ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΟΙ 9 ΕΝΝΕΑ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ

  

ΟΙ 9 ΕΝΝΕΑ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ


ΟΙ 9 ΕΝΝΕΑ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ, «ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Ι 1 ΕΝΑ» ΤΗΣ 9 ΕΝΝΕΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ, 

ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ 9 ΕΝΝΕΑ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΡΑΨΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ  ΟΠΩΣ:

ΕΝΝΕΑ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Ι, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ 9 ΕΝΝΕΑΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Ι ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. 

ΚΑΘΕ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 9 ΕΝΝΕΑ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι, ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΠΕΙΡΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΟΥΣ. ΟΜΩΣ, Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ, ΟΠΩΣ:

1) Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ 1ΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ, Η ΑΘΑΝΑΣΙΑ, ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΑ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ. 

2) Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ 2ΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ, ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ. 

3) Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ 3ΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΝΟΜΟΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ, ΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ, ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. 

4) Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ 4ΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΑΝΔΡΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ, Η ΑΝΔΡΕΙΑ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ, ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΑ, ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ. 

5) Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ 5ΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΣΥΝΘΕΣΗ, ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ, Η ΣΥΝΘΕΣΗ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ, ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΑ, ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ.

6) Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ 6ΗΣ ΕΚΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΘΕΙΟ, ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΤΟ ΘΕΙΟ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. 

7) Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ 7ΗΣ ΕΒΔΟΜΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΕΡΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, Ο ΕΡΩ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. 

8) Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ 8ΗΣ ΟΓΔΟΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΑΗΡ, ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΤΟ ΑΗΡ, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ, ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. 

9) Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ 9ΗΣ ΕΝΑΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΠΥΡ, ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΤΟ ΠΥΡ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΕΛΥΣΑ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΕΔΩ, ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΩ, Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ, ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΟΜΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ, ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ. ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΝΟΜΟΣ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΝΑ ΑΚΥΡΩΝΕΙ Ή ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΟΥΣ. «ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ ΣΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΜΑΣ».

Ο ΝΟΜΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΕΩΣ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ 9 ΕΝΝΕΑ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ, ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ. ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΩΡΑ, ΟΙ 9 ΕΝΝΕΑ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Ι ΝΟΜΟΣ, ΠΑΛΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ, ΟΧΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ, ΑΛΛΑ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΡΧΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ, ΠΟΥ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΚΟ ΝΟΜΟ.

 ΔΗΛΑΔΗ, ΕΝΩ ΟΙ 9 ΕΝΝΕΑ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Ι, ΤΩΡΑ ΟΙ 9 ΕΝΝΕΑ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΠΑΛΙ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Ι ΝΟΜΟΣ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ, ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟΣ ΑΛΛΑ ΙΔΙΟΣ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΑΛΛΟΝ. Η ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΦΑΣΜΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΟΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ. ΤΩΡΑ, Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Ι ΕΙΝΑΙ Η 9 ΕΝΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΝΟΜΟΣ ΑΥΤΟ, ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ, ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ 9 ΕΝΝΕΑ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Ι. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΟΜΟΣ. ΚΑΙ ΟΙ 9 ΕΝΝΕΑ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Ι ΘΑ ΣΥΣΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Ι, ΤΗΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΟΜΟΣ.

 «ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΗΘΙΝΟΥ, ΥΠΑΡΚΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ, ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟ».

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙ ΒΙΩΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΧΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΤΟΥ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ. ΟΥΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΑΛΛΟΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ, ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΝΑ ΑΚΥΡΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΟΥ. 

ΑΡΑ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ 9 ΕΝΝΕΑ ΝΟΜΟΙ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Ι ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ, ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Ι, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΝΟΜΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ Η 9 ΕΝΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑ

 ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ, ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΕΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ 9 ΕΝΝΕΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΣΤΟΥΣ 9 ΕΝΝΕΑ ΝΟΜΟΥΣ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥΣ, ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Ι, ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΟΥΣ. 

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ
 
===
 
Ε.ΣΥ. “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ”
ΑΓΙΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ 8 – ΖΑΚΥΝΘΟΣ Τ.Κ. 29100 –
ΤΗΛ. 26950 22705 – 6972500198 – 6946230034
E-mail: esyzakynthou@gmail.com