ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Οι Δρόμοι της Φωτιάς


Οι Δρόμοι της Φωτιάς

 Δανείζομαι τον τίτλο από το τεράστιο αυτό μουσικό έργο του Βαγγέλη για να ασχοληθούμε και να βρούμε κι εμείς τους δρόμους μας. Χωρίς αμφιβολία η οποιασδήποτε άλλης αντίρρησης το μόνο σίγουρο δυστυχώς είναι ότι σήμερα όλοι μας βαδίζουμε σε πραγματικούς δρόμους της φωτιάς. 

Ο άνθρωπος των καιρών μας είναι εγκλωβισμένος μέσα στο Matrix υποβολιμαίων καταστάσεων και κατευθύνεται στον αφανισμό. Δυνάμεις εξουσίας τού πλανήτη με διόλου ανθρώπινες αξίες στήνουν πρωτίστως για την καταστολή της νόησης σκηνικά που τρομοκρατούν τους λαούς και κατόπιν με διαδικασίες και πρακτικές που εφαρμόζουν με την χρήση τεχνολογίας μέσων πληροφόρησης ή και βίαιων άλλων τρόπων τείνουν στην απογείωση πληθυσμών.

Παντού μπροστά μας βλέπουμε τεράστιες φωτιές με καταστροφικές συνέπειες που άμεσα μας βάζουν σε καταστάσεις εκούσιας παράδοσης και ομηρίας. Διεθνείς πολεμικές κραυγές οικονομικές και επισιτιστικές απειλές ενεργειακές ελλείψεις,, υγειονομικοί περιορισμοί, θρησκευτικός φανατισμός, απώλεια περιουσιών και κυρίως απώλεια αυτής ταύτης της ζωής μας μας οδηγούν σε φλεγόμενα πεδία κυριολεκτικά σε δρόμους άνευ επιστροφής.

Ο τρομοκρατημένος πολίτης κάθεται σ’ αναμμένα κάρβουνα και κάποιοι παίζουν με την ζωή του χαράζοντας τον παγκόσμιο χάρτη με βάση σκοτεινά συμφέροντα. Αυτά διεθνώς.

Εμείς εδώ στην πατρίδα μας είμαστε βεβαίως ένα μέρος αυτής της κατάστασης. Μας αρέσει παρεδεχόμενοι την αλληλεξάρτηση των πραγμάτων να περνάμε σε μια φάση άρνησης αναγνώρισης της αλήθειας και εικονικής υποβολής εαυτού στο απυρόβλητο και στο κατά το δοκούν εκάστοτε βόλεμα.

Πλήρης δλδ υποταγή και αποφυγή ανάληψης ευθυνών για την δημιουργία ανάληψης και όξυνσης της νόησης.

Αυτές δυστυχώς είναι οι διαπιστώσεις και σταματώ εδώ διότι πλέον φτάσαμε στο μη περαιτέρω και στο δια ταύτα και στην λύση των προβλημάτων που μας δείχνουν τι;;;;

Μας δείχνουν ότι χαράσσουμε τους δικούς μας δρόμους της φωτιάς. «Πυρπολούμε» το κατεστημένο και ανάβουμε φωτιές που φωτίζουν το διάβα μας και κατακαίουν το ψεύδος και την λήθη. Η μαυροντυμένη ζωή μας φωτίζεται παίρνει χρώμα και ανοίγει νέους ορίζοντες για το Έθνος.

Μαζικά και ενσυνείδητα προχωρούμε στην Ελλήνων Συνέλευση και με σύνεση Ομόνοια αναλαμβάνουμε την διακυβέρνηση του τόπου. Δίχως υπερβολές και αλαλαγμούς με πραγματική εργασία και πλήρη αναγνώριση των δυσκολιών που θα αντιπαραθέσουν οι εχθροί μας, η φωτιά της απελευθέρωσης φουντώνει και ανοίγει δρόμους προς την δόξα και καταξίωση . Η Ελλήνων Συνέλευσις είναι το όχημα και ο μηχανισμός της πραγματοποίησης των ποθούμενων προσφέροντας στους πολίτες πρώτα πρώτα την γνώση και κατόπιν τους τρόπους που οδηγούν στην ολοκλήρωση και επιτυχία.

Ας ανοίξουμε φίλοι μου τους δικούς μας δρόμους της φωτιάς που θα κατακάψουν τους εχθρούς μας που μας επιβουλεύονται εδώ και χιλιάδες χρόνια. Καιρός να περπατήσουν σ’ αναμμένα κάρβουνα.

Ελλήνων Συνέλευσις.

 

Χρήστος Κράγιας.

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ : https://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2015/09/%CE%94%CE%99%CE%91%CE%9AH%CE%A1Y%CE%9E%CE%97-%CE%95%CE%A3%CE%A5-%CE%A4%CE%95%CE%9B%CE%99%CE%9A%CE%9F.pdf

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΣΥ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ Ε.ΣΥ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ…


ΠΗΓΗ