ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

AΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΣΕ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΗ ΥΓΕΙΑ



Ένας πρωταρχικός τομέας μιας ορθής οργανωμένης ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ που έχει την υποχρέωση δωρεάς παροχής υπηρεσιών ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες των Πολιτών στο θέμα της ΥΓΕΙΑΣ την κατάντησαν έρμαιο των ιδιωτικών συμφερόντων, των εγχώριων και παγκόσμιων αρπακτικών όρνιων.

Να έχεις πληρώσει και να πληρώνεις ασφαλιστικές εισφορές ένα σκασμό λεφτά για την ΥΓΕΙΑ και ΥΓΕΙΑ να μη έχουμε. Να παραιτούνται γιατροί ο ένας κοντά στον άλλον από τα Δημόσια Νοσοκομεία, να (παραιτούν) Νοσηλευτικό προσωπικό στην πιο δύσκολη περίοδο μιας πανδημικής κρίσης, οι παροχές να κατευθύνονται προς τα ΜΜΕ εκτός από το σύστημα Υγείας που τόσο πολύ κόπτονται για να μας την εξασφαλίσουν.

Με την έξαρση θανάτων νέων ανθρώπων και χωρίς καμία γνωστοποίηση των Ιατροδικαστικών αρχών για το αίτιο της (ξαφνικίτιδας) ένας όρος πού εμφανίστηκε τον τελευταίο καιρό στα ΜΜΕ. Ιατροδικαστής να φοβάται για την ζωή της όπως καταγγέλλει γιατί κρατούσε αρχείο! από τις νεκροψίες, νεκροτομές που πραγματοποιούνται στο Γ.Ν. Λαμίας, κατόπιν Βουλευτής να παρεμβαίνει και να την καταγγέλλει με επιστολή του προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης και αυτός με απόφαση να την ανακαλεί από τα καθήκοντα της.

Η υποστελέχωση, η έλλειψη μηχανημάτων και φαρμακευτικών υλικών έφερε την δυσλειτουργία ενός νέου νοσοκομείου, στρέφοντας τούς εξαθλιωμένους οικονομικά και ψυχικά πολίτες προς τα ιδιωτικά κέντρα.

Η ιδιωτικοποίηση της ΥΓΕΙΑΣ είναι γεγονός! Ότι και να μας λέει σήμερα η αντιπολίτευση για την τραγική κατάσταση που έχουν περιέλθει το σύνολο των νοσοκομείων στην χώρα μας, σάς μάθαμε και σας ξέρουμε με την τεχνητή υποκριτική αψιμαχία σας, που εκδηλώνεται ως προπέτασμα καπνού ρίχνοντας στάχτη στα μάτια μας, διότι το φαινόμενο αυτό δεν είναι σημερινό, οι καταγγελίες έδιναν και έπαιρναν από το 2016 συμμετέχοντας στην πτωματοποίηση της ΥΓΕΙΑΣ του ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

Η ανάγκη αυτή επιβάλλει την ένωση μας, για να διαχειριστούμε τον αποδεδειγμένο πλούτο μας και να χρηματοδοτήσουμε τις όποιες ελλείψεις και όσες χρειαστούν, ώστε οι Ελληνικές θεραπευτικές τεχνικές, θα πραγματοποιήσουν και θα να αναβιώσουν τα θεραπευτήρια σε σύγχρονα Ασκληπιεία. Έτσι την ΥΓΕΙΑ μας θα την ασφαλίζουμε και θα την προστατεύσουμε όλοι μας.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: #ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ_ΓΕΩΡΓΙΟΣ 
ΤΗΛ.:690 761 1942 
e-mail: tagoulis.esy@gmail.com


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ. – ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

Το πρόγραμμα που αναπτύσσεται κατωτέρω είναι στηριγμένο επάνω στις οικονομικές προσφορές του Αρτέμη Σώρρα προς την Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία καθώς επίσης και στο πρόγραμμα των 2,3 τρις Ευρώ το οποίο έχει κατατεθεί στα Ταμεία Κληρονομικών Κεφαλαίων των αυτοχθόνων κυρίαρχων Ελλήνων. Αυτές οι προσφορές και τα αποθεματικά που είναι στην διάθεση των Ελλήνων θα περιέλθουν στα χέρια μας όταν τους θεσμούς του κράτους μας τους αναλάβει ο Πολιτικός Φορέας «Ελλήνων Συνέλευσις – Ε.ΣΥ.».

Προγραμματικές δηλώσεις Ελλήνων Συνέλευσις:
https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0

Ιδρυτική διακήρυξη Ελλήνων Συνέλευσις:
https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0