ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΖΙΖΑΝΙΟΚΤΟΝΑ

  

ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΖΙΖΑΝΙΟΚΤΟΝΑ


Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑΝΑ ΕΜΕΝΙΔΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΣΥΣΤΗΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV.

ΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟΚΤΟΝΟ GLYPHOSATE ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΥΠΟΠΤΟ ΓΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΓΕΝΕΣΗ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΩΝ ΤΟΥ ΕΝΔΟΚΡΙΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ 7 ΕΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ 15 ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΑΘΕΙ». ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΝΕΤΙΚΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ. ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΩΣ ΖΙΖΑΝΙΟΚΤΟΝΟ ΠΟΥ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ «ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ» ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΠΡΙΝ ΦΥΤΡΩΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΜΕΝΟ ΦΥΤΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ΚΑΘΕ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΣΤΑ ΡΑΦΙΑ ΕΝΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΤΑ ΦΥΤΑ ΤΟΥ.ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 18 ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΘΕΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΖΟΥΣΑΝ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΑΓΡΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΧΗΜΙΚΩΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΟΥ GLYPHOSATE ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΔΟΣΗ ΤΑ ΖΙΖΑΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΣΙΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΛΕΤΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ GLYPHOSATE ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ.ΝΕΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ GLYPHOSATEΣΤΑ ΟΥΡΑ 18 ΑΤΟΜΩΝ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΧΩΡΕΣ. ΤΟ GLYPHOSATE ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΔΙΑΔΕΔΟΜΕΝΗ ΟΥΣΙΑ ΣΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΖΙΖΑΝΙΟΚΤΟΝΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ. ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ GREENPEACE ΤΟ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΥΠΟΠΤΟ ΓΙΑ ΤΕΡΑΤΟΓΕΝΕΣΕΙΣ, ΓΕΝΕΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΡΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΛΩΡΙΔΑΣ.

5.1. Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΙΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ. Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ. ΘΑ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ Η ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΣΠΟΡΟΥΣ. 5.2. ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΩΣΤΕ ΤΟ 60 % ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΝΑ ΚΑΘΙΣΤΑ ΑΥΤΑΡΚΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΥΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΛΩΡΙΔΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΤΟΥΣ, ΠΧ ΕΛΑΙΩΝ ΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΛΩΠΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ. 5.3. ΘΑ ΕΠΑΝΑΚΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΠΟΡΩΝ. 5.4. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΦΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ «GM» ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΑΥΤΩΝ. 5.5. Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟ «GM» ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΣΠΟΡΟΥΣ, ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΙΣ ΑΡΧΕΓΟΝΕΣ ΑΡΧΕΣ ΟΠΩΣ ΔΙΑΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΦΥΣΗ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟ ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ, ΤΟΞΙΝΕΣ ΟΠΩΣ ΦΘΟΡΙΟ ΚΛΠ.

 

Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com

 

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – YOUTUBE

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ