ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΑΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΣ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ

 

ΑΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΣ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ


Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ” ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΔΕΛΛΙΟ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV.

Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΝΟΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ- ΙΑΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΘΕΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΟΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΟΜΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΟΤΙ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΛΟΠΟΙΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΣΟΝ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΟΙ ΙΑΜΑΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ. ΘΑ ΑΝΟΙΧΘΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΣΕ ΟΡΕΙΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. 

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΓΜΕΝΕΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΡΟΤΥΠΑ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΩΜΟΠΟΛΗΣ Η ΧΩΡΙΟΥ. Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. 

ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ. ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ. ΝΑ ΝΟΗΣΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΩΣ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

12.0 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Βρισκόμαστε σε έναν χώρο που είναι η καθέδρα των Θεών και για μας τους ανθρώπους θείο δώρο με τον Απολλώνιο Ήλιο να λάμπει εδώ.
Με τον Ποσειδώνα να έχει μεγαλουργήσει με το υδάτινο στοιχείο που περιβάλλει τις τεράστιες ακτογραμμές μας. Πραγματικά όλοι οι άνθρωποι στον υπόλοιπο πλανήτη γαία, έχουν όνειρο να επισκεφτούν την Ελλάδα.
12.1. Έχουν προγραμματιστεί ιλιγγιώδεις επενδύσεις για χειμερινό και θερινό τουρισμό.
12.2. Θα δοθεί η ευκαιρία στον καθένα που θέλει να επισκεφτεί την Ελλάδα να το πραγματώσει.
12.3. Αυτό σημαίνει τεράστιες υποδομές, ένα τεράστιο δαιδαλώδες οδικό δίκτυο στην Ηπειρωτική και Νησιωτική Ελλάδα με μεγάλους αυτοκινητόδρομους, με συνδέσεις μεταξύ τους, με παράλληλη σύνδεση αυτών με αμαξοστοιχίες υψηλών ταχυτήτων και μεγίστης ασφάλειας καθώς και με άμεση σύνδεση των ανωτέρω με τα λιμάνια και τα αεροδρόμια.
12.4. λες οι πόλεις και οι κωμοπόλεις θα εξυπηρετούνται σε όλη την έκταση τους με άμεση πρόσβαση από οικολογικούς συρμούς πόλεων.
12.5. τη χώρα της θάλασσας θα κατασκευαστούν τεράστιες μαρίνες, υπερσύγχρονες, για να δέχονται επισκέπτες από όλο τον πλανήτη και με επανδρωμένες τις γύρω περιοχές για τις αναγκαίες υποστηρικτικές υπηρεσίες.
12.6. Θα ανοιχθούν χιλιάδες παραδείσιες τοποθεσίες για φιλοξενία των επισκεπτών σε ορεινές και σε παραθαλάσσιες περιοχές ολόκληρης της Ελλάδας, πάντοτε με σεβασμό προς το φυσικό περιβάλλον.
12.7. Αυτές οι εγκαταστάσεις θα είναι ενταγμένες απόλυτα στο φυσικό περιβάλλον ούτως ώστε θα αποτελούν πρότυπα διαβίωσης των ανθρώπων, όπως αυτόνομες κατοικίες με οργάνωση κωμόπολης ή χωριού.
12.8. λες οι τοποθεσίες θα έχουν την καλύτερη επισκεψιμότητα και προσβασιμότητα με τα κατάλληλα μεταφορικά μέσα, οδικά, αεροπορικά, ακτοπλοϊκά κλπ.
12.9. Θα προάγεται ο ελληνικός τρόπος διατροφής, που είναι ο καταλληλότερος και υγιεινότερος για τον άνθρωπο.
12.10. Ο κάθε επισκέπτης θα υπογράφει δήλωση δέσμευσης για την τήρηση των προϋποθέσεων και κανόνων που απαραίτητα πρέπει να τηρούνται με απόλυτη ακρίβεια καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής του στον Ελλαδικό χώρο, όπως τον απόλυτο σεβασμό του φυσικού Ελληνικού Περιβάλλοντος, την εναρμόνιση του στους νόμους της Πολιτείας καθώς και τον απόλυτο σεβασμό των δρώμενων από τους ιθαγενής αυτόχθονες Έλληνες επί ποινής αυστηρής τιμωρίας όπως η απέλαση του με απαγόρευση την επαν’ είσοδο του στην χώρα μας δια παντός.
12.11. Θα προβάλλεται η διαβίωση του ανθρώπου σε ένα φυσικό καθαρά Ελληνικό περιβάλλον. Η υψηλοτάτη ποιότητα εξυπηρέτησης και προσφοράς προϊόντων που θα παρέχονται θα είναι το κίνητρο της ανταμοιβής του παραγόμενου έργου.
12.12. Ο τουρισμός θα είναι το μέσο επίδειξης και γνωστοποίησης της ταυτότητας της χώρας μας παγκοσμίως.
12.13. Θα γίνει παγκόσμια διαφήμιση μέσω του τουρισμού ότι η Ελλάς είναι παγκόσμια πολιτική, οικονομική, πολιτιστική δύναμη.