ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ «ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ»

Νέο χτύπημα από τα καθεστωτικά ΜΜΕ, με συνεχόμενες αποστατικές  προσπάθειες ταυτοποίησης της Ε.ΣΥ. Ελλήνων Συνέλευσις και του ονόματος του προέδρου Αρτέμη Σώρρα, με υπόλοιπες ομάδες και οργανώσεις, οι οποίες απαρτίζουν τους φερόμενους ως θεματοφύλακες του συντάγματος, όπως και τους λεγόμενους αρνητές των νέων μέτρων της τωρινής κυβέρνησης.

Η Ελλήνων Συνέλευσις δηλώνει, όπως έχει κάνει και στο παρελθόν, πως ουδεμία σχέση έχει με ομάδες, οργανώσεις και συλλογικότητες που δρουν εκτός νομικού πλαισίου του συντάγματος.

Άτοπη και άδικη η σύνδεση του ονόματος της Ε.ΣΥ.  Ελλήνων Συνέλευσις και του προέδρου Αρτέμη Σώρρα με την χρυσή αυγή, με ακροδεξιές οργανώσεις και με άτομα που ενεργούν αυτοβούλως εκτός νομιμότητας και λογικής.

Ο πολιτικός φορέας Ελλήνων Συνέλευσις είναι ανθρωποκεντρικός οργανισμός με στόχο και σκοπό την απελευθέρωση του ανθρώπου από μη δημοκρατικές κυβερνήσεις και την ανάπτυξη του βιοτικού επιπέδου των πολιτών πάντα σύμφωνα με τις Ελλάνιες Αξίες, Αρχές και Νόμους της Νομοτέλειας.