ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

 

Η ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ


Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΔΙΣΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ” ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΔΕΛΛΙΟ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV.

Η ΚΥΡΙΑ ΔΙΣΚΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΚΦΥΛΙΣΤΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ. ΤΟΝΙΖΕΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΜΕΣΟ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ. 
ΠΩΣ Ο ΑΘΛΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΜΕΝΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΕΡΔΟΥΣ.ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ 3 ΤΥΠΟΥΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΥΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, ΤΗΝ ΗΜΙ-ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ Π.Χ. ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡ-ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΟΠΩΣ:
Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,Η ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΙΔΕΩΔΟΥΣ.ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΟΠΩΣ: ΣΩΣΤΗ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΙΣΟΤΙΜΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ,ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΔΙΟΙΚΟΥΜΕΝΑ Κ.Τ.Λ. 

ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΟΠΩΣ:ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΛΛΑΣ 49.000 ΕΡΓΑ ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ,ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ