ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Έξαλλοι οι «κατατρεγμένοι» της Novartis με την «γυριστή» βασικών μαρτύρων!

 

Έξαλλοι οι «κατατρεγμένοι» της Novartis με την «γυριστή» βασικών μαρτύρων!
Έξαλλοι οι «κατατρεγμένοι» της Novartis με την «γυριστή» βασικών μαρτύρων!

Έξαλλοι οι «κατατρεγμένοι» της Novartis με την «γυριστή» βασικών μαρτύρων!

Τα «λιοντάρια», έγιναν ξαφνικά «αρνάκια»

Μπορεί ο ελληνικός λαός έμαθε μόλις εχθές και σήμερα τις οβιδιακές εξελίξεις αναφορικά με το σκάνδαλο Novartis και την παραπομπή σε δίκη του πρώην ισχυρού άνδρα της εταιρείας, Κωσταντίνο Φρουζή

με τις ξεκάθαρες κατηγορίες που περιλαμβάνουν (και) δωροδοκία  πολιτικών προσώπων, κάποιο όμως φαίνεται πως το γνωρίζουν από πριν.

Δεν μιλάμε φυσικά για όσους αγωνίστηκαν προκειμένου το μεγάλο σκάνδαλο να αποκαλυφθεί σε όλο του το εύρος. Αλλά για τα υποτιθέμενα «λιοντάρια» που ξιφουλκούσαν κατά των «σκευωρών».

Ακόμα περισσότερο, ορισμένα από αυτά τα «άγρια θηρία», έδιναν και κατευθυντήριες γραμμές στα μέλη της πλειοψηφίας εντός της εξεταστικής επιτροπής, για το πως να κινηθούν ώστε να «στριμώξουν» τον Παπαγγελόπουλο, την Τουλουπάκη και όποιον άλλον τόλμησε να τα βάλει με το «ΚΑΘΕΣΤΩΣ».

Ε, λοιπόν, όταν ήρθε η ώρα για αυτά τα λιοντάρια να συμβάλλουν στην διαλεύκανση της σκευωρίας, εμφανίστηκαν ως …λευκές γαλοπούλες, σαν αυτές που πρόσφατα πήραν χάρη από τον Μπάιντεν.

«Εγώ ξέρετε δεν τα ξέρω, μου τα είπαν, οι κακές γλώσσες τα έλεγαν, ένα πουλάκι μου τα είπε, δεν ξέρω κάτι παραπάνω και δεν το είπα εγώ»!

Οι «ξιφομάχοι» της σκευωρίας όμως, έμαθαν για την κυβίστηση των τύπων που παρουσίαζαν ως «βασικούς μάρτυρες» που υποτίθεται πως «θα συνεισέφεραν πολύτιμα στοιχεία για να δομηθεί το κατηγορητήριο» και έγιναν έξω φρενών!

Μόλις όμως ήρθαν οι αποκαλύψεις για τις δικαστικές εξελίξεις του σκανδάλου, που συνθλίβουν το μύθευμα της σκευωρίας, εκεί τους μπήκαν δεύτερες σκέψεις…

Ότι δηλαδή οι «λέοντες» είχαν ενημερωθεί για την πορεία της έρευνας και άρχισαν τις κωλοτούμπες για να μην βρεθούν οι ίδιοι οι κατηγορούμενοι…

Με αποτέλεσμα οι «κραυγές» απόγνωσης να ακούγονται ακόμα και με κλειστά τα ραδιόφωνα…

ΠΗΓΗ : newsbreak

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook
ΠΗΓΗ  https://www.e-synews.gr