ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΕ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ


ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ


Η ΚΡΗΤΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΔΙΔΕΙ ΚΥΡΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΦΗΜΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ.

Η ΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΠΟ, ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΞΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΑΝΤ’ ΑΥΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΑ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΜΑΣ, ΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΑΦΟΡΑ ΔΙΑΜΟΝΗ, ΕΙΤΕ ΣΙΤΙΣΗ, ΕΙΤΕ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ Η ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΤΟΥΣ.

ΑΥΤΟ ΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΩΣ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ. ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΠΟΥ ΑΠΟΚΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΩΣΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΕΣ ΤΟ  «ΚΑΛΟ ΟΝΟΜΑ»  ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ, ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΕ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΤΟΥΣ.

ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΡΡΟΗ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΙΚΙΑ. ΔΙΟΤΙ Ο ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΠΟΡΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΑΣ, ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗ. ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ, ΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΔΙΚΟΙ ΑΞΟΝΕΣ ΕΙΤΕ ΛΙΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΥΔΑΤΙΝΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΛΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΈΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ, ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΕ ΕΜΑΣ.

ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΚΟΡΑΚΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΕΔΡΟΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΟΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΒΑΖΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΑ ΑΥΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ, ΑΝΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΥΤΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΥΣΙΩΝ ΜΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΑΝ ΚΑΙ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.


ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ -

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ 
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΡΗΤΗΣ
Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ