ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΟΛΟΙ ΜΑΘΑΜΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΚΟΡΠΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1821. ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΔΙΝΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΠΛΑΘΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΣ ΥΠΑΚΟΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΙΘΗΝΙΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΤΟΥΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΟΡΘΗ ΓΝΩΣΗ ΩΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΠΟΤΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥΣ.

ΟΛΟΙ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΟ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΤΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥ. ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ''ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ'' ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΩΣ ''ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α.Ε.'', ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ.

ΕΜΕΙΣ ΕΝΤΟΠΙΣΑΜΕ ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΑΡΧΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΚΟΜΗ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΟΤΑΝ ΑΠΟ ΧΕΙΛΗ ''ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ''. ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΤΟΤΕ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗΣ (ΦΕΚ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΕΠΟΧΗΣ) ΤΩΝ ''ΝΟΜΩΝ'' ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΚΛΗΤΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΑΡΘΡΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΛΗΤΩΝ ΝΟΜΩΝ), ΠΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΟΘΩΝΑ ΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΗΓΕΜΟΝΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΩΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΜΙΑΣ 4ης ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΚΟΜΗ ΣΥΜΒΕΙ.


Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ ΑΝΩ ΣΕΛΙΔΑΣ ΧΡΗΖΕΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ. ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΟΥΣΑΝ ΜΙΑ ''ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ'' (ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΕΙΧΕ ΛΗΞΕΙ) ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΜΕΓΑ ΜΕΡΟΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΩΝ -ΣΑΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ- ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΤΑΧΘΕΙ ''ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ''. ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ, ΑΦΟΥ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΚΛΗΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΟΘΩΝΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΜΙΑ ΝΟΜΙΜΗ Ή ΚΑΙ ΜΗ ΝΟΜΙΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕΙ ΜΕΣΩ ΜΙΑΣ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ. Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΥΤΗ ΕΓΙΝΕ. Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ.


 
(Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΑΣΕ ΚΑΘΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΕΙ.)

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.


Η ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ.

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΓΝΗΣΙΟ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΚΑΡΠΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΗΜΗ ΤΟΥ ΓΕΡΟ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ, ΠΑΡΟΤΙ Ο ΓΕΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΗΣΕ, ΕΣΤΩ ΚΙ' ΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΙ ΔΙΟΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΩΣ ΑΥΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΟΘΩΝΑ, ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ.(ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΥ ΘΕΩΔΟΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ.)

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΜΗΣΕΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΣ. ΤΩΡΑ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ''ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ'' ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ''ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ''. Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΜΕ ΕΝΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ. ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΑ. 

Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΠΗΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ. ΤΩΡΑ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΥΝΤΩΣΕΙ ΠΑΝΤΟΥ. ΑΠΟ ΑΚΡΗ Σ' ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΥΠΑΡΞΗΣ Ή ΜΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.


Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΜΕΙΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΜΑΣ!


ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΔΕΑ. 

ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΟΥ

ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ


 


ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ

ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ

https://www.aitherikigrafi.gr/ellanio-axiako


ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 33 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΣΥΝ 2 ΝΟΜΩΝ  


ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

ΤΗΛ.: 2168009810

ΚΙΝ.: 6909969698

https://kosmotheasi.com/

 


Η ΓΝΩΣΗ ΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

https://www.aitherikigrafi.gr

 

ΑΡΧΙΚΗ ΠΗΓΗ ΑΡΘΡΟΥ - ΕΡΙΦΥΛΗΑΝΑΓΓΕΛΙΑ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ 

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΡΗΤΗΣ

Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 ΠΗΓΗ

 https://erifylh.blogspot.com/2022/08/blog-post_4.html?fbclid=IwAR2dZiFCqhm3Zt8EgNz90TjPMEx3ajZnMk82mfsd86v-JF8Uqd30Q_Tv5Zw