ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑΝΑ ΕΜΕΝΙΔΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΕΝΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΗ” ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΚΟΝΣΟΥΛΑ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑ ΤΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΗΓΑΝ ΣΤΑ 43 ΔΙΣ. ΤΟ 2021 ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙΑ. ΈΜΕΙΝΑΝ ΔΕ ΕΚΕΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΑΚΙΑ ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ.

ΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ Η ΤΑ ΕΥΑΛΩΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 90% ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ; 

ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΕΚΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΚΑ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΦΠΑ, ΕΝΦΙΑ, ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΟΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΚΤΑΚΤΩΝ Η ΠΑΓΙΩΝ ΧΑΡΑΤΣΙΩΝ. 
ΈΤΣΙ ΘΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ (ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ…) ΚΑΙ ΤΙΣ “ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ” ΠΛΗΤΤΟΜΕΝΟΥΣ (ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΑΧΤΑΡΜΑ ΣΕ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΩΝ). ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ, ΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΠΟΛΩΝΟΥΣ, ΡΟΥΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΣΕΧΟΥΣ ΠΩΣ ΒΓΗΚΑΝ ΠΕΡΑ, ΚΟΒΟΝΤΑΣ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ Η ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ. 

Η ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ,ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ; ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 150 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΣΟ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ ΣΤΗ ΧΑΜΗΛΗ. ΔΕΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ Ε.ΣΥ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ.


7.0. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ – ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Η βιομηχανία θα δομηθεί να παρέχει αυτάρκεια σε όλους τους τομείς. Αυτό θα επιτευχθεί λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις παγκόσμιες συνθήκες για πιθανές συνεργασίες, εκτέλεση σχεδίων και επενδύσεων στους πιο νευραλγικούς τομείς.

7.1. Η βιομηχανία θα δομηθεί πάνω στο πλαίσιο της τεχνολογίας αιχμής του σημερινού παγκόσμιου γίγνεσθαι με προοπτική την ανάπτυξη πρωτοπόρων και καινοτόμων τεχνολογιών οι οποίες ως ευρεσιτεχνίες βρίσκονται στα χέρια της Ελλήνων Πολιτείας καθώς επίσης θα κληθούν οι απανταχού Έλληνες πολίτες, επιστήμονες, εφευρέτες για να προσφέρουν τις γνώσεις τους και την ευφυΐα που έχουν κληρονομήσει από το γένος μας, στην Ελλήνων Πολιτεία.

7.2. Η βιομηχανία θα στηριχθεί στις πρώτες ύλες, που βρίσκονται στην Ελληνική γη.

7.3. Δίδεται ιδιαίτερη βαρύτητα στον εξορυκτικό και μεταλλευτικό κλάδο για να υπάρξει υποδομή παραγωγής των πρώτων υλών, που είναι αναγκαία για την βιομηχανική δραστηριότητα. Θα δοθεί ιδιαίτερη βάση στην παραγωγή σπάνιων μετάλλων, σπάνιων γαιών που βρίσκονται στην Ελληνική γη καθώς και η εκμετάλλευση τους.

7.4. Ειδικές μονάδες για καλύτερους τρόπους μεγιστοποίησης της εκμετάλλευσης, ειδικά βελτιωτικά και προστατευτικά μέτρα για τους βιοτικούς, αβιοτικούς, ενεργειακούς ή/ και εν δυνάμει φυσικούς πόρους όπως αυτοί κατηγοριοποιούνται σε ανανεώσιμους και μη ανανεώσιμους: Ατμοσφαιρικός αέρας, νερό, έδαφος, φυσική χλωρίδα και πανίδα, ορυκτός πλούτος υπεδάφους, ηλιακή ακτινοβολία, φυσική ομορφιά κ.ο.κ.

7.5. Όλη η παραγωγή από τα μεταλλεία της Ελλάδος θα χρησιμοποιούνται ως πρώτη ύλη στην ελληνική μεταποιητική βιομηχανία. Δεν θα εξάγονται πρωτογενής πρώτες ύλες παρά μόνο μεταποιημένα βιομηχανικά προϊόντα, που θα περιλαμβάνουν την υπεραξία της μεταποίησης. Με αυτό τον τρόπο η Ελλάδα καθίσταται αυτάρκης και αυτοδύναμη στις βιομηχανικές πρώτες ύλες.

7.6.  Για την ανταγωνιστικότητα των βιομηχανικών προϊόντων η προϋπόθεση που χρειάζεται, είναι να σταματήσει η υπερεκμετάλλευση των πόρων ενέργειας για λόγους κερδοσκοπικούς και η αναπροσαρμογή του κόστους της ενέργειας σε χαμηλότερες τιμές.

7.7.  Για  να  υλοποιηθεί  ένας  τέτοιος  σχεδιασμός  χρειάζεται  χρήση ενέργειας χαμηλότερου κόστους. Η Ελλήνων Πολιτεία είναι έτοιμη να εφαρμόσει εναλλακτικές πράσινες τεχνολογίες, οι οποίες θα είναι υψηλών προδιαγραφών με πλήρη ασφάλεια και απόλυτο σεβασμό ως προς το περιβάλλον.

7.8. Μια από αυτές τις τεχνολογίες, που θα εφαρμοστούν, είναι παραγωγή υδρογόνου μέσω ηλεκτρολυτικής διαδικασίας με χρησιμοποιούμενη ενέργεια για ηλεκτρόλυση, την ηλιακή.

7.9. Όλες οι εναλλακτικές μορφές ενέργειας που θα χρησιμοποιηθούν θα έχουν σαν κατάληξη την χρήση ελεύθερης ενέργειας, που είναι η νομοτελειακή χρήση ενέργειας για τον πλανήτη μας.

Η Ελλήνων Πολιτεία θα καταστήσει το Ελληνικό κράτος πλήρως αυτοδύναμο βιομηχανικά και ενεργειακά θέτοντας το παγκόσμιο πρότυπο εφηρμοσμένης τέχνης του Λόγου.