ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η στάση της κυβέρνησης και των κομμάτων κατασκεύασαν ένα εχθρικό περιβάλλον για τους πολίτες

Η στάση της κυβέρνησης και των κομμάτων κατασκεύασαν ένα εχθρικό περιβάλλον για τους πολίτες

ΩΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΟΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΘΕΣΜΟ.

ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΡΚΕΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΑΔΟΞΟ ΤΕΛΟΣ. ΈΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΠΛΕΟΝ, ΠΩΣ Ο ΈΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ, ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΙ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΜΕ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΚΑΡΠΩΝΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΤΟΥ, ΕΙΤΕ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΕΙΤΕ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ. 

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΕΞ’ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΙΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΕΝΑ ΕΧΘΡΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΟΛΩΝ ΜΕΣΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΣΤΑΘΕΙΑΣ. 

ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΖΩΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΩΣ ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ, Η ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΖΩΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΟΥΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΤΜΗΜΑ ΤΥΠΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com

 

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – YOUTUBE

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ


                                                                                 ΠΗΓΗ