ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΥΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝΗ πολιτεία αρνείτε να εκτελέσει απόφαση δύο δικαστικών αποφάσεων υπέρ τής 35χρονης αστυνομικού πού της έχει προκληθεί μόνιμη αναπηρία και μη αναστρέψιμη από τρομοκρατική ενέργεια! Η ελλιπής εκπαίδευση, οι παραλείψεις της υπηρεσίας έφεραν το αποτέλεσμα αυτό στέλνοντας την για πρακτική εκπαίδευση εκτελώντας χρέη σκοπού χωρίς την επίβλεψη ενός ανωτέρου.

Το Ελληνικό δημόσιο άσκησε αναίρεση και κατά της δεύτερης απόφασης! του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών, με την οποία υποχρεούται να καταβάλει στην 35χρονη σήμερα αστυνομικό αποζημίωση άνω των 200.000 ευρώ, για τις δαπάνες, τα νοσήλεια της και για την ηθική βλάβη πού έχει υποστεί.

Εμφανής η εχθρική συμπεριφορά της πολιτείας κατά των αστυνομικών και κατά των πολιτών όταν πρόκειται να αποζημιωθούν από δικές της πράξεις ή παραλείψεις προστρέχει άμεσα και μέσα στους χρόνους να ασκήσει αναίρεση… Κάτι πού δεν δρομολογήθηκε στην απόφαση τής SIEMENS πού γνώριζε την παραγραφή των κακουργηματικών αδικημάτων ακριβώς στην 20ετία, αδικώντας το ίδιο το Δίκαιο.

Σε μία Πολιτεία πού αποδίδει την Δικαιοσύνη σε δύο ταχύτητες και εκτελεί κατά το δοκούν, όπως την μη εκτέλεση τής απόφασης τού Σ.τ.Ε. πού έκρινε ομόφωνα αντισυνταγματική την περικοπή τού μισθολογίου των Σωμάτων Ασφαλείας (852/2019, ΣΤ’ τμήμα). Με τέτοιες άδικες ενέργειες πού καταρρακώνουν το ηθικό, δημιουργούν την αιτία αποφυγής εμπλοκής των Αστυνομικών οργάνων στο έγκλημα, αφού αισθάνονται ανασφαλείς μαζί με την οικογένειά τους.

Το αποτέλεσμα αποβαίνει εις βάρος των πολιτών πού και αυτοί αισθάνονται ανασφαλείς, τώρα δε όσο ποτέ με τον δείκτη της εγκληματικότητας στα ύψη. Δεν τούς ενδιαφέρει η απονομή δικαιοσύνης, δεν σκοτίζονται να σου αποδώσουν το δίκιο σου, δεν αναγνωρίζουν ούτε καν το αυτονόητο ότι, το επάγγελμα αυτό είναι επικίνδυνο. Μας θυμούνται μόνο όταν μπαίνουμε σε προεκλογική περίοδο, όπου αρχίζουν οι υποσχέσεις αναζητούν την εντολή μας την δύναμη μας για να μας ξαναπλανέψουν και τουμπάλιν ως τις επόμενες, μεθεπόμενες, μετεθεπόμενες εκλογικές διαδικασίες.

Αυτό λέγεται Κράτος Δικαίου; Με την ανισονομία, αναξιοκρατία, ανισοκρατία , με την συνεχή ασέβεια τους προς τούς θεσμούς προς όλους μας, μας κουρελιάζουν το Σύνταγμα και τούς νόμους και με το άδικο να κυριαρχεί παντού, γιατί ; Γιατί να είμαστε διαχωρισμένοι; Γιατί και ΩΣ ΠΟΤΕ;

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: #ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ_ΓΕΩΡΓΙΟΣ 

ΤΗΛ.: 690 761 1942 

e-mail: tagoulis.esy@gmail.com ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: #ΠΕΡΑ_ΑΠΟ_ΤΑ_ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ 

e-mail: amfiktyonia.peraapotastereotupa@gmail.com