ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑ - ΚΡΥΦΟ ΝΟΜΙΣΜΑ: ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ? ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΗΝΥΣΗ?


 ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ (ΚΡΥΦΟ - ΝΟΜΙΣΜΑ) ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ - ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ ΤΟΥ ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΛΑΒΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΠΟΚΟΠΤΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ.

ΠΟΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΟΙ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΤΥΠΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΟΜΗΘΕΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΟΥΝ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - MATRIX ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΦΙΛ ΤΥΠΟΥ ΜΕΤΑ - ΑΒΑΤΑΡ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΑΚΟ ΚΟΣΜΟ. 

 https://www.polkacity.io


ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΝΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΕΛΕΑΣΟΥΝ  ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΨΕΥΤΙΚΑ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ. 


ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΣΠΙΤΙΑ, ΟΙΚΟΠΕΔΑ, ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΟΘΟΝΕΣ  ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΒΙΟ.

  


ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ  ΒΟΥΛΗΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΖΩΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΨΕΥΔΩΣ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΗ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΛΕΒΕΙ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ.  


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΑ ΠΟΛΥΣΥΖΗΤΗΜΕΝΑ ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΞΕΙΣ: 


 

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΧΡΗΣΗ ,ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΖΕΜΕΝΗ, ΠΛΑΙΣΙΩΜΕΝΗ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ, ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: http://politikosforeas.e-sy.gr/

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

https://drive.google.com/file/d/13glxg9OR86vTgiogAoL1JOFItaYjs8jN/view


ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://drive.google.com/file/d/111N4G8iC7qCQtqphi-T7NMdI-7n0tboQ/view


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://drive.google.com/file/d/1uB2Wfqlzz2hN_O8Ah1MyaLK5ap5SyWPM/view


ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: http://e-sy.gr/

ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr/

600 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: http://600dis.oramaellas.gr/

50 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: http://www.endcyprusdebt.com/

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΟΜΗΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr/

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ 100 ΔΙΣ Τ.Χ.Σ.: http://txs.oramaellas.gr/

ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: https://ypomnima.artemis-sorras.gr/

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- Ε.ΣΥ.» http://alfeiospotamos.gr/?p=11184