ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΟΝΕΙΡΕΨΟΥ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΑΝΟΙΧΤΑ...

Τα αληθινά όνειρα τα βλέπουμε πάντα ξύπνιοι..
Ονειρευόμαστε πως θα θέλαμε να είναι η ζωή μας, ονειρευόμαστε αυτά που 
θέλουμε να κάνουμε, ονειρευόμαστε το μέλλον των παιδιών μας, ονειρευόμαστε το σπίτι των ονείρων μας, το αμάξι των ονείρων μας, τις διακοπές  των ονείρων μας και θέτουμε στόχους για να μπορέσουμε να τα πραγματοποιήσουμε!!

Κάποιες φορές, όταν κάτι το θέλεις πολύ, λένε ότι όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να τα καταφέρεις!!

Όταν όμως πρόκειται, για όνειρα τα οποία αφορούν το 'ΟΛΟΝ και πρόκειται για μια ολόκληρη πολιτεία, για να μπορέσουμε να ζήσουμε όλοι δίκαια, χωρίς να κοιτάμε μόνο το προσωπικό μας κομμάτι...τότε τι γίνεται;;;
Τότε θα πω, είναι ακόμα πιο εύκολο να πραγματοποιηθεί διότι όλοι οι πολίτες μαζί ενωμένοι, βάζουν από ένα μικρό λιθαράκι, ο καθένας από το μετερίζι του και τότε μαζεύεται ένα βουνό από ευκολίες και δώρα!!
Άλλος βάζει τα χρήματα, άλλος βάζει την τέχνη του, άλλος βάζει την ιδέα του, άλλος βάζει τα εργαλεία του, άλλος βάζει την τεχνολογία (τέχνη του λόγου) και άλλος βάζει την τεχνοτροπία (τέχνη του τρόπου) και όλοι μαζί αν βάλουμε ο καθένας από αυτό το κάτι, το συνολικό αποτέλεσμα γίνεται πολύ γρηγορότερα και πολύ ευκολότερα.

Διότι αυτό που θα δημιουργήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, θα το ζήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και θα το αφήσουμε να το χαρούν και αυτοί που θα έρθουν μετά από εμάς. Δηλαδή οι απόγονοι μας.. που θα το διαμορφώσουν ακόμα καλύτερα αφού θα υπάρχουν ήδη τα θεμέλια!!

Πόσο μάλιστα αν το 99% από αυτό που χρειάζεται για να υλοποιηθεί το όνειρο και να γίνει πράξη είναι ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΟ και περιμένει μόνο ΕΣΕΝΑ να πάρεις την απόφαση, να το αναγνωρίσεις και να ξεκινήσεις!!

Το κύριο μέλημα είναι το ΌΡΑΜΑ για το τι θες να δημιουργήσεις...
Το δεύτερο μέλημα είναι τα 
οικονομικά εργαλεία για να υλοποιήσεις το ΌΡΑΜΑ...
Το τρίτο μέλημα είναι ο χώρος και ο τόπος που θα το πραγματοποιήσεις... Όμως το τελευταίο και πιο σημαντικό από όλα, είναι το ανθρώπινο δυναμικό και η θέληση σου, που θα τα δημιουργήσει...

Μετά από 10 χρόνια έρευνας και ακράδαντων αποδεικτικών στοιχείων, που απλοί Έλληνες πολίτες - οπλίτες, βγάζουν στο ΦΩΣ, είτε με τον δημόσιο λόγο τους, είτε μέσω δράσεων, είτε μέσω του διαδικτύου, που μπορείς να αναζητήσεις μέσω της εκπομπής "
ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ" στο "ΕΛΕΥΣΙΣ tv" ,(ένα από τα 100ντάδες διαδικτυακά κανάλια που έχουμε οι ίδιοι δημιουργήσει), μια ομάδα 15 άξιων συμπολιτών μας μαζί με τα επιτελεία τους, (που έχω την τιμή να παρευρίσκομαι και εγώ ανάμεσα τους), με ανιδιοτέλεια, με δικά τους έξοδα και προσωπικό χρόνο, μέσα από μια τεράστια καθημερινή έρευνα που διεξάγουν, 24ώρου βάσεως, αποδεικνύουν όλα όσα έχουν συμβεί στην Ιερή μας Χώρα ΕΛΛΑΣ και τους υπαίτιους για όλα τα δείνα που βιώνουμε και τον τρόπο που μπορούμε να απαλλαγούμε από αυτήν την λαίλαπα που μας καταδιώκει...(τα μεγάλα ιδιωτικά κανάλια είναι ιδιοκτησία αυτών που μας σκοτώνουν, οπότε... ποτέ δεν πρόκειται να εμφανίσουν την αλήθεια... εν αντιθέτως μας πετροβολούν και μας λοιδορούν για να μην γνωρίσεις ποτέ αυτές τις τεράστιες αποδείξεις) 

Όλα τα παραπάνω που ανέφερα είναι ΈΤΟΙΜΑ να υλοποιηθούν!!!

Το μόνο που λείπει είναι το ανθρώπινο δυναμικό, δηλαδή ΕΣΥ, ΕΜΕΙΣ!!


Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να αφιερώσεις λίγο από τον χρόνο σου!!

Να σταματήσεις να κάνεις το ίδιο και το ίδιο που κάνεις κάθε μέρα, δίχως να έχεις αποτέλεσμα, να κάνεις μια παύση και να ασχοληθείς, να γνωρίσεις και να κατανοήσεις αυτά που θα σου παραθέσω στην συνέχεια...
Και πίστεψε με.. η Ζωή όλων μας θα γίνει καλύτερη!!
Θα ζήσουμε Ελεύθεροι, δίχως προβλήματα, δίχως αρρώστιες, δίχως διχόνοιες, κάτω από έναν κοινό νου (κοινωνία) με Αξίες, Αρχές, με ισότητα για όλους, και προπάντων με Δημοκρατία...
Θα αποφασίζουμε από κοινού για όλα τα θέματα που μας απασχολούν και όλοι μαζί θα χτίσουμε το δικό μας ΑΥΡΙΟ, τα νέα θέμελα που χρειαζόμαστε για να ζήσουμε σαν άνθρωποι με 
Ευδαιμονία!!!

Οπότε... ας περάσουμε να οραματιστούμε με τα μάτια μας Ανοιχτά αυτή την φορά και με τα μάτια του ΝΟΥ μας, το πρόγραμμα ΟΡΑΜΑ ΕΛΛΑΣ (κάνε κλικ) που είναι έτοιμο να υλοποιηθεί για όλους τους Δήμους της Χώρας μας.

Τώρα πάμε στο δεύτερο και πολύ σημαντικό κομμάτι που είναι το ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε το ΟΡΑΜΑ ...

Ένα μέρος αυτού, πρόκειται για τον τεράστιο κληρονομικό μας πλούτο, τα Παγκόσμια Καταπιστεύματα, που κάθε χρόνο υπογράφονται για την Χώρα μας και για κάθε Χώρα, από τους τρείς ανώτατους αξιωματούχους του κράτους, οι οποίοι είναι ο Υπουργός Οικονομικώνο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο πρέσβης του κράτους στον Ο.Η.Ε .
ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ του 2007 (όπως φαίνεται παρακάτω) ΕΙΝΑΙ 115.500.000.000.000 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ ΣΥΝ ΤΟ 4% ΑΠΟ ΤΟ 1966-67 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!!
Κάτι που τόσα χρόνια τεχνηέντως, μας αποκρύπτουν οι κυβερνήσεις που έχουν περάσει από τις ηγετικές καρέκλες της Δημόσιας Διοίκησης και όλο το σύστημα... ενώ οι ίδιοι κάνουν χρήση του δικού μας πλούτου για να μας γενοκτωνούν και να μας κρατάνε δούλους τους, υπάκουους και υπερχρεωμένους, μέσα στο παράνομο νομοθετικό τους σύστημα, φορολογώντας μας ασυστόλως.
ΔΕΣ ΕΔΩ


Το άλλο μέρος ακούει σε 
2,3 τρισεκατομμύρια ευρώ, πρόκειται για τις ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, που για πρώτη φορά έχουν κατατεθεί και εγκριθεί από τον ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ με αρ. πρωτ. 6199\2015 για 49.000 αναπτυξιακά έργα, με εγγυήσεις που έχει καταθέσει ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ο Κύριος ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ χωρίς να έχουμε εμείς την παραμικρή επιβάρυνση..
Διότι αυτή η πρόταση δόμησης χρηματοδότησης προς τον κάθε Δήμο δεν φέρει κανένα βάρος στον Δήμο ή το δημόσιο.

Άλλο ένα τεράστιο οικονομικό εργαλείο, είναι τα 600 δις δολάρια που συνοδεύουν και 3 δικαστικές αποφάσεις για την εγκυρότητα τους (άρα δεν τίθεται κανένα θέμα αμφισβήτησης) και εμφανίζονται στους τελευταίους προϋπολογισμούς της Χώρας (όπως φαίνεται παρακάτω συγκεκριμένα του οικονομικού έτους για το 2021), συγκεκριμένα από το 2015 και μετά, τα οποία είναι κατατεθειμένα στην Ελληνική Κυρίαρχη Δημοκρατία (δηλαδή σε εμάς τους Έλληνες πολίτες και όχι στην ιδιωτική εταιρεία Ελληνική Δημοκρατία Α.Ε.) 


Τώρα πάμε να δούμε αναλυτικά, όλα τα έργα που έχουν διαμορφωθεί για κάθε Δήμο ξεχωριστά, ανάλογα τις ανάγκες που έχει και φυσικά μπορεί να προστεθεί οτιδήποτε άλλο χρειάζεται και έχει παραληφθεί και αυτός είναι ο λόγος που λέω ότι χρειαζόμαστε όλοι σε αυτή την μεγάλη μεταρρύθμιση...

Ο κάθε πολίτης που ζει και βιώνει στον τόπο του, είναι ο μόνος που γνωρίζει τα προβλήματα και τις ελλείψεις της περιοχής του..
ΔΕΣ ΕΔΩ


Και το τελευταίο και πιο σημαντικό που χρειάζεται για να ξεκινήσουμε την ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ, είναι το ανθρώπινο δυναμικό, που μετά απ' όλα τα παραπάνω που διάβασες, κατανόησες και έψαξες, κάνοντας την αποδεικτική σου διεργασία για να τα πιστοποιήσεις, νομίζω ότι το έχουμε και αυτό, αφού την ίδια στιγμή θα δηλώσεις την συμμετοχή
 σου ΕΔΩ και θα προσφέρεις και Ε.ΣΥ. την βοήθεια σου, για να υλοποιηθεί αυτό το τεράστιο σχέδιο, που είναι να ΧΤΙΣΤΕΙ από την ΑΡΧΗ μια ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ που θα ζήσουμε όλοι επιτέλους αυτό για το οποίο γεννηθήκαμε!

Μια πολιτεία με Αρμονία, Αισθητική, Αρετή, Ελευθερία και Δημοκρατία με ίσα Δικαιώματα για όλους και με κοινές αποφάσεις ...

Τώρα θα ήθελα με ανοιχτά τα μάτια να ονειρευτούμε όλοι ότι ζούμε μέσα σε αυτήν...

-Μια ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, που θα περικλείεται από ένα υγειές περιβάλλον όπως...
Παντού πράσινο και οξυγόνο, χωρίς τσιμέντο και 10όροφες πολυκατοικίες που δεν μπορούμε να δούμε ούτε τον γαλάζιο ουρανό..

-Μια ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, που θα μετακινούμαστε άνετα με υπόγεια στάθμευση, χωρίς να σκοντάφτουμε σε παρκαρισμένα οχήματα.. 

-Μια ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, που θα εξυπηρετεί ταχύτατες μεταφορές με περιβαλλοντικά τραίνα και οχήματα όπως για παράδειγμα τα ΙΑΠΩΝΙΚΑ τραίνα που θα μπορούμε να μετακινούμαστε με 600χμ.\ώρα και να φτάνουμε από την μια άκρη της Ελλάδας στην άλλη χωρίς να χάνουμε τον πολύτιμο χρόνο από την ζωή μας και χωρίς να μολύνουμε το περιβάλλον μας! 


-Μια ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, που θα έχει ελεύθερη δίοδο, χωρίς διόδια κάθε 30χμ. που για να πάμε για πχ από Αθήνα Θεσσαλονίκη πρέπει να κάνουμε 11 στάσεις και να δώσουμε το ελάχιστο 30 ευρώ σε ιδιωτικές ξένες εταιρείες που εκμεταλλεύονται το δικό μας οδικό μας δίκτυο... 

-Μια ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, που θα θέλουν από όλο τον πλανήτη να επισκεφτούν, για να γνωρίσουν πρώτα από όλα τον τεράστιο πολιτισμό μας, την φιλοξενία μας, την ιερότητα των Γαιοδετημένων χώρων μας, που φυσικά όλοι θα αναδειχτούν και θα επανέλθουν στην αρχική τους θέση και κατάσταση, προς τιμή των προγόνων μας...
.... Με θεαματικά 
πάρκα αναψυχής, που θα ξεπερνάνε την κάθε "disneyland"... αυτό το παραμυθάκι που βασίζεται σε ψεύτικους ανύπαρκτους ήρωες- κόμικς, αλλά φυσικά θα αναδεικνύει την τεράστια αληθινή ιστορία μας και τους τεράστιους ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ Ήρωες μας, Ημίθεους, Θεούς και πολεμιστές που έχουν χαράξει Ιστορία και έχουν διαδώσει την γνώση, τον πολιτισμό, τις επιστήμες, την Δημοκρατία, τα μαθηματικά, την γραφή, την γλώσσα... σε όλον τον κόσμο!!

-Μια ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, που θα ζούμε με ελεύθερη, ηλεκτρική ενέργεια πολύ χαμηλού κόστους, χωρίς να πληρώνουμε υπέρογκους λογαριασμούς σε ρεύματα, φυσικό αέριο... όταν η Χώρα μας είναι πλούσια σε κοιτάσματα και έχει αφθονία σε πετρέλαιο, χρυσό, πρώτες ύλες, που είναι φυσικά αγαθά που μας προσφέρει η ίδια η φύση για να ζήσουμε!! Και κάποιοι τα καπηλεύονται, όπως ιδιωτικές εταιρείες που τους δίνουν εξουσία ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ κυβερνώντες για να αισχροκερδούν εις βάρος όλων μας, με τα δικά μας περιουσιακά στοιχεία!

-Μια ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ με καθαρή τροφή, χωρίς μεταλλαγμένους σπόρους (βλέπε μοσάντο κ.α) χωρίς ορμόνες και φάρμακα, χωρίς χημικά συστατικά, που μας καθιστούν άρρωστους και αλλάζουν την φυσιολογία μας και την μορφολογία μας και γεννιούνται τερατογεννήσεις και ένα σωρό σωματικές αλλά και ψυχικές ανωμαλίες!

-Μια ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, με καθαρό και φυσικά δωρεάν νερό, χωρίς χημικά πρόσθετα, το στοιχείο από το οποίο είμαστε και οι ίδιοι δημιουργημένοι, που εσκεμμένα το μολύνουν με δηλητήρια για να μας κρατάνε έρμαια...
Θα γίνουν όλες οι διεργασίες για να καθαριστούν όλες οι πηγές που έχουν μολύνει, με ειδικούς χαλκό-σωλήνες που θα σκοτώνει κάθε μικρόβιο που εισέρχεται στον ανθρώπινο οργανισμό...

-Μια ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ που κύριο μέλημα της είναι η υγεία των πολιτών της..
Δωρεάν υγεία για όλους
!!!
Τα νοσοκομεία θα μετατραπούν σε Ασκληπιεία, που θα τηρούν όλες τις δικλίδες ασφαλείας και με όλα τα τεχνολογικά μέσα που θα θεραπεύουν κάθε αρρώστια και φυσικά με ιατρούς, άριστα εκπαιδευμένους, που θα είναι για τον άνθρωπο και μόνο και όχι για το φακελάκι και για να δυναμώνουν τις φαρμακοβιομηχανίες.

-Μια ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, που θα θεραπεύει την κάθε ασθένεια που μολύνει τα κύτταρα της, δηλαδή τους πολίτες της, μόνο με προϊόντα που μας προσφέρει η Μητέρα φύση, όπως ακριβώς χρησιμοποιούσαν οι πρόγονοι μας... και όχι με χημικά σκευάσματα που δημιουργούν για να μας σκοτώνει η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!

-Μια ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, που τα παιδιά της θα διδάσκονται σε πραγματικά εκπαιδευτήρια, την αληθινή μας ιστορία και όχι τα παραποιημένα ψέματα, που γράφει και ελέγχει το ΚΙΣ (Κεντρικό Ισραηλινό Συμβούλιο), με αθλητικές δραστηριότητες, με θεατρικές παραστάσεις, με μουσική, που θα αναδεικνύουν το ταλέντο και το χάρισμα που έχει το κάθε παιδί, με κύριο σκοπό να κρατάνε ψυχή και σώμα σε υψηλά επίπεδα, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, για να μεγαλώνουν τα παιδιά μας, να παίζουν και να χαίρονται με την ψυχή τους, ,ώστε να μπορέσει ΑΥΡΙΟ η ΠΟΛΙΤΕΙΑ, να τους παραδώσει την σκυτάλη για να την αναπτύξουν και να δημιουργήσουν ακόμα περισσότερα!!

-Μια ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, που κύριο μέλημα της, είναι να φροντίζει και να εξασφαλίζει μια ποιοτική ζωή, για τους ηλικιωμένους πολίτες, με όσους οίκους ευγηρίας χρειαστούν, με δωρεάν όλες τις παροχές και όλες τις υπηρεσίες που χρειάζονται για να ξεκουραστούν ώστε με την σειρά της, να τους ανταποδώσει όλα όσα προσφέραν για την δημιουργία της!

-Μια ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, που θα μοσχομυρίζει από λουλούδια, δέντρα και πράσινα πάρκα όπου θα περπατάς και θα γεμίζεις καθαρό οξυγόνο και όχι καυσαέριο και σκουπίδια που μας πνίγουν και μας μολύνουν...

-Μια ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, που οι πολίτες της θα εργάζονται κάτω από φυσιολογικές συνθήκες, με ολιγόωρη εργασία, υψηλές αποδοχές και φυσικά σε ασφαλή περιβάλλον, ώστε να μπορούν να χαρούν τους καρπούς τους και να αφιερώνουν ποιοτικό χρόνο στις οικογένειες τους, χωρίς χρέη και άγχος ..

-Μια ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, που θα νιώθεις απέραντη ασφάλεια, χωρίς  εγκληματικότητα... αφού δεν θα λείπει από κανέναν μας τίποτα!!
Όλοι θα έχουμε ίσα δικαιώματα, αφθονία, και θα λειτουργούμε με Αρετή και με ένα νομοθετικό πλαίσιο βασισμένο σε ΑΞΙΕΣ και ΑΡΧΕΣ 
όπου κανείς δεν θα μπορεί ούτε να σκεφτεί να το παραβιάσει!!


...Και φυσικά άλλα τόσα πολλά, που θα αφήσω να ονειρευτείτε μόνοι σας, για να τα προσθέσετε στην ΧΡΥΣΗ ΛΙΣΤΑ και στην ΧΡΥΣΗ ΕΠΟΧΗ της ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ που ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα χτίσουμε, αφού πρωτίστως συμφωνήσουμε και ομονοήσουμε όλοι μαζί, ως μια μεγάλη οικογένεια που είμαστε, ως ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ (ΚΟΙΝΩΝΙΑ) όταν εμείς το ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ. 


ΕΛΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ!!
ΕΛΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΡΑΝΤΑΧΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΜΑΣ!
ΕΛΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ!
ΕΛΑ ΝΑ ΘΕΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΟΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Με εκτίμηση και σεβασμό προς όλους σας
ΜΑΡΙΑ ΜΑΛΑΚΗ.

ΜΑΡΙΑ ΜΑΛΑΚΗ

ΤΗΛ: 6976915076