ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ-ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ

 


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ 

"Η ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ 3 ΤΡΙΩΝ ΠΑΝΙΕΡΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ ΜΑΝΤΕΙΟ ΔΕΛΦΩΝ-ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΡΑ-ΜΑΩΝΑ"(ΣΕΛ. 554 - 571)

" ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥΣ! ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΘΥΜΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΦΩΣ-ΝΟΥΣ-ΧΡΟΝΟΣ, ΔΙΟΤΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΒΔΕΛΥΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ, ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ, ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ.

ΩΣ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ:

ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ, ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ, ΕΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΧΟΡΗΓΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ. ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΓΕΙΟ ΤΑΦΟ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΙΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΕΙΣΑΙ, ΘΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΗΣ ΓΕΛΟΙΑΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΒΔΕΛΥΡΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΒΙΟ ΣΟΥ, ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΘΑΡΜΑ, ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΕΙΣΑΙ.

ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΘΑ ΣΕ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΙΑΤΡΟΣ. ΟΜΩΣ, ΜΟΝΟ ΙΑΤΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙ ΤΙ ΕΣΤΙ ΙΑΤΡΟΣ, ΟΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ, ΜΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΑΥΤΟΑΝΟΣΗ, ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΩΣ ΠΑΡΑΣΙΤΟ, ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΑ. 

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ. ΟΤΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ, ΘΑ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΙΤΟ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ, ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ, ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΒΡΩΜΟΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ Ή ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ. ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΑΣΗ. ΕΧΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ. ΔΗΛΑΔΗ, ΝΑ ΣΕ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΡΡΩΣΤΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΡΗΣΗ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΟΡΗΓΕΙ ΤΑ ΔΟΛΙΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΟΠΟΥ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΤΕ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΙΑΤΡΟΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ ΚΛΑΔΟΙ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΥΝΟΛΑ.

ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ, «ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟ, ΟΧΙ ΚΑΤΑ ΕΝΝΟΙΑ». ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ. ΘΑ ΚΤΙΖΕΙΣ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΚΤΗΡΙΑ. ΜΟΝΟ ΩΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ, ΜΗΧΑΝΙΚΕ, ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΔΟΛΙΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ, Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΟΥ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΧΑΡΑΖΕΙΣ ΟΙΚΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ.

ΑΚΥΡΩΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΣΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΗΛΙΟ, ΦΩΣ, ΝΕΡΟ, ΓΗ. ΑΚΥΡΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΘΑ ΚΤΙΖΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ, ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΑΞΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΠΟΔΕΣ ΜΥΡΜΗΓΚΟΦΩΛΙΕΣ, ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΣΤΟΙΒΑΧΤΟΥΝ ΤΑ ΟΝΤΑ, ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ, ΩΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΜΙΑΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ, «ΔΟΥΛΕΙ΄ΑΣ», ΣΥΣΤΗΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΩΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ, ΤΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ.ΒΕΒΑΙΑ ΕΣΥ, ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ, ΔΕΝ ΔΙΔΑΧΘΗΚΕΣ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΗΘΙΝΟ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΣΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ, ΤΙΠΟΤΑ. ΔΙΔΑΧΘΗΚΕΣ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΙΔΑΧΘΗΚΕΣ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ. ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΛΩ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ. ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΣΟΥ, ΘΑ ΠΕΤΑΧΤΕΙΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΓΕΛΟΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΦΟΒΑΣΑΙ, ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΠΙΣΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΛΙΩΣΟΥΝ. ΕΝΩ ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΩΣ ΠΙΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ, ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΣΟΥΝ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΑ ΔΟΛΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΩΣ ΚΑΛΟ, (ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ), ΩΣ ΠΙΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ, ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΨΕΥΤΟΚΙΝΕΖΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Ή ΜΙΑ ΜΑΣΟΝΟΠΛΑΚΑ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ, ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΑΝΤΑ «ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΙΑΣΤΗΚΕΣ», ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑΡΑ ΕΙΣΑΙ, ΕΝΩ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΑ.

«ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΝΟΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΩΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥΣ! ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ! ΝΑ ΝΟΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ, ΔΙΧΩΣ ΛΟΓΟ, ΔΙΧΩΣ ΛΟΓΙΚΗ, ΔΙΧΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ, ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΜΟΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ 9 ΕΝΝΕΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ».

ΕΣΥ, ΝΑΙ ΕΣΥ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ, ΔΑΣΚΑΛΟΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΣΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΜΑΣ Η ΒΑΘΜΙΔΑ. ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΚΛΑΔΟ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΕΙ. 

ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ «ΑΝΘΡΩΠΩΝ» ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΤΑ ΖΩΑΔΙΑ ΤΑ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΑ, ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΛΑΔΟΥΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΟΠΩΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑ-ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ-ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ. ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΩΣ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣ - ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΙΕΡΩΝ.

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΒΔΕΛΥΡΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΜΙΑΣΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΙΑΡΗ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΩΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΔΙΔΑΧΘΗΚΕ ΘΕΟΛΟΓΙΑ???? ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ? ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΟΡΙΣΕ ΤΟΝ ΠΟΙΟΝ???

ΜΑ ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ.

ΜΑ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΝΟΥΣ, «ΕΝ ΑΡΧΗ ΗΝ Ο ΛΟΓΟΣ».

ΠΟΙΟΣ ΠΙΤΟΥΡΑΣ, ΠΟΙΟΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΑΚΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΘΕΟΛΟΓΙΑ???

Ε !!! ΑΥΤΗ Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ!


ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΣΤΑΘΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ, ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΘΕΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΑΠΙΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΥΡΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ, ΕΚΠΤΩΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ. ΚΑΙ ΩΣ ΔΟΥΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ, ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙ ΑΜΟΙΒΗΣ.

ΟΙ ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ! ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΘΡΑΣΟΣ! ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ, «ΛΟΓΟΣ ΙΣΟΝ ΝΟΥΣ». Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΥΘΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΜΑΣ.

ΑΡΑ, ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ, ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΥ???

ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΜΟΝΟ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΔΙΑ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΝΟΥΣ, Ο ΟΛΙΚΟΣ ΝΟΥΣ, Ο ΑΜΕΡΙΣΤΟΣ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΙΚΟΣ ΝΟΥΣ. ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΑΣ, Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΝΟΥΣ!

ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΘΝΗΤΟΙ ΣΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ???? ΟΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΑΠΙΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΑ ΔΙΔΑΧΘΕΙ, ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΚΑΚΑΔΑΚΙΑ??? ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ, ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΙ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΑΦΕΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ??? ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΔΟΛΙΟ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟ, ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ???

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΥΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!

ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ, ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ, ΠΑΛΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΕΛΟΙΟ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Η ΣΟΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΝΟΥ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, Η ΣΟΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΝΟΥ. ΟΠΟΥ Ο ΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑ ΚΑΙ Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΘΗΝΑ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΟΦΙΑ.

 


ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΩΡΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ?? ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΖΩΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΗΔΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ.

ΒΡΕ ΓΕΛΟΙΑ ΧΑΟΤΙΚΑ ΖΩΑΔΙΑ, ΔΕΝ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ Η ΣΟΦΙΑ! ΔΕΝ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ Ο ΝΟΥΣ! ΔΕΝ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ! ΔΕΝ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ! ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΘΥΜΗΣΕΙΣ ΣΑΣ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΕΛΘΕΤΕ ΣΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟΥ ΑΧΡΟΝΟΥ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗΣ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗΣ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑΣ, ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΔΟΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΑΠΙΕΣ ΔΙΔΑΧΕΣ, ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ, ΟΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΟΛΟΤΗΤΑ.

ΟΜΩΣ, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΩΝ ΔΟΛΙΩΝ ΓΕΛΟΙΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ, ΟΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΑΚΑΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΒΔΕΛΥΡΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ, ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟ ΘΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ. ΕΛΑ ΜΩΡΕ, ΣΙΓΑ. ΘΕΛΕΙΣ ΘΕΙΟ ΛΟΓΟ? ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ. «ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΡΑΣΟΦΟΡΟ ΜΑΣ», ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΡΟΥΤΙΝΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΡΕΘΕΙΣ, ΣΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ, ΜΕ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ, ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ.


ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΟΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ, ΜΕ UFO, ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΤΕΡΑΤΑ, ΜΕ ΚΤΗΝΟΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙΑ, ΜΕ ΞΩΤΙΚΑ, ΜΕ ΔΙΑΙΤΕΣ, ΜΕ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΚΟΡΔΕΛΑ, ΜΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ. ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ, ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ. ΑΡΚΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΟΛΟΤΗΤΕΣ, ΤΙΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ.

ΘΕΛΕΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΔΗ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ? ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ. ΕΥΚΟΛΟ ΠΟΛΥ. ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΞΕΦΤΙΛΟΠΙΤΟΥΡΕΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΞΕΙ. ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΞΕ. «ΕΛΑ ΜΩΡΕ, ΛΟΓΟΣ? ΣΙΓΑ! ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑ ΠΟΛΥ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ.»

ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ??? ΣΟΦΙΑ? ΣΙΓΑ! ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΥΡΙ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΜΕ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ. ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΩΜΟΧΑΡΤΟ ΣΠΟΥΔΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΔΙΑ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣΤΙΓΩΘΟΥΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ!

ΒΛΕΠΕΙΣ, ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ, ΤΙΣ ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΑΝΙΕΡΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ. ΤΙΣ ΥΠΟΒΙΒΑΣΑΝ, ΤΙΣ ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ, ΤΙΣ ΕΚΑΝΑΝ ΦΘΗΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ, ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙΣ, ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ, «ΕΦΟΣΟΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ».

ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΝΑΝ ΘΕΟΛΟΓΟ ΜΕ ΔΩΡΕΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ, ΟΠΟΥ ΕΣΥ ΩΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΑΚΟ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ, ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ, ΣΕ ΠΕΤΡΩΝΕΙ, ΣΕ ΑΠΟΛΙΘΩΝΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ, ΩΣ ΤΟ ΜΟΝΙΜΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ.

ΚΑΙ ΩΣ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΘΕ ΑΠΛΥΤΟΣ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΟΟ ΖΩΟ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΒΡΙΔΙΑΚΗ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗ, ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ, ΑΤΑΚΕΣ, ΠΑΠΑΡΙΕΣ, ΔΙΧΩΣ ΚΑΜΙΑ ΕΝΝΟΙΑ, ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ, ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ, ΩΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΑΝ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΒΙΩΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΦΩΣ-ΝΟΥ-ΧΡΟΝΟ, ΟΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΟΥ...


«ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥ ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΠΟΥ ΑΛΛΟΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑΖΕΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΒΙΟ ΤΟΥΣ» 

… ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΕΙ ΜΕ ΔΟΛΙΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΔΙΑΡΚΩΣ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΙΜΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΣΟΥ, ΕΞΩ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ, ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΟΛΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΠΑΝΙΕΡΗΣ 9 ΕΝΝΕΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΒΙΟ ΤΟΥΣ, ΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΠΙΣΤΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΛΙΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ, ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ. ΟΜΩΣ ΘΑ ΑΔΙΚΗΣΩ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΡΩΣΩ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΠΟΣ-ΚΕΙΜΕΝΟ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΠΟΛΥΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ. 

ΟΜΩΣ, ΘΑ ΕΠΙΜΕΙΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.


ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑ, ΟΠΟΥ Η ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, Ο ΝΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΤΟΥ 7 ΕΒΔΟΜΟΥ ΘΕΙΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΙΕΡΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ,

«ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΑΣ Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ».


Η ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

ΑΡΑ, Η ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΟΥ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ, ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟ, ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

ΑΡΑ, Η ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗ, ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ, ΤΑ ΖΩΑΔΙΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ, ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥΣ, ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΑΡΚΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ, ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ Ο,ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΑΡΚΙΟ, ΟΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΕ. ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΤΟΥ, ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΖΩΑ ΤΗΣ ΠΑΝΙΔΑΣ ΚΑΙ ΔΗ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΥΒΡΙΔΙΑΚΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΕΝΕΤΙΚΕΣ.

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΙΟ, ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ Ή ΤΟΥΣ ΖΩΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΨΑΡΙΩΝ ΤΩΝ ΩΚΕΑΝΩΝ. ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ ΤΟΥΣ, «ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΑΡΙ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ». ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΟΥΣ.

ΒΛΕΠΕΤΕ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΠΟΥ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΟΥ ΤΗΝ ΧΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ???

ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΓΡΑΦΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΤΗΣ ΙΣΟΖΥΓΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ, ΟΠΟΥ Η ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ. ΟΠΟΥ ΑΥΤΗ ΘΑ ΑΛΛΟΙΩΘΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΩΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΙΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ ΔΟΛΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ.

ΑΡΑ, ΩΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΖΩΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΕΜΑΘΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΟΛΙΕΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΒΔΕΛΥΡΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ, ΕΜΑΘΑΝ ΚΑΙ ΔΙΔΑΞΑΝ ΣΤΟΥΣ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ, ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ.


ΕΤΣΙ, ΣΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΕΠΗΛΘΕ Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ, Η ΜΟΛΥΝΣΗ, Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ, ΟΙ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΑΡΚΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΩΣ ΖΩΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΠΙΑ, ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΩΣ ΜΟΝΙΜΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ, ΧΩΡΙΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΘΕΛΗΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΒΟΥΛΗΣΗ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΑΟΡΑΤΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΟΘΟΥΝ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥΣ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΕΩΤΕΡΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ, ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΘΕΙΑ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ.

ΑΡΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑ, ΟΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΝΟΗΜΟΝ ΘΕΙΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΤΟ 7 ΕΒΔΟΜΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗΣ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΜΟΝΟ ΩΣ ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΗ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΩΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ.

ΕΣΥ ΜΟΝΟ ΙΑΤΡΟΣ, ΕΣΥ ΜΟΝΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, ΕΣΥ ΜΟΝΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ, ΕΣΥ ΜΟΝΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ, ΕΣΥ ΜΟΝΟ ΘΕΟΛΟΓΟΣ, ΕΣΥ ΜΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΟΣ, ΕΣΥ ΜΟΝΟ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ, ΕΣΥ ΜΟΝΟ ΔΑΣΚΑΛΟΣ, ΕΣΥ ΜΟΝΟ ΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΑ ΞΥΛΑ, ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑ, ΣΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ, ΣΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ. ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ «ΕΣΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ», ΣΑΝ ΠΙΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ, ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΕΙ.

ΚΑΙ ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΟΥ, ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΕΙΝΑΣ, ΔΙΧΩΣ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ ΜΙΣΘΟ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΟΥ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΥ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ, ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

ΑΡΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΠΩΣ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ, ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΣΑΣ ΑΠΟΞΕΝΩΣΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ ΦΩΣ-ΝΟΥΣ-ΧΡΟΝΟΣ. ΑΝΟΙΞΑΝ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΑΣΜΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΟΛΟΤΗΤΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΡΙΣΑΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΟΥΣ. ΟΠΟΥ ΗΔΗ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΜΟΝΙΜΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ. 

ΑΡΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ, ΠΟΥ ΣΕ ΟΡΙΣΑΝ ΤΑ ΖΩΑ ΩΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΩΜΑΤΑ ΣΟΥ, ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙΣ ΩΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ, ΤΑ ΒΙΩΜΑΤΑ ΣΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΩΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ.

«ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΣΟΥ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΙΩΘΕΙΣ. ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ, ΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΟΥ».

«ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΓΕΝΑΘΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ,


ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΤΕΡΑ ΠΟΣΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΝ ΑΠΟΓΟΝΟ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΙΚΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΠΑΝΙΕΡΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ 9 ΕΝΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ».

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΩΜΑΤΑ ΣΟΥ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΝΙΕΡΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ. ΚΑΙ ΑΡΑ, Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΒΙΩΝΕΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ, ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ, ΠΟΥ ΗΔΗ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙ ΩΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΩΝΕΙ ΩΣ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΟΛΟΤΗΤΑ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ, ΩΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙ.

ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΩΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΧΡΟΝΟΥ ΤΩΝ ΔΟΛΙΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ, ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΙΩΝΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΕΙ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟΥ.

«ΣΧΕΔΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ - ΔΗΜΗΤΡΑ - ΑΡΤΕΜΗ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟΥ, ΠΑΛΙ ΩΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΩΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ, ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ, ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΗΣ ΤΩΡΑ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΤΟΥ. ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ».

ΑΡΑ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΞΕΝΟ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ. ΑΛΛΑ ΩΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΕΧΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΟΥ, ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΟΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΤΟΥ ΑΧΡΟΝΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΤΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ. ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΟΥ. ΟΠΟΥ Η ΑΒΥΣΣΟΣ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΑΠΥΘΜΕΝΑ ΒΑΘΗ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ.


ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΣΟΥ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΕΚΠΤΩΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΙΑΣ «ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΤΩΤΕΣ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ».

ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ, ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΑΣ ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ ΤΟΥ ΡΑ, ΟΠΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ. ΑΛΛΟΙΩΣΑΝ, ΠΑΡΑΦΡΑΣΑΝ, ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΙΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

ΟΠΟΥ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΟΣΜΙΚΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΑΣ 

«Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ».

https://www.aitherikigrafi.gr/ieros-kodikos-kosmou-600

ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΛΙΑ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ, ΧΩΡΙΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΕΣ ΑΡΧΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΟΥΣ ΦΩΣ- ΝΟΥΣ-ΧΡΟΝΟΣ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ, ΧΑΡΑΞΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΩΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ Η ΑΜΑΡΤΙΑ, «ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ, ΔΙΧΩΣ ΕΝΝΟΙΑ»,

ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ, ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ, ΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΤΟΥ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΒΡΩΜΙΚΟΣ, ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ, ΔΙΧΩΣ ΛΟΓΟ, ΔΙΧΩΣ ΕΝΝΟΙΑ. ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΑ ΛΗΘΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ. ΩΣ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟΑΝΟΣΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ, ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 1Η ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΟΛΙΑ ΓΕΛΟΙΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ, ΟΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΛΥΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

ΑΡΑ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ Η ΑΜΑΡΤΙΑ, Η ΜΟΝΙΜΗ ΕΝΟΧΗ ΠΟΥ ΕΜΦΥΤΕΥΣΑΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΧΩΡΙΣΑΝ, ΑΠΟΜΟΝΩΣΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ. ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΙΜΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΜΟΝΙΜΕΣ ΕΝΟΧΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΒΙΕΣ. ΟΠΟΥ ΕΠΕΙΤΑ, ΤΟ ΧΩΡΙΣΑΝ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ, ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΩΣΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΞΑΝΑ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ ΤΗΣ ΠΟΛΥΣΠΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΥ ΤΟΥ. "

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

16-06-2019ΠΗΓΗ  https://e-sykissamou.blogspot.com/2021/05/blog-post_656.html