ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Ο ΕΡΜΗ Ο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ, Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ ΝΟΜΩΝ


ΠΟΙΟΣ Ή ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Ή ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ 9 ΕΝΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΩΝ ΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΕΡΑΡΧΕΙΩΝ??? 

ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ, ΣΤΗΝ 3Η ΤΡΙΤΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΝΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΝΟΜΟΥ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΑ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΜΗ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΨΗΛΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ. ΟΠΟΥ Ο ΕΡΜΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, «ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΚΑΙ 1 ΕΝΑΝ ΓΝΩΡΙΜΟ ΚΩΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ», ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ Ο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ, Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ ΝΟΜΩΝ. «ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΟΤΙ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΡΜΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ ΜΕ ΦΤΕΡΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΤΟΥ, ΩΣ ΤΟΝ «ΑΣΤΕΡΙΞ». 

ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΣΑΠΙΑ ΓΝΩΣΗ». ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΕΡΜΗ, ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΔΕΙΞΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΜΟΥ.

ΕΑΝ ΔΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΩΔΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ, ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ:

ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΡΜΗ ΣΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΦΑ, ΕΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ 11 ΕΝΔΕΚΑ ΚΩΔΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ 11 ΕΝΔΕΚΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ, ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΑΛΦΑ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΑΛΦΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ: ΑΥΤΗ Η ΠΑΝΙΕΡΗ 5 ΠΕΝΤΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΤΑ 5 ΠΕΝΤΕ ΚΩΔΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥΣ 1 ΕΝΑ ΑΛΦΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ:
ΑΥΤΗ Η ΠΑΝΙΕΡΗ 3 ΤΡΙΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ, ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥΣ 1 ΕΝΑ ΑΛΦΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ:

ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΝΙΕΡΗ 2 ΔΥΑΔΑ, ΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΚΩΔΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ 2 ΔΥΟ ΑΛΦΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥΣ. ΤΟ 1 ΕΝΑ ΑΛΦΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΛΦΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΤΟ ΑΛΦΑ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ:

ΣΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΗΦΑΙΣΤΟ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΟΝΟ 1 ΕΝΑ ΑΛΦΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΛΥΜΠΙΟ ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ, ΠΟΥ ΤΟ ΑΛΦΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΤΟΥ.
ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΩΣ Ο ΕΡΜΗ, ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ, ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΦΑ. ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝΚΑΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΦΑ, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΛΦΑ.

ΚΑΙ Ο ΝΕΩΤΕΡΟΣ ΕΡΜΗ, ΟΤΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΩΘΗΚΕ Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΠΟΛΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ, Ο ΕΡΜΗ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΩΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΠΕΙΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ 12 ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗ, ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ, ΟΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΚΗ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ, ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ, ΤΗΣ 3ΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΝΟΜΟΥ,

ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ, Ο ΝΕΟΣ ΕΡΜΗ, «ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΤΣΙ», Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙ Ή ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ Ή ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΩΝ.
===
ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΡΜΗ Ή ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ, ΑΥΤΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΙΣ «ΨΥΧΕΣ», ΤΙΣ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟ, ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ. ΑΥΤΟΣ Ο ΕΡΜΗ Ή ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ, ΦΕΡΝΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΣΑΡΚΩΘΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ 9 ΕΝΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ. 
===
Ο ΕΡΜΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ «ΤΕΛΩΝΕΙΑ» ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΜΑΣ. Η ΙΔΙΑ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ, ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΜΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΗΣ «ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ». 
==
ΔΗΛΑΔΗ, Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΣΑΣ. 
===
ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΛΑ Ή ΣΥΝΟΛΟ ΟΛΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΡΜΗ, ΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ, ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΘΑΝΑΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΟΥΣ. Ο ΕΡΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΩΣ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΗΡΥΞΕΙ ΕΚΠΤΩΤΟ ΘΕΟ Ή ΑΝΘΡΩΠΟ, ΜΕΓΑΛΗ Ή ΜΙΚΡΗ ΙΕΡΑΡΧΙΚΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ, ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ. Ο ΕΡΜΗ ΕΚΤΕΛΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΟΠΛΩΝ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ. 
===

ΑΥΤΟΣ Ο ΕΡΜΗ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΘΕΙΑ ΥΠΕΡΟ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΚΤΙΣΗΣ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ, ΓΙΑ ΟΛΙΚΗ Ή ΜΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΩΝ. 

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ
ΣΕΛΙΔΑ 228 ΕΩΣ 232
 
 
Ε.ΣΥ. “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ”
ΑΓΙΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ 8 – ΖΑΚΥΝΘΟΣ Τ.Κ. 29100 –

ΤΗΛ. 26950 22705 – 6972500198 – 6946230034

E-mail: esyzakynthou@gmail.com