι εξίσου συνένοχοι ως προς το αποτέλεσμα της εν λόγο διάταξης η οποία σήμερα ουσιαστικά επιτρέπει σε κάθε βουλευτή, να μην διώκετε ποινικά για πολιτικά εγκλήματα ακόμα και όταν η βουλή βρίσκετε σε διάλυση. Ναι Έλληνα πολίτη, σωστά διάβασες, τα πολιτικά εγκλήματα  αποποινικοποιούνται σχεδόν εξ ολοκλήρου και οι βουλευτές σου συνεχίζουν και έχουν ασυλία ακόμα και όταν δεν φέρουν την βουλευτική ιδιότητα.

Είναι πραγματικά αδιανόητο αυτό που συμβαίνει στην χωρά μας, όλοι γνωρίζουμε ότι την ώρα που εκδίδετε ΦΕΚ διάλυσης της βουλής όλοι όσοι είναι βουλευτές παύουν να είναι βουλευτές έως ότου βγουν τα παραποιημένα αποτελέσματα της επομένης εκλογικής διαδικασίας, οπού τις περισσότερες φορές ξανά εκλέγονται οι ίδιοι και οι ίδιοι, πάντα όμως χωρίς το ΦΕΚ νομιμοποίησης τους, ως νόμιμοι νομοθετικοί εκπρόσωποι της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Άρα πως είναι δυνατόν στο μέσο-διάστημα της εκλογικής διαδικασίας οπού όλοι οι βουλευτές στην ουσία είναι πολίτες , να τους δίνετε η δυνατότητα ασυλίας για πολιτικά εγκλήματα που έπραξαν στο παρελθόν ως βουλευτές ? 

Που είναι η υποτιθέμενα ανεξάρτητη δικαιοσύνη να εφαρμόσει τους κανονισμούς κράτους δικαίου ως οφείλει διά την προάσπιση του δημοκρατικού πολιτεύματος ?

Τι φοβάται τόσο πολύ, σύσσωμο το πολιτικό καθεστώς της πατρίδας μας θέλοντας να κλειδώσει την οποιαδήποτε συνταγματική δυνατότητα των Ελλήνων πολιτών άλλα και των θεσμών που εκπροσωπούν την ελληνική κοινωνία ?

Μήπως οι τρεις εξουσίες, Νομοθετική, Εκτελεστική, Δικαστική  προετοιμάζονται για κάτι το οποίο είναι αναπόφευκτο, όπως επί παραδήγματι θα μπορούσε να είναι ένας έλεγχος από ανωτέρα κλιμάκια επιτήρησης νομιμότητας πέραν των ήδη ελεγχόμενων από τους ίδιους ?


Έλληνα πολίτη το μόνο σίγουρο είναι ότι όλα αυτά μπορούν να πάψουν να υφίστανται μόνο με μια ενέργεια η οποία λέγεται εθνοσυνέλευση όπου θα επαναπροσδιορίσει την επομένη μέρα της πολιτείας μας σύμφωνα με όλα αυτά τα οποία μας ενώνουν. Σύμφωνα με αυτά τα οποία μας άφησαν οι σοφοί πρόγονοι μας ως χάρτη για να μπορέσουμε να περπατήσουμε στο παρών μας, αναγνωρίζοντας, το τεράστιο παρελθόν , το οποίο θα μας δώσει την δυνατότητα να χαράξουμε το μέλλον, ένα μέλλον που θα φέρει φως, αλήθεια και δικαίο για όλους.



Συντάκτης - Υπ. βουλευτής Κέρκυρας Στέλιος Βασιλάκης


 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η αποκαθήλωση της διάκρισης των εξουσιών...?

Η παράνομη βουλή συνεχίζει εσπευσμένα το ανθελληνικό και αντισυνταγματικό της νομοθετικό έργο θεσπίζοντας με νόμο την σύσταση της δικαστικής αστυνομίας η οποία δεν εμφανίζετε ως ένα επιπλέον σώμα ασφάλειας υπαγόμενο στις υπηρεσίες του θεσμού της δικαιοσύνης άλλα ως ένας νέος θεσμός υποβοήθησης επιτήρησης και εργαλειοποιησης του δικαστικού θεσμού από το πολιτικό καθεστώς της νομοθετικής εξουσίας η οποία με αυτόν τον νόμο παραβιάζει την διάκριση των εξουσιών του δήθεν δημοκρατικού πολιτεύματος επιδιώκοντας τον απολυτό έλεγχο της υποτιθέμενα ανεξάρτητης δικαστικής λειτουργιάς.



Έλληνα πολίτη δήλωσε το ενδιαφέρον σου εδώ
ΠΗΓΗ