ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ

 

ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ

ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ

ΚΙΝΗΤΗΡΙΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΕΣΙΟΥΡΓΟΣ ΔΥΝΑΜΗ “ΕΡΩ” ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ “ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΥΣ”… – ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΑΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΑΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΑ.

ΑΣ ΕΣΤΙΑΣΤΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ ΠΟΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΙΟΙΚΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΎΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΤΙΟ ΤΟΥ ΑΙΤΙΑΤΟΥ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΥΤΕ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥΣ.

ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ Η ΜΗ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΤΙΣ ΣΕΧΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΩΘΗΣΑΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ-Ε.ΣΥ.” ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΝΟΜΙΜΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ.
Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.” ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΘ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.
ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΕΣ Η ΑΣΥΛΙΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΛΠ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΜΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΑΝΑΚΛΗΤΟΙ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕΤΕΧΟΥΝ “ΚΡΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ”.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ.

ΚΙΝΗΤΗΡΙΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΕΣΙΟΥΡΓΟΣ ΔΥΝΑΜΗ “ΕΡΩ” ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ “ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΥΣ” ΜΕ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΕΛ ΛΑΣ.
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
“ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ”

  ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 15-11-2021