ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΑΤΡΙΚΗ


Η ΕΛΕΝΗ ΝΙΑΡΧΟΥ, ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟ WEB TV ΟΡΦΕΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΛΟΓΩ ... ΑΛΗΘΕΙΑΣ", ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟ.

ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΑ ΤΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ-ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ. ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΠΑΝΑΡΧΑΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑΣΗΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ.

ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΧΡΗΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΜΕΣΟΝ ΙΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΠΩΜΙΣΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ.

ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΕΡΑΣΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΧΡΗΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΟΗΣΕΙ ΠΙΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΧΘΡΙΚΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ. Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΑΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ,

web tv ORFEAS