ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΧΑΛΚΟΣ, ΑΡΓΥΡΟΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΣ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ (ΜΕΡΟΣ 1ο ΧΑΛΚΟΣ)ΧΑΛΚΟΣ, ΑΡΓΥΡΟΣ & ΧΡΥΣΟΣ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ (ΜΕΡΟΣ 1ο ΧΑΛΚΟΣ)

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΩΣ ΣΥΜΠΑΓΕΣ ΥΛΙΚΟ ΑΛΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥΣ, Ο ΧΑΛΚΟΣ, Ο ΑΡΓΥΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΩΖΟΥΝ ΖΩΕΣ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΚΛΑΔΟ, ΩΣ ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΑΣΠΙΔΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΙΟΥΣ. ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ 3 ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΑΠΟ ΘΑ ΑΝΑΛΥΘΟΥΝ ΟΙ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΕΙΑ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΩΣ ΙΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΣΤΗΝ 1η ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΛΚΟ.

Ο ΧΑΛΚΟΣ ΣΥΝΑΝΤΑΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ, ΕΝΩ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΙΟΥΣ, ΒΑΚΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΥΚΗΤΕΣ. Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΣΚΕΥΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΟ ΦΑΓΗΤΟ. ΤΑ ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ ΧΑΛΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΡΗΣΗ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΜΥΙΚΑ Ή ΣΚΕΛΕΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΘΕΑΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΑΦΟΥ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΧΑΛΚΟΥ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΙΑΔΕΔΟΜΕΝΗ ΜΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΧΡΗΣΗ ΕΙΤΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ, ΕΙΤΕ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΑΛΛΕΣ “ΚΛΑΣΙΚΕΣ” ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ; ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΜΑΣ, ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΑΣΗΣ ΜΑΣ;

Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΛΕΝΗ ΝΙΑΡΧΟΥ, ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΜΠΑΚΙΡΤΖΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ”. ΕΛΕΝΗ ΝΙΑΡΧΟΥ, ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Β’ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ, 6977617800 22-8-2022 email: niarchouelene@gmail.com

13.0 ΥΓΕΙΑ

Η υγεία είναι υποχρέωση για δωρεάν παροχή της Πολιτείας προς τους πολίτες της και πρωταρχικός τομέας για την Ελλήνων Πολιτεία.
Η Πολιτεία θα προχωρήσει σε τεράστιες επενδύσεις για μία ολιστική κάλυψη των αναγκών υγείας των πολιτών.


13.1. Θα προχωρήσει σε νοσοκομειακές εγκαταστάσεις που θα σέβονται την προσωπικότητα του κάθε Έλληνα Πολίτη για τις πιο ιδανικές συνθήκες παραμονής εντός αυτών.
13.2. Τα νοσοκομεία αυτά θα καλύπτονται πλήρως από το πιο εξειδικευμένο ιατρικό, νοσηλευτικό και υποστηρικτικό προσωπικό.
13.3. Τα νοσοκομεία θα κατασκευαστούν σε περιβάλλον τέτοιο που να προάγεται η αισθητική των πολιτών σε ύψιστο βαθμό.
13.4. Είναι προγραμματισμένο να γίνει ένα κεντρικό εργοστάσιο που θα φέρει την ευθύνη έναντι της Πολιτείας με απεριόριστη δυναμική δημιουργίας και άλλων περιφερειακών εργοστασίων τα οποία θα κατασκευάζουν φάρμακα με τα καλύτερα αποτελέσματα για τους ασθενείς.
13.5. Τα φάρμακα αυτά έκτος από φυσικής προέλευσης, που είναι το ιδανικότερο, θα είναι μίξη φυσικής και τεχνικής φαρμακολογίας με τις λιγότερες αντενδείξεις.
13.6. Εκτός από την λεγόμενη κλασσική ιατρική θα ενισχυθούν μέγιστα οι εναλλακτικές θεραπείες σε αντίστοιχα ιδανικές εγκαταστάσεις για ιαματική θεραπεία, για υδροθεραπεία, φυτοθεραπεία, αρωματοθεραπεία κλπ.
13.7. Το κύριο μέλημα της Πολιτείας είναι οι πολίτες της να διαβιώνουν σε ένα περιβάλλον το οποίο να προάγει την υγεία με διατροφή ελληνική- μεσογειακή, με νερό όπως μας το προσφέρει η μητέρα φύση και με καθαρό αέρα.
13.8. Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα απεξάρτησης και αποτοξίνωσης και επανένταξης στην υγιή λειτουργία της πολιτείας για εξαρτημένα άτομα,
13.9. Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα περίθαλψης – θεραπευτηρίων για ψυχολογικές ασθένειες με υποστηρικτικά κέντρα που θα παρέχουν εξάσκηση πνεύματος και σώματος με σκοπό την ενεργή λειτουργία του ατόμου στην Ελλήνων Πολιτεία.
13.10. Η Ελλήνων Πολιτεία θα χρηματοδοτήσει με ότι ποσά χρειάζονται για το άνοιγμα των τεράστιων Ελλάνιων θεραπευτικών Τεχνικών.
Έτσι θα αναβιώσουν τα θεραπευτήρια σε σύγχρονα Ασκληπιεία στην σωστή τους βάση. ΠΗΓΗ