ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΔΑΣΙΚΩΝ ΧΑΡΤΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ Η ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ Η ΘΕΛΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ.
ΝΟΜΟΣ 4389/2016 - ΣΥΣΤΑΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ.

ΠΟΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΥΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΑΣΙΚΩΝ ΧΑΡΤΩΝ; ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΣΑΝ ΜΕ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΘΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΒΑΣΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ, ΤΟΥΣ ΕΝΟΙΑΖΕ ΤΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΞΕΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΧΑΡΙΝ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ 153 ΕΩΣ 157. Η ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΦΕΛΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΧΕΤΕΣ ΤΟ ΕΛΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΙΝΑΚΙ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΛΩΘΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΝΟΜΩΝ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ. ΟΜΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ. ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ. ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΥΤΟΥ, ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΣ Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΝΟΜΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ, Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ. Κ.Τ.Λ.,

(ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ 99 ΧΡΟΝΩΝ, ΤΟΤΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΓΕΝΝΙΕΣ ΜΕΤΑ. ΟΛΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΟΙΚΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΩΛΗΣΗ), ΕΤΣΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΔΑΣΙΚΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΟΤΙ ΔΙΕΥΘΕΤΕΙ ΠΡΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, ΤΑ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΩΣ ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΙΣΤΩΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.

ΠΩΣ ΟΜΩΣ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ; ΑΦΟΥ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ. ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΑ. ΕΔΩ ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΟΘΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ  ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.


ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕΝΗΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ ΛΕΚΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΔΑΝΕΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ.

(ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ  ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ: ΕΝΩ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ''ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ'' ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΤΕ, ΧΩΡΙΣ ΔΑΝΕΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΣΩ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΑΥΤΗΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ; ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ, ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ  ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΜΕ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΜΑΣ, ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΝ. ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΘΑΦΑΙΡΕΣΗ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΟΛΑ.)

ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ; 
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΕ ΤΟ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΡΕΟΚΟΠΕΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΘΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΑΦΟΥ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ Η Ε.Κ.Τ. (ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ) ΤΡΕΧΕΙ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΧΡΕΟΚΟΠΟΥΜΕ, ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ; H ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ. ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ. ΕΜΕΙΣ ΧΑΝΟΥΜΕ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΜΑΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΑΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΟΥΝ ΔΙΟΤΙ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΔΑΣΙΚΗ ΑΠΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΑΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΩΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΧΕΤΩΝ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΕΔΩ ΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΜΙΑΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΕΙ ΠΟΤΕ. 
ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ Ο ΕΓΓΥΗΤΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ Ο ΝΟΜΟΣ 4111/2013 ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ. 

(ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/13 ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΣ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΠΡΟΣ ΠΙΣΤΩΣΗ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ.)
(Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 2021 ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΝΩ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ 793 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΕΣΟΔΑ, ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ 9 ΔΙΣ ΕΥΡΩ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΤΗΣΙΑ ΕΞΟΔΑ 802 ΔΙΣ ΕΥΡΩ. ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΑΒΑΜΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΑΣ.)


Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΘΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΦΑΝΗ ΑΦΕΝΤΙΚΑ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΤΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣΑΣ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ, ΛΙΜΑΝΙΑ, ΔΑΣΗ, ΔΡΟΜΟΙ, ΠΛΑΤΕΙΕΣ, ΒΟΥΝΑ, ΘΑΛΑΣΣΕΣ, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΚΑΙ ΕΚΘΕΜΑΤΑ, ΑΕΡΑΣ, ΗΛΙΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΝΕΡΟ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΗΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΩΡΟΥΜΑΣΤΕ ΖΩΑ, ΔΟΥΛΟΙ, ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΑΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ.

ΑΡΑ, ΑΣ ΠΑΨΟΥΜΕ ΤΑ ΜΟΙΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΣΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ. ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΚΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥΣ. ΦΕΡΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΚΑΝ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΔΟΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΧΑΛΙΦΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΑΛΙΦΗ. 
ΟΛΑ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΕΔΕΣΑΝ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ, ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ. ΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ, ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΥΠΑΡΞΗΣ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΠΛΕΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΜΙΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ. ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΝΙΚΟΥΣΑΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΕΜΕΙΣ. ΠΑΡΕ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣΕΛΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΞΑΝΑΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΝΟΜΙΚΟ ΟΡΙΣΜΟ. ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΑΥΤΟΧΘΩΝΑ ΙΘΑΓΕΝΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ. ΕΧΕΙΣ ΦΥΣΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ. ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΣΚΛΑΒΟΣ ΕΝΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΣΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΘΕΣΗ.

ΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΥΨΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΣΥΝΑΜΑ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΣΟΥ ΠΛΟΥΤΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΞΩΔΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ – ΕΝΤΟΛΗΣ – ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗΣ Ή ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΗΣ ΟΦΕΙΛΗΣ ΑΠΟ ΕΦΟΡΙΑ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΔΗΜΟΥΣ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΔΕΥΑ.


ΑΦΟΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΟΥ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΔΙΝΕΙΣ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ  ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ.

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΕΞΟΝΤΩΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΙΣΧΥΝΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ (ΑΝΟΜΟΥΣ) ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

 


ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΝΙΚΟΛΑΟ ΜΕΝΕΓΗ 


     ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ε.ΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΣΟΥ

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Η ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΗΘΗ. ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΔΥΣΚΟΛΟΣ Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΙΟ ΟΜΟΡΦΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΥ, ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗ.

ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ 

ΕΛΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ

ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ 
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΡΗΤΗΣ
Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ