ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

BAYER ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΛΕΜΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

  

BAYER ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΛΕΜΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ


Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑΝΑ ΕΜΕΝΙΔΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ Η ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ;” ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΑΡΣΕΝΙΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV.

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΟΛΟΣΣΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤ΄ΕΞΟΧΗΝ ΟΙ ΡΥΠΑΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ,ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΘΕΣΜΩΝ,ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ,ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΚΑΘΑΡΗΣ ΤΡΟΦΗΣ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ,ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΝΟΜΟΥΣ.

ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ,ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΑΡΧΗΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. ΜΕΣΩ ΑΥΤΩΝ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ 49.ΧΛΔ ΕΡΓΑ ΣΕ ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΣΦΑΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ,ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕ ΔΙΚΑΙΕΣ ΑΠΟΛΑΒΕΣ. ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ,ΥΓΕΙΑ,ΑΣΦΑΛΕΙΑ,ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΧΤΙΣΤΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ. ΟΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗ,ΕΛΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΕΛΛΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΙΣΗΝ ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

13.0 ΥΓΕΙΑ

 

Η υγεία είναι υποχρέωση για δωρεάν παροχή της Πολιτείας προς τους πολίτες της και πρωταρχικός τομέας για την Ελλήνων Πολιτεία. Η Πολιτεία θα προχωρήσει σε τεράστιες επενδύσεις για μία ολιστική κάλυψη των αναγκών υγείας των πολιτών.

13.1. Θα προχωρήσει σε νοσοκομειακές εγκαταστάσεις που θα σέβονται την προσωπικότητα του κάθε Έλληνα Πολίτη για τις πιο ιδανικές συνθήκες παραμονής εντός αυτών.

13.2. Τα νοσοκομεία αυτά θα καλύπτονται πλήρως από το πιο εξειδικευμένο ιατρικό, νοσηλευτικό και υποστηρικτικό προσωπικό.

13.3. Τα νοσοκομεία θα κατασκευαστούν σε περιβάλλον τέτοιο που να προάγεται η αισθητική των πολιτών σε ύψιστο βαθμό.

13.4. Είναι προγραμματισμένο να γίνει ένα κεντρικό εργοστάσιο που θα φέρει την ευθύνη έναντι της Πολιτείας με απεριόριστη δυναμική δημιουργίας και άλλων περιφερειακών εργοστασίων τα οποία θα κατασκευάζουν φάρμακα με τα καλύτερα αποτελέσματα για τους ασθενείς.

13.5. Τα φάρμακα αυτά έκτος από φυσικής προέλευσης, που είναι το ιδανικότερο, θα είναι μίξη φυσικής και τεχνικής φαρμακολογίας με τις λιγότερες αντενδείξεις.

13.6.  Εκτός από την λεγόμενη κλασσική ιατρική θα ενισχυθούν μέγιστα οι εναλλακτικές θεραπείες σε αντίστοιχα ιδανικές εγκαταστάσεις για ιαματική θεραπεία, για υδροθεραπεία, φυτοθεραπεία, αρωματοθεραπεία κλπ.

13.7. Το κύριο μέλημα της Πολιτείας είναι οι πολίτες της να διαβιώνουν σε ένα περιβάλλον το οποίο να προάγει την υγεία με διατροφή ελληνική- μεσογειακή, με νερό όπως μας το προσφέρει η μητέρα φύση και με καθαρό αέρα.

13.8.    Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα απεξάρτησης και αποτοξίνωσης και επανένταξης στην υγιή λειτουργία της πολιτείας για εξαρτημένα άτομα,

13.9.    Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα περίθαλψης – θεραπευτηρίων για ψυχολογικές ασθένειες με υποστηρικτικά κέντρα που θα παρέχουν εξάσκηση πνεύματος και σώματος με σκοπό την ενεργή λειτουργία του ατόμου στην Ελλήνων Πολιτεία.

13.10. Η Ελλήνων Πολιτεία θα χρηματοδοτήσει με ότι ποσά χρειάζονται για το άνοιγμα των τεράστιων Ελλάνιων θεραπευτικών Τεχνικών. Έτσι θα αναβιώσουν τα θεραπευτήρια σε σύγχρονα Ασκληπιεία στην σωστή τους βάση.

 

11.0 ΝΕΡΟ

 

11.1. Το νερό εδόθη με αφθονία στον άνθρωπο από τους Δημιουργούς του πλανήτη. Ο άνθρωπος πρέπει να σέβεται αυτό το θείο δώρο, πρέπει να σέβεται απόλυτα τα ποτάμια, τις λίμνες, τις πηγές, τα ρυάκια, τις θάλασσες να μην τα μολύνει και να ενεργεί όπως φροντίζει να μην μολύνεται ο εαυτός του.

11.2. Όπου απαιτούνται διεργασίες παραγωγικές με νερό θα τοποθετούνται για την απόλυτη καθαριότητα του νερού οι πιο τεχνολογικά άρτιοι βιολογικοί καθαρισμοί.

11.3. Καθαρισμός όλων των υδάτων θα γίνουν από την Πολιτεία μας από συχνότητες αποστατικές που με αυτές τώρα δηλητηριάζουν το νερό.

11.4. Το νερό θα πάρει πάλι τη μορφή, την κρυστάλλωση, τις θείες ιδιότητες, τις ενέργειες και τα ιχνοστοιχεία που νομοτελειακά μεταφέρει γιατί έτσι μόνο προορίζεται για τον άνθρωπο.

11.5. Το νερό είναι θείο δώρο. Δεν το παράγει κανένας. Έτσι δεν θα μπορεί ποτέ να πωλείται. Το κόστος κατανάλωσης, η οποία πρέπει να γίνεται πάντα με σεβασμό, είναι το κόστος της κατασκευής και συντήρησης του δικτύου διανομής.

11.6. Το νερό μπορεί να πωλείται μόνο ως συνιστώσα τελικού επεξεργασμένου προϊόντος.

11.7. Θα γίνει ειδική επεξεργασία του θαλάσσιου νερού ούτως ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα λειψυδρίας που αντιμετωπίζουν αρκετά νησιά και μέρη της ηπειρωτικής Ελλάδος.

11.8. Θα διορθωθεί το δίκτυο μεταφοράς νερού σε όλες τις αγροτικές, παραμεθόριες περιοχές, αστικά κέντρα κτλ ούτως ώστε να υπάρχει ισορροπημένη κάλυψη και συνεχής παροχή νερού που να καλύπτει όλες τις ανάγκες.

 

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ