ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ – ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ

  

ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΗΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΣΥΣΤΗΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV.

Ο Υποψήφιος βουλευτής Γεωργιάδης Ηλίας στον νομό Σερρών μας μιλάει για έρευνα και καινοτομία τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στα πανεπιστήμια αλλά και για τους εφευρέτες τους ερευνητές και το τι συμβαίνει στη χώρα μας αυτή τη στιγμή υπολειτουργεί η έρευνα και καινοτομία στη χώρα μας και είμαστε από τις τελευταίες θέσεις σε παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό επίπεδο παίρνουν τις ιδέες και τις κάνουν πράξη ξένες εταιρείες και βγαίνει ο κύριος Δήμας ο Υφυπουργός έρευνας και καινοτομίας και μας δηλώνει ότι ο στόχος της Κυβέρνησης είναι να γίνεις συμπράξει δημοσίου με εταιρείες δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό στη χώρα μας να βγαίνει Υφυπουργός που ψηφίστηκε από τους πολίτες και να τα λέει αυτά δημόσια. Όσο για τις πρώτες ύλες δεν θα εξάγονται πρώτες ύλες παρά μόνο μεταποιημένα προϊόντα. Εμείς ως Ελλήνων Συνέλευσις έχουμε λύσεις διότι να ενημερώσουμε τους πολίτες είμαστε οι μοναδικοί που καταθέσαμε επίσημα προγραμματικές δηλώσεις και με τη περιουσίες θα κάνουμε όλα αυτά που αναγράφονται και έχει εγκρίνει ο Άρειος Πάγος είμαστε μηχανισμοί για να εκτελέσουμε ότι έχουμε καταθέσει επίσημα στον άρειο πάγο Όσο για την έρευνα και καινοτομία θα δημιουργηθούν ειδικές υποδομές σε κάθε νομό σε κάθε πόλη για τους ερευνητές μας για να υλοποιούν με άνεση της έρευνας τα πειράματά τους. Όσο για τα πανεπιστήμια θα χρηματοδοτούνται και θα λειτουργούν απρόσκοπτα και θα δημιουργηθούν ειδικά σχολεία για παιδιά με υψηλά νοητικά επίπεδα για να αναπτύξουν ορθά τις δυνατότητές τους γιατί ο άνθρωπος γεννήθηκε για να δημιουργεί.

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

 

6.0 ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ

 

6.1. Θα δημιουργηθούν ειδικές υποδομές όπου οι ερευνητές θα μπορούν να υλοποιούν με άνεση τις έρευνες/-πειράματα καινοτομικά. Αξιοποίηση των αποτελεσμάτων.

6.2.  Θα  δημιουργηθούν ειδικά σχολεία για παιδιά με υψηλά νοητικά επίπεδα ούτως ώστε να αναπτύξουν ορθά τις δυνατότητες τους.

6.3. Θα εγκατασταθούν καινοτόμα προγράμματα και σοβαρά δίκτυα σε όλα τα τριτοβάθμια εκπαιδευτικά ιδρύματα στην Ελλάδα, έτσι ώστε με τα ειδικά προγράμματα να μπορέσουν να χρηματοδοτηθούν οι νέες καινοτομίες, δημιουργίες, τεχνολογίες και άλλες εξελίξιμες μορφές προϊόντων, έτσι ώστε τα παραγόμενα προϊόντα να διατίθενται αμέσως στο εμπόριο για περαιτέρω αμοιβαίο όφελος του εκπαιδευτικού προγράμματος, τους μαθητές που φοιτούν, τους καθηγητές που διδάσκουν και κατ’ επέκταση της Ελλάδος, των Ελλήνων και του Ελληνισμού γενικότερα, με τέτοιο τρόπο ώστε μέχρι το δέκα (10 %) τοις εκατό των δικαιωμάτων να επιστρέφει πίσω στο ίδρυμα/ σχολείο από όλες τις εμπορικές δραστηριότητες που θα προωθηθούν με τα νέα προϊόντα και τις τεχνολογίες και έτσι αυτά τα σχολεία/ ιδρύματα να δημιουργούν δικούς τους μηχανισμούς αυτοχρηματοδότησης για να λειτουργούν απρόσκοπτα.

6.4. Θα συσταθεί ειδική επιτροπή άμεσων αδειοδοτήσεων για επενδύσεις ειδικά σε καινοτόμες τεχνολογίες ώστε να ωφεληθεί άμεσα όλη η κοινωνία.

 

Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com

 

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ