ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΟΛΗ Η ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΤΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.

 

(ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ)

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΜΕ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ. ΑΣΠΡΟ - ΜΑΥΡΟ, ΑΛΗΘΕΙΑ - ΨΕΜΑ, ΕΙΚΟΝΑ - ΗΧΟΣ, ΦΩΣ - ΣΚΟΤΑΔΙ, ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ - ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ....ΩΠ!!!! ΕΔΩ ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ Ή ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ; 

ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΚΕΨΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ. ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ. Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΟ ΙΔΙΟ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ. Η ΣΚΥΛΛΑ ΚΑΙ Η ΧΑΡΥΒΔΗ. ΕΔΩ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ. 

ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΧΙΣΤΕΙ ΤΟΣΟ ΟΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ. ΘΑ ΕΣΤΙΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙ-ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ. ΩΣ ΑΡΧΗ ΘΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ. 

Η ΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΟΜΗΣΕΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΣΤΟ ΑΝΤΙ-ΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΜΩΣ Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΚΑΙ Η ΑΝΤΙ-ΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΨΗΦΩΝ. ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΨΗΦΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ. 

ΑΡΑ, ΩΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΙΔΙΑΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΑΝ ΟΧΙ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗΣ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΤΙ ΕΛΕΓΧΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ; ΑΡΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ. ΑΠΛΑ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΛΛΑΖΕΙ. ΜΙΑ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ Ο ΑΛΛΟΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΥΠΝΑΡΑΣ. Ο ΕΝΑΣ ΘΥΜΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣΤΙΓΩΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ  ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ. ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΑ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ.

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΟΔΥΡΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ Ή ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟ ΑΥΤΟ. ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΟΤΑΝ ΤΑ ΦΕΡΕΙΣ ΩΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΣΑΜΕ ΕΘΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΜΟΛΙΣ ΧΑΣΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ. ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ. ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑ. ΦΕΡΤΕ ΤΑ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΣΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΤΡΑΠΟΥΛΟΧΑΡΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΤΙΔΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΕΝΟΣ ΚΑΖΙΝΟ. ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ, ΕΦΥΓΕ ΚΙΟΛΑΣ.Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΡΑΠΟΥΛΟΧΑΡΤΩΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΑΡΑΞΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ. ΕΙΝΑΙ ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ ΧΑΡΑΣΣΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ ΣΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΠΟΥ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΠΕΛΕΞΕ....ΤΟΝ ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.

ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΟΣΟ ΣΙΩΠΑ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΕΛΕΓΧΕΙ, ΤΟΤΕ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΔΕΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΩΣ ΠΡΕΠΕΙ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΓΚΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΤΕΙΡΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΤΣΑΚΩΜΟΥΣ ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ. ΕΧΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΝΑΛΟΓΗ ΜΕ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ. ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΟΜΦΗΣ ΣΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΩΝ, ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΡΗΚΤΙΚΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ΟΙ ΕΡΩΤHΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ; ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΙΚΟΝΙΚΑ. 

ΑΝ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΛΕΓΧΕΙ ΟΡΘΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ. ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ; (ΕΔΩ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΗΜΙΚΟΥΒΑΝΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ). ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΙΖΟΥΝ. ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ, ΕΝΑ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΙΟ ΠΟΥ Ο ΕΝΑΣ ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ. ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑ ΔΕΜΕΝΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΚΑΥΓΑΔΕΣ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑΣ.

ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΝ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΗΛΩΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗ ΜΑΣ.

ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ. ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΕΣΥ. 

ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΘΕΙΣ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ. Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙΣ, ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΣΤΕΡΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. 

ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ....ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ!

ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΕΝ ΤΗ ΓΕΝΕΣΕΙ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΡΟΠΟ. ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΤΗΣ ΕΝ-ΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΕΜΕΙΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΜΑΣ!


ΔΗΜΗΤΡΗΣ Λ.

erifylh.blogspot.com
ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΔΕΑ. 

ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΟΥ

ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ


 

ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ

ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ

https://www.aitherikigrafi.gr/ellanio-axiako


ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 33 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΣΥΝ 2 ΝΟΜΩΝ  


ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

ΤΗΛ.: 2168009810

ΚΙΝ.: 6909969698

https://kosmotheasi.com/

 


Η ΓΝΩΣΗ ΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

https://www.aitherikigrafi.gr

 


ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ 

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΡΗΤΗΣ

Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ


ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ