ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ - ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ, ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ.

 


Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΕΤΙΕΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΓΝΩΜΟΝΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ. ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΕΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΝΕΑ ΕΚΔΟΧΗ ΤΟΥ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ. Ο ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ. Ο ΟΠΟΙΟΣ ΩΣ ΚΥΡΙΟ ΕΚΦΡΑΣΤΗ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΜΙΛΤΟΝ ΦΡΙΝΤΜΑΝ, ΕΝΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ (ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΜΕ ΝΟΜΠΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ). Ο ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΟΣ ΜΕΣΩ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΣΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ, ΕΙΤΕ ΝΟΜΙΜΗ ΕΙΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗ.
ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΕΝΝΟΙΑ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΔΑΞΕΙ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΤΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ. ΔΙΟΤΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΔΙΔΕΤΑΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. 

Π.Χ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΕΣ, ΣΕ ΙΔΡΥΜΑΤΑ, ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΩΣ ΠΛΟΥΤΟΣ (ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΙΔΙΩΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ). ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΩΘΗΚΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΛΕΙΑ. ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ, ΣΚΛΑΒΩΝΟΝΤΑΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.

ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΕΣ. ΑΥΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΕΚΔΟΣΕΩΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ. ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΚΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ; ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.
ΟΜΩΣ, ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΖΗΤΟΥΜΕΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΟΙΝΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΩΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΑΠΟ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ. ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΤΕΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ; ΤΑ ΘΕΩΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΛΗΡΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ. ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΓΕΥΟΜΑΣΤΕ. ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΛΑΒΩΣΕΙ. ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΗΨΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΗΛΘΕ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ, ΕΧΕΙ ΒΟΥΤΗΞΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. 

Η ΑΤΟΜΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΦΘΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΥΤΟΣ ΠΑΝΤΟΥ. Η ΕΠΑΡΣΗ ΤΟ ΙΔΙΟ. Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ. Η ΛΕΞΗ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΓΥΡΩ ΣΑΣ, ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ  ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΠΙΑ; ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΑΣΧΗΜΟ; ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΞΙΖΕΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ. ΚΟΙΤΑΜΕ ΚΑΧΥΠΟΠΤΑ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΤΟ 2012 ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 2015 ΣΤΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ 67650/2013 ΠΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΙΚΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΑ ΔΕΙ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΡΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΦΘΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΩΣ ΝΟΗΜΟΝ ΟΝ. ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΟΜΙΚΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΩΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΥΤΤΑΡΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

 ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΑ ΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΗ. ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΡΕΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΩΝ. Η ΛΕΞΗ ΠΡΟΪΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΔΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΑΔΙΚΟ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΪΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ.


(ΟΙ ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ. ΨΑΞΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΗ ΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ.)


ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΑΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΘΑ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΘΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.ΕΛΛΗΝΑ... Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΚΑΛΕΙ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ Η ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΠΟΥ ΣΚΛΑΒΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ.


Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
ΕΜΕΙΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΜΑΣ!


ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΔΕΑ. 

ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΟΥ

ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ


 

ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ

ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ

https://www.aitherikigrafi.gr/ellanio-axiako


ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 33 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΣΥΝ 2 ΝΟΜΩΝ  


ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

ΤΗΛ.: 2168009810

ΚΙΝ.: 6909969698

https://kosmotheasi.com/

 


Η ΓΝΩΣΗ ΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

https://www.aitherikigrafi.gr

 

ΑΡΧΙΚΗ ΠΗΓΗ ΑΡΘΡΟΥ - ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΩΝ ΦΑΙΑΚΩΝ


ΠΗΓΗ https://toploiotonfaiakon.blogspot.com/2021/10/blog-post.html