ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η ΠΑΡΑΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

 


(ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΤΗΝ ΔΑΔΑ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ;)


ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ, ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΙΡΜΟΥΣ ΣΕ ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΦΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ, ΣΤΙΣ ΑΠΕΛΠΙΔΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΘΕΙ.

ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΧΝΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ Η ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ. ΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΣΤΑ ΑΝΑΚΤΟΡΑ ΕΝΟΣ ΨΕΥΤΟΒΑΣΙΛΙΑ; ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΩΝΑΣΚΟΥΝ ΟΤΙ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ (ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ) ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΦΩΝΗΣ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΦΕΚ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΟΜΙΜΩΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΜΑ ΜΕ ΒΟΥΛΗΣΗ; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΕΚ. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ.

ΠΑΡΑΒΛΕΠΕΤΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΗΛΩΣΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ, ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝΕΙ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΛΟΠΗ ΒΟΥΛΗΣΗΣ. Η ΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΒΟΛΗΣ ΛΟΙΠΟΝ. ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΚΦΡΑΣΗ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. Η ΥΠΕΡΟΨΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΙΚΗΣΕΙ. ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΡΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΚΑΠΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΟΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΩΣ ΟΝΟΜΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ, ΟΙ ΒΑΜΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΣΤΟ ΑΘΛΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥΣ.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ Ο ΟΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ, ΕΝΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ. ΑΡΑ Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΟ ΞΗΛΩΝΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΦΟΡΕΜΑ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΣΑΡΚΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΟΥΣ. ΟΜΩΣ Η ΦΡΑΣΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ. Η ΠΑΡΑΦΡΑΣΜΕΝΗ ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ'' ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΟΜΩΣ Η ΙΔΙΑ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΒΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΝΟΜΙΜΟΦΑΝΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ. ΔΙΟΤΙ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΟΜΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. 

Η ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΟΜΕΝΗ ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ'' ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΑΡΑ Η ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ'' ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΟΤΑΝ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΙΛΗΣΕΙ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΚΒΙΑΣΕΙ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΣΥΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΠΙΣΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ. 

ΑΛΛΩΣΤΕ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΘΕΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ. ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ. Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ-ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΘΑ ΕΠΙΛΗΦΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΘΑ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΘΑΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΛΛΗΝ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑ, ΔΟΥΛΟ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ. ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ-ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΑΜΕ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΑΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΟΝΟΜΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ''ΊΔΙΑ'' ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΕ Ή ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΕΝΑΝΤΙ ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΦΑΚΗΣ.
Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΟΛΩΝ ΣΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΥΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΑΓΕΡΩΧΟ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ.


Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΛΟΥΣ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ, Η ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ'' ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΟΙ ''ΟΜΗΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ'' ΝΑΙ.
Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, Η ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. 

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙ ΟΔΥΝΗΡΑ. ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΕΣΥΜΑΖΙ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑ. 

ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ 

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΠΛΕΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΜΙΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ. ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΝΙΚΟΥΣΑΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΕΜΕΙΣ. ΠΑΡΕ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΕΛΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΞΑΝΑΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΝΟΜΙΚΟ ΟΡΙΣΜΟ. ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΑΥΤΟΧΘΩΝΑ ΙΘΑΓΕΝΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ. ΕΧΕΙΣ ΦΥΣΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ. ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΣΚΛΑΒΟΣ ΕΝΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΣΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΘΕΣΗ.


ΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΥΨΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΣΥΝΑΜΑ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΣΟΥ ΠΛΟΥΤΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΞΩΔΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ – ΕΝΤΟΛΗΣ – ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗΣ Ή ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΗΣ ΟΦΕΙΛΗΣ ΑΠΟ ΕΦΟΡΙΑ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΔΗΜΟΥΣ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΔΕΥΑ.


ΑΦΟΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΟΥ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΔΙΝΕΙΣ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ  ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ.

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΕΞΟΝΤΩΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΙΣΧΥΝΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ (ΑΝΟΜΟΥΣ) ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

 

ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΝΙΚΟΛΑΟ ΜΕΝΕΓΗ 


ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ε.ΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΣΟΥ
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ 
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΡΗΤΗΣ
Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ