ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ


ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΛΕΕΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΛΩΤΟ ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΟ COBALT EXPLORER, ΕΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΓΙΑ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ. ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ 12.200 ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΑΝ 4Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΟΛΟ.

ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΑΥΤΟ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΥΟ ΑΚΟΜΗ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΝΘΑΡΡΥΝΕΙ ΤΑ ΤΥΧΟΝ ΘΕΡΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΩΡΩΝ.

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ COBALT EXPLORER, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑΣ, ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΠΑΘΟ, ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ, ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΗΜΕΙΟ.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΕΡΓΗ ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ.

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΤΕΡΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ -

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ 
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΡΗΤΗΣ
Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ