ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ» ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ ΑΡ. 6 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ, Η «ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ», ΥΠΑΡΧΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ

ΟΝΟΜΑ «ΟΡΦΕΑΣ» ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ «ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ», ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ ΑΡ. 6, ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

ΤΟ ΑΦΜ ΤΗΣ «ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ» ΕΙΝΑΙ: 094000718.

ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ (2):

1Ο ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ: ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ VRISKO.GR, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

https://www.vrisko.gr/afm-etairies/094000718

2Ο ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ: ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ KΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΕΚΤΥΠΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ(ΒΛΕΠΕ: https://www.ktimatologio.gr/categories/ktimatografisi1), ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΕΚ (ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΑ.Δ.Ι.Τ.) ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 633/29 ΜΑΙΟΥ 2018 ΚΑΙ H ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΦΕΚ (ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΑ.Δ.Ι.Τ.) ΑΡ. 1015/22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018.

ΑΥΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΔΥΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΑ, Η «ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ» ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΑΝΟΙΚΤΗ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018. ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ, ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 82 ΧΡΟΝΙΑ

ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΑΣ, ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 1908 – 1922 ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΤΩΝ 532,5 ΤΟΝΩΝ ΧΡΥΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ, (ΒΛΕΠΕ: https://alexandrosmakedon13.blogspot.com/2020/06/532.html).

ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΦΕΚ (ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΑ.Δ.Ι.Τ.) ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 633/29 ΜΑΙΟΥ 2018 ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΤΑΞΑΝ, ΣΕ ΣΩΡΕΙΑ ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ, ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ, ΑΦΟΥ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ Η ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ «ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ» ΤΗΝ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017, ΟΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ, Ο ΕΝΑΣ, ΝΟΜΙΜΟΣ, ΕΓΚΥΡΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ ΤΗΣ «ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ» ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣΟ ΟΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ. ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΦΕΚ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΕΙ ΤΕΡΑΤΩΔΗ ΨΕΜΑΤΑ. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΕΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΦΕΚ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ;

ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΔΥΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ ΑΣΚΕΝΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΔΟΛΙΩΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΩΣ ΤΥΜΠΑΝΙΖΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΛΕΓΧΕΙ, (ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΜΠΛΟΚ, ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ, Κ.Α.), ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ «ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ», ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ «ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ», ΟΤΙ Η «ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ» ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 18/1944, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΒΩΛΟΥ.

ΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΡΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. 

ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Η «ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ» ΣΕ ΔΥΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ, ΣΤΙΣ 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010 ΚΑΙ ΣΤΙΣ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011, ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΒΩΛΟΥ 18/1944, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ «ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ». ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ «ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ», ΣΤΙΣ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012, ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ «ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ».

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ» ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΩΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ» ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΘΛΙΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΥΠΟΝΟΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ «ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ» ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣΑΓΟΡΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ EBAY


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΣΤΑ VIDEO ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ VIDEO ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ:

https://www.youtube.com/watch?v=N_mh2VN45yw

https://www.youtube.com/watch?v=M_2-c_M-eDM&t=391s

https://www.youtube.com/watch?v=bEF-yVh5Guw

https://www.youtube.com/watch?v=sIvcqwSvyKg&t=286s

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ «ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ» ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ SITE ΤΟΥ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. 

Η ΚΛΟΠΗ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΤΟΥ, ΕΧΕΙ ΜΟΡΦΩΣΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΜΕ ΑΥΤΑ, ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, («FEDERAL RESERVE»,HSBCDEUTSCHE BANKKA.), ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΧΡΥΣΟ ΤΗΣ «ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ»ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ «ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ», ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΤΟ 2011 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΛΟΙΔΟΡΗΣΕΚΥΝΗΓΗΣΕΕΚΑΝΕ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΑΔΙΚΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΜΕ ΠΟΙΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ 6 ΧΡΟΝΙΑ. 

ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ  ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΒΑΝΔΑΛΙΣΕΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΚΑΙ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 280 ΓΡΑΦΕΙΑ, ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΑΙ ΕΣΥΡΕ ΑΔΙΚΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.    

ΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΩΝ ΒΑΜΔΑΛΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΩΝ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, ΤΟΥ ΟΗΕ, ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ DNA ΤΟΥΣ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΘΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΗΜΑ, ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».

ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΕΡ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ!

Η ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΚΕΔΩΝ