ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 3 ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

 ΠΑΡΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ.

ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ

Η ΑΞΙΑΚΗ ΑΡΧΗ ΜΑΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ «ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ» ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ. «ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ, ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΘΗ ΤΟΥΣ, ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΔΗ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΑΡΑΞΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ. ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΑ ΜΕΝΟΥΝ Ή ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ». ΑΡΑ, ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ-ΝΕΚΡΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ, «ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ», ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, ΟΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΟΛΙΑ ΔΙΑΙΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣΕΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΤΟΠΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΣΗΜΑΙΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΑΜΠΕΛΕΣ, ΔΙΧΩΣ ΚΑΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ, ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΗ. ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΘΡΑΣΟΣ ΤΑ ΖΩΑΔΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΑΤΙΛΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ.

ΩΣΤΟΣΟ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΥΣΤΟΛΗ ΑΝΟΗΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΒΡΑΒΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΑΠΟ ΠΟΛΗ ΣΕ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, «ΔΗΘΕΝ ΧΩΡΕΣ Ή ΚΡΑΤΗ», ΜΕ ΨΕΥΤΟΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ. ΒΡΑΒΕΙΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. ΠΩ, ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΟΚΛΗΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΤΑ ΟΡΝΙΑ, ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ, ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

«ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΛΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ! ΑΛΛΑ ΤΙΤΛΟΥΣ, ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΔΟΠΕΡΙΚΟΚΛΑΔΕΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΠΟΥ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΗΡΕ ΒΡΑΒΕΙΟ. ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ!».

ΑΡΑ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Ι ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ.

ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ, ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΙΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ, «ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΛΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ» ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ.

ΑΡΑ, ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ. ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ. ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ, ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑ ΤΟΥΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΙΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ «33 ΣΥΝ + 2 ΝΟΜΩΝ» ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΙΕΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ: 6 ΕΞΙ, ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ 6 ΕΞΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΟΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ, «ΣΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ», ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΣΥΝΘΕΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΥΣΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ «ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ» ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΝΙΕΡΕΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΙΕΣ «ΕΠΟΧΕΣ» ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΤΩΝ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΩΝ ΟΛΙΚΩΝ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΙΩΝ.

ΑΡΑ, Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΜΑΣ ΟΛΟΥ, ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ 1 ΕΝΑ, ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι, ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΜΑΣ ΟΛΟΝ, ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΑΣ.

ΑΡΑ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΙΑ «ΕΠΟΧΗ» ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ. ΑΡΑ, ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ, ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΘΕΙΩΝ ΠΑΝΙΕΡΩΝ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΙΩΝ, ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΙΔΙΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΑΝΙΕΡΩΝ ΟΜΟΙΩΝ ΚΑΙ ΙΣΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΗΔΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΕΣ ΘΕΙΕΣ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΙΕΣ, ΣΤΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ 1 ΕΝΑ.

Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΗΝ ΠΑΝΙΕΡΗ ΥΨΙΣΤΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ. Η ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΜΜΕΤΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ, ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ. Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ ΤΗΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΟΥΣ. Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΧΕΙ ΑΣΥΜΜΕΤΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΜΟΝΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΟΥΣ.

ΤΩΡΑ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΜΜΕΤΡΕΣ, ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΠΑΝΙΕΡΗ ΑΡΜΟΝΙΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΝΙΕΡΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ.

Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΙΕΡΩΝ ΟΛΙΚΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΙΣΕΣ. ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΛΙΧΘΟΥΝ, ΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥΣ, ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΝ, ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ.ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ

Η ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΑ, ΠΟΛΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ. ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΠΑΝΙΕΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΑ, ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ 9 ΕΝΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ, ΨΗΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ. ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ 9 ΕΝΝΕΑ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ. ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΧΕΙ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΟΛΟΤΗΤΑ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΧΕΙ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΗ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΡΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΕΛΕΦΘΕΡΗ.

ΑΡΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. Η ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ ΙΣΟΖΥΓΙΑΣ ΤΩΝ ΘΕΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΕΡΕΩΝΕΙ ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ, ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ, ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ, ΤΗΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΔΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ «ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ» ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΤΟ ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΕΛΙΧΘΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΛΙΚΟ ΤΗΣ ΟΛΟΝ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΧΥΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ  ΤΗΣ. ΟΠΟΥ Η ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι 1 ΕΝΑ «ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ- ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ», ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ, ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ. ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι 9 ΕΝΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ. ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ, ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΤΟΥΣ, ΕΧΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι 9 ΕΝΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ.

ΑΡΑ, Η ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΣΕΒΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΗΣ, ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΗΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ 33 + 2 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ  Ή ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ.

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΛΛΗ, ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΠΕΔΟ, «ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ» ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΝΑ ΤΗΣ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙΣ, ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ, ΝΑ ΤΗΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΤΗΝ ΛΙΩΣΕΙΣ.

«ΕΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΤΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ». Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΞΕΙ Ή ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΞΕΙ Η ΑΛΛΗ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Ή ΣΥΝΟΛΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΤΥΠΑΣ ΑΝΙΣΑ, ΔΕΝ ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ.

Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΝΕΛΙΞΗΣ ΤΗΣ, ΕΧΕΙ ΧΑΡΤΗ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Ή ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΥΝΟΛΟ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ, ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΝΕΛΙΞΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΟΖΥΓΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΞΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥΣ Ή ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟΥΣ.

ΟΠΟΥ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΠΑΝΙΕΡΩΝ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ.

«ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ, ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΟΠΟΥ ΤΩΡΑ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΑΡΑ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ, «Ο ΠΟΛΙΤΗΣ» ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΘΕΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ;».

... ΟΠΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΦΩΣ. ΑΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΑΤΙΝΗ ΘΕΙΑ 7 ΕΦΤΑΕΠΙΠΕΔΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΔΩΡ. ΟΠΟΥ ΤΟ ΥΔΩΡ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΦΩΣ ΣΤΗΝ ΥΓΡΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗ.

ΑΡΑ, ΟΤΑΝ ΧΤΥΠΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ, ΧΤΥΠΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΦΩΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;; ΚΑΘΑΡΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ.

ΑΡΑ, ΠΟΛΙΤΗΣ ΧΤΥΠΑ ΠΟΛΙΤΗ. ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΤΥΠΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΧΤΥΠΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΔΗΛΑΔΗ, ΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΦΩΣ, ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ.

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΦΩΣ!

ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΦΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΦΩΣ!

Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΦΩΣ!ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ, ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ!

ΟΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΕΛΕΦΘΕΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΦΘΕΡΑ! ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥΣ! ΟΠΟΥ ΕΛΕΦΘΕΡΑ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΕΛΕΦΘΕΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ!

ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΘΕΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΠΕΦΤΑΝ, ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΕΚΠΤΩΤΟΙ. ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΑΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Ή ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ! ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΤΑ ΖΩΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΒΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ! ΑΚΥΡΩΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ! ΑΚΥΡΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΣΟΥ, ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ. ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ «ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ» ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΣΑΣ.

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ «ΓΝΩΣΗ», ΕΤΣΙ ΕΛΕΦΘΕΡΑ ΟΠΩΣ ΕΙΣΗΛΘΑΝ, ΜΕ ΕΛΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΤΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΗΣ ΘΕΙΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΟΠΟΥ ΠΑΝΤΑ, ΩΣ 1 ΕΝΑ ΟΛΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΜΟΝΑΔΑ Ι, ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΣΤΟ ΟΛΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΕΛΕΦΘΕΡΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΕΣ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΗ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ, ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΗΣ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΙ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ, ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΓΑΛΑΞΙΑ, ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΠΑΝΙΕΡΗΣ ΘΕΙΑΣ 9 ΕΝΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ.

ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΛΑΝΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΨΑΝ. ΕΚΤΟΤΕ, ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΦΟΒΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑ ΤΙΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΦΟΒΟ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΟΛΕΘΡΟ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟ, ΜΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ, ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΥ. Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΟΜΩΣ, ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ.

ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΤΑ ΕΚΛΕΨΑΝ ΟΛΑ. ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΛΕΨΟΥΝ; ΚΑΙ ΕΔΩ, ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ, Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ. ΔΙΟΤΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΡΙΑ, ΤΑ ΖΩΑ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΤΟ ΕΝΑ ΕΚΛΕΨΕ ΤΟ ΑΛΛΟ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΖΩΑ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΡΝΗΘΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΡΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ. ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ, ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ, ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΟΛΙΕΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ.

ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΖΕ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΕΞΑΦΑΝΙΖΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ. ΕΤΣΙ, ΜΕ ΣΚΕΨΗ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ, ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΝΕΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΦΘΟΡΑΣ, ΚΛΟΠΗΣ, ΔΟΛΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ, ΠΑΡΑΚΜΗΣ, ΚΑΤΑΠΤΩΣΗΣ, ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΑΝ ΝΕΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΩΣΤΕ ΚΑΘΕ ΤΑΚΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΟΥΝ, ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ, ΝΑ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΣΥΝΟΛΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΩΣΤΕ ΠΑΝΤΑ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΣ ΒΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΡΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΦΡΙΚΤΗΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑΣ, «ΠΛΟΥΤΟΣ-ΦΤΩΧΕΙΑ» ΚΑΙ ΧΩΡΙΣΑΝ, ΔΙΑΙΡΕΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ, ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΤΙΠΟΔΕΣ, ΟΠΟΥ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΤΗΤΑ, ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΛΙΣΕΙΣ.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑΞΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΝΤΟΜΑ, ΕΡΠΕΤΑ, ΨΑΡΙΑ, ΖΩΑ, ΦΥΤΑ, ΠΤΗΝΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΑΣΤΑΘΗ ΠΛΑΣΜΑΤΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΛΑΝΗ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΝΕΤΙΚΕΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΣΑΡΚΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ, ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ. ΑΝΑΜΕΙΞΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΑΦΟΔΕΥΜΑΤΑ, ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΟΠΟΥ ΤΩΡΑ, ΟΥΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ, ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΧΕΙ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΟΥΤΕ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΧΕΙ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ.

ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΠΑΝΙΕΡΗ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥ, Η ΙΔΙΑ Η ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑ ΤΟΥ. ΟΠΩΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΠΙΑ, ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΕΦΘΕΡΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.

ΠΟΣΟ ΟΞΥΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ! ΠΟΣΟ ΔΙΧΑΣΜΕΝΟ, ΠΟΣΟ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ! ΟΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΙΕΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ «ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ» ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΠΑΝΙΕΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΘΕΜΕΛΙΟ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥΣ.

ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΙΣΧΡΗ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΔΟΛΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΜΙΑΡΟ ΜΙΑΣΜΑΤΙΚΟ ΒΟΘΡΟ, ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥΣ. ΔΙΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ, ΑΥΤΟ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ. ΕΑΝ Η ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ, ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑΖΕΙ.

ΣΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΝ, ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΟΥΝ, 

ΑΝΤΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ. «ΝΟΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ». Η ΙΣΧΥΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥΣ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΣΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΜΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟΥΣ. ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ! ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ!

Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΘΕΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΝ, ΣΤΗΝ ΧΡΟΝΟΦΟΥΣΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΟΓΚΩΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΑΣΤΑΘΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΙΑΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ, ΜΕ ΚΤΗΝΗ, ΜΕ ΖΩΑ ΑΡΡΩΣΤΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥ ΤΟΥΣ.

ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΧΡΟΝΟΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΩΡΙΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑ-ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΕΣ ΘΑ ΓΕΥΤΟΥΝ ΤΟ ΚΕΝΟ ΤΗΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗΣ, ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΛΙΩΣΙΜΟ ΚΑΙ ΠΟΝΟΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ. Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ», ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΟ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ.

ΑΡΑ, ΤΟΣΟΣ ΠΟΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ, ΤΟΣΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ, ΤΟΣΕΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ, ΤΟΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΩΡΙΜΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ.

 

ΑΡΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ, ΑΝΘΡΩΠΕ ΑΠΟΣΤΑΤΗ; ΤΙΠΟΤΑ!

 

ΑΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΑΝΘΡΩΠΕ;

 

1 ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΙΣΑΙ. 

ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ! ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΟΥ! ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΣΟΥ ΤΗΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΝΙΕΡΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΘΕΜΕΛΙΟ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΣΟΥ. ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΣΟΥ, ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ 1 ΕΝΑ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΟΥ.
 

ΤΡΙΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΣΤΙΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ!


1) ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ 33 ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΣΥΝ ΔΥΟ ΝΟΜΟΙ https://www.youtube.com/watch?v=dT_LqW4zBmY

2) ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ 600 ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΙΩΝ https://www.youtube.com/watch?v=y294hWFPOak

3) ΟΙ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ


ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕ ΤΑ ΤΩΡΑ


ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

ΤΗΛ: 2168009810

ΚΙΝ: 6909969698


ΑΣ ΔΙΑΒΟΥΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ. 
ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΔΩΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΒΛΗΘΕΙΣ
ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΡΟΣΒΛΗΘΕΙ Η ΘΕΙΑ ΦΥΣΗ ΣΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟΝ ΩΡΙΜΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΠΑΡΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΦΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΔΙΚΑΙΗ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΥΤΗΣ
ΠΗΓΗ  https://toploiotonfaiakon.blogspot.com/